Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Venter du barn og vil overraske dine kjære? Avslør babynyheten på en unik måte og oppdag alle våre gaver som kunngjør graviditeter!

45 gaver

Annonser graviditeten din på en morsom, original måte

Det er bekreftet: du venter barn! Du kan ta en ultralyd og se den lille for første gang når du er rundt 8-uker på vei. Det er veldig vanskelig å holde denne fantastiske nyheten for deg selv, så du snart vil du dele det med familie og venner. Mange mennesker venter til etter de første 12 ukene, før de forteller det til hele verden, men når de først har gjort det, er det på tide for en kul svangerskapsmelding! Fortell det på jobben din, til naboene, del gleden din med alle.

Mange foreldre velger å dele nyheten om svangerskapet på en original måte. En personlig gave med f.eks. bilde og/eller søt tekst. YourSurprise tilbyr et bredt spekter av morsomme babygaver, som hver kan tilpasses. Hvilken bedre måte å la foreldrene dine vite at de skal bli besteforeldre enn med en personlig babydress?

Perfekte gaver til svangerskapskunngjøringer

Å kunngjøre graviditeten din vil røre alle. Hvis du har hatt en ultralyd og har bilde av det, kan du trykke det på en gave og gi den til noen du vil dele den store nyheter med, på en spesiell måte. Heldresser, dukker og puslespill er populære valg.

Sett sammen et gavesett

Hvis du virkelig vil gjøre det stort, kan du sette sammen et morsomt gavesett til besteforeldre, tanter og onkler. Du kan legge til et personlig trekort og dukke med den valgte teksten. Legg dem i en fin eske og la dem pakke ut gaven! Bare se på de overraskede ansiktene deres når de åpner den.

3 originale måter å fortelle mannen din eller partneren din at du er gravid på

Graviditet er ofte en overraskelse som oppdages sammen i parforholdet, den store forventningen om å se at graviditetstesten endelig er positiv og at man kan glede seg over de gode nyhetene er her. Det hender av og til at du bestemmer deg for å overraske din kjære med nyhetene selv, og du har lyst til å gjøre det på en unik måte. Her er noen ideer som kan være riktige for deg: - Overrask med en dessert: Hvis du er flink på kjøkkenet kan du lage en deilig kake og legge til en tekst med den glade kunngjøringen;

 • Involver de andre familiemedlemmene: Hvis familien din blir større kan du kanskje gi oppgaven med kunngjøringen til den snart blir bror eller søster? Eller du kan få dem involvert på en original måte;
 • Skattejakt: Til alle som har mer tid og vil gå gjøre det stort kan en morsom skattejakt være løsningen. Den ultimate gevinsten? Selvfølgelig er det nyheten om graviditeten!

  Ideer for å kunngjøre graviditet til fremtidige besteforeldre

  De fremtidige besteforeldrene er nok de som ser mest frem til nyhetene om at dere blir nybakte foreldre. De ønsker ofte et barnebarn velkommen og er klare til å elske babyen fra første øyeblikk. Nettopp derfor er kunngjøringen av graviditeten en unik anledning til å overraske besteforeldrene på en uventet måte. Noen av de mest populære, men fortsatt unike alternativene, er å annonsere nyheten med en gave, som besteforeldrene kan beholde som suvenir. Du kan for eksempel trykke gaven på et babytilbehør og pakke den inn sammen med et morsomt gavekort, eller du kan ta opp en videomelding med en QR-kode-hilsen. Ikke glem å fange øyeblikket med en video! Det vil være flott å kunne mimre og gjenoppleve følelsene i øyeblikket.

  Slik kunngjør du en graviditet når du er langt unna

  Dine nære og kjære bor kanskje langt unna, og du ønsker fortsatt å formidle den gode nyheten. Med YourSurprise kan du sende beskjeden direkte til adressen deres og annonsere den på en morsom måte. Du kan også sende en liten gadget for å kunngjøre graviditeten din, for eksempel personlig tilpassede tjenester.

  Fortell besteforeldre, venner og familie på en morsom måte

  Hvis babyen har en eldre bror eller søster, la dem bruke en t-skjorte som sier at de kommer til å bli storebror eller -søster når du besøker familie eller venner. Len deg tilbake og se hvilken av dine kjære som vil oppdage det først!

  Tips: Personlig heldress med bilde og navn

  Alle vet at heldresser er typisk babytøy. Dette gjør dem til den perfekte måten å kunngjøre graviditeten din på. Velg den minste størrelsen og en unisex-farge som oransje, rød, hvit eller grønn. Legg til den personlige tilpassingen og tenk på hvem gaven er til. Enhver mottaker vil sikkert bli veldig overrasket!

  Tips: Hengslet fotoramme med bilde og tekst

  Vakre bilder fortjener en flott presentasjon. Du kan oppnå dette med en YourSurprise hengslet fotoramme, ideell for skapet, vinduskarmen eller bordet. Det er et fantastisk alternativ til en vanlig fotoramme. Legg ultralydbildet til et av designene og legg til en personlig tekst, for eksempel 'Vi gleder oss til å møte deg' eller 'Ta deg god tid, lille venn'. Når du kunngjører graviditeten din på denne måten kan være ekstra unikt å legge til fødselsdatoen.

  Tips: Kort til hele familien

  Hvis du vil fortelle hele familien og vennene dine om den gledelige nyheten samtidig, kan du lage et personlig gratulasjonskort til hver av dem, med ultralydtrykk og en melding. YourSurprise tilbyr forskjellige gratulasjonskort og fotokort. Hvis du helst ikke vil legge til et ultralydtrykk, har vi mange morsomme design du også kan velge mellom.