Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hva er en sjokoladeadventskalender?

Hvem elsker vel ikke nedtellingen til jul? Det er en høytid fylt med glede, kjærlighet og selvfølgelig deilige godbiter! Og finnes det noen bedre måte å telle ned til denne spesielle dagen på enn med en sjokoladeadventskalender? Men hva er egentlig dette?

En sjokoladeadventskalender er en unik og morsom kalender som brukes til å telle ned dagene frem til jul fra 1. desember. Det er imidlertid ikke en helt vanlig kalender. I stedet for å bare bla gjennom papirblader, får du nyte favorittsjokoladen din hver dag!

Hvorfor nøye seg med en kjedelig adventskalender når du kan få en personlig sjokoladekalender?

Med YourSurprise kjøper du ikke en vanlig sjokoladeadventskalender, men en personlig kalender! Det betyr at du får en unik og skreddersydd gave sammen med sjokoladen. Du kan tilpasse adventskalenderen din med et bilde (eller flere), et tematisk design, en tekst og et navn i vårt nettbaserte redigeringsprogram. Dette er en flott gave som du kan bruke til å telle ned til årets favorittdag og overraske noen du er glad i.

Tenk deg gleden ved å åpne én godbit hver dag. Hver sjokoladebit representerer en dag nærmere jul. Men ikke hvilken som helst sjokolade; sjokolade fra favorittmerkene dine: Milka, Toblerone og Kinder Ferrero.

Slik velger du den perfekte personlige sjokoladeadventskalenderen for deg

Er du på jakt etter en personlig sjokoladeadventskalender for å gjøre nedtellingen til jul ekstra spesiell? Det finnes mange alternativer fra kjente merkevarer som Milka, Toblerone og Kinder Ferrero. Men spørsmålet er hvordan du velger den som passer perfekt for deg.

Hvilke typer personlige sjokoladeadventskalendere finnes det?

Du kan velge mellom tre typer kalendere:

  • Milka-adventskalender: Milka-design eller med din egen stil og design
  • Toblerone-adventskalender: Toblerone-design eller med din egen stil og design.
  • Kinder Adventskalender Happy Moments: Din egen stil og ditt eget design

Hvilke sjokoladesmaker er inkludert i sjokoladekalenderne?

Milkas adventskalender inneholder sjokolade i smakene melk, jordbær, hasselnøtt og kokoskrem. Toblerone adventskalender inneholder hvit, melk og mørk sjokolade. Kinder Ferreros adventskalender inneholder et utvalg av glade øyeblikk: mini bueno, mini bueno hvit, Kinder Schoko-Bons, Kinder sjokolade mini, Kinder sjokolade med korn.

Hver adventskalender inneholder 24 sjokolader.

Hva er fordelene med å kjøpe en personlig adventskalender sjokolade ?

Det nærmer seg jul, og det finnes ingen bedre måte å telle ned dagene på enn med en personlig sjokoladeadventskalender. Men hvorfor bør du vurdere en julekalender som er skreddersydd for akkurat deg? Det er flere grunner til det.

  1. Et personlig preg: Det føles alltid spesielt å motta en personlig gave. Det viser at noen har tatt seg tid til å tenke på hva du vil like. Sjokoladeadventskalendere gir ekstra spenning til nedtellingen til jul, og gjør hver dags godbit til din egen. Er det ikke fantastisk å ha en adventskalender som er helt unik for deg?
  2. Sjokolade av høy kvalitet: Og la oss ikke glemme sjokoladen! Merker som Milka, Toblerone og Kinder Ferrero er kjent for sin kvalitet. Når du velger en personlig julekalender fra disse merkene, får du ikke hvilken som helst sjokolade, men noen av de beste sjokoladene i verden. Kan du forestille deg gleden ved å nyte en dekadent bit med Toblerone hver dag før jul?
  3. En flott gave: Sist, men ikke minst, er personlige sjokoladeadventskalendere en perfekt gave. Enten det er til én du er glad i, en venn eller en kollega, er en sjokoladeadventskalender skreddersydd etter deres smak, en omtenksom og hyggelig gave. Hvem ville vel ikke likt å få en eske med deilig sjokolade som er tilpasset akkurat dem?