• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Alle Avgangseksamen gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 252 anmeldelser
Tabassum
på 16-01-20

"Er superfornøyd med magic koppen, bildet hadde god kvalitet. Gleder meg til å gi gaven til min kjære.."

10 fra 10
Laila
på 14-01-20

"Alt ser bra ut. Rask og ryddig behandling og levering. Klart og godt trykk, men kan ikke svare på kvaliteten.."

9 fra 10
Andreas Gustav..
på 13-01-20

"Can't complain! I want to congratulate you, your business is marvelous! "

9 fra 10

Graduation

Graduating fra videregående skole eller universitet er viktige milepæler i noens liv og er grunn til å feire stor. Alle som er friske ute av skolen har store ideer for fremtiden. Kanskje de allerede har landet sin drømmejobb, eller de har bestemt seg for å reise verden en stund. Uansett hva de bestemmer seg for å gjøre etter oppgradering med denne nye tjenerfriheten, er det viktig å fortelle dem at du er stolt av hva de allerede har oppnådd. For å gi deg et lite trykk i riktig retning har vi avrundet noen av de beste oppgraderingsgaver til deg.

Sjokolade gave

Hvem elsker ikke sjokolade? Overrask noen med en sjokoladegave når de oppgraderer. Denne deilige gaven er langt fra kjedelig fordi på YourSurprise kan du personliggjøre denne gaven med et bilde av ditt valg! Bildet vil bli trykt i farge og sjokoladen forblir fullstendig spiselig. Fra sjokolade lollies til sjokolade bjørner , blir hver sjokolade gave spektakulær når du legger til litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet til det. Vi må advare deg, sjokolade er så bra at når du begynner å spise det, vil du ikke stoppe før den er ferdig!

Champagne

Ingen avgangsfest er komplett uten champagne! Feire denne milepælen i noens liv ved å bringe ut en skål til deres fremtid med en deilig flaske champagne . Tilpass en vakker treboks med et vakkert bilde og en søt eller morsom beskjed for å gjøre champagnegaven til og med ekstra spesiell. Noen liker å feire stor, veldig stor. Spesielt for de som liker å dele sin lykke med mange mennesker tilbyr vi også Magnum-flasker med champagne. Med disse imponerende flasker champagne vil du sikkert gjøre det til en vakker feiring.

Foto på tre

Er du bekymret for at din sønn / datter / venn ikke vil huske deg når de er på universitetet eller deres nye jobb? Ha et bilde trykt på tre for å gjøre det til et iøynefallende stykke veggdekorasjon. På denne måten kan de komme hjem til sitt (nye) sted der de blir minnet om de de elsker og har fantastiske minner med. Det er den perfekte gaven de kan ta med seg hvis de flytter til en ny by eller et sted. Et bilde på tre er ikke bare en flott oppgavegave, det er også en morsom gave til en bursdag, mors dag og selvfølgelig fars dag.

Foto krus

Har noen uteksaminert og allerede landet sin drømmejobb? Pass på at de ikke glemmer gamle venner og gode tider! En ting alle trenger i deres (nye) kontor er deres eget personlige kaffe (kaffe) krus! Et foto krus er lett utformet i redaktøren og vil sikkert sette et smil på alles ansikt. Velg ditt favorittbilde av glade tider og legg til et navn på designet. Kaffepauser vil aldri bli kjedelig igjen!
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med