Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag de perfekte personlige Valentinsgave til ham med selvvalgt bilde, navn og/eller tekst, og skjem bort den spesielle mannen i ditt liv denne Valentinsdagen.

115 gaver

Du har sett 48 av 115 gaver

Valentinsgaver til ham

Valentinsgaver til ham I all hemmelighet liker alle menn at de blir tenkt på. Det gjelder også på valentinsdagen. Noen menn sier de synes det er tull med valentinsdagen. Men når du kommer med en gave, vil du få et smil på ansiktet deres, hver eneste gang. Foruten å overraske ham med en fin duft, er det tusenvis av andre originale måter du kan overraske menn på, på valentinsdagen.

Prøv med en annen tilnærming i år. Bruk for eksempel hele dagen på å gi gaver. Start dagen med frokost på sengen og legg ved et brev under bestikket hans. Ikke fortell hva som står i brevet eller hvorfor han får det. Hensikten med dette er å få ham til å lage et ord fra bokstaver på slutten av dagen som du har brukt hele dagen på å gi ham. Ordet som dukker opp kan for eksempel være stedet der du har gjemt valentinsgaven hans. Fordi han får brev gjennom hele dagen og ikke vet hva dette er for noe, vil han etterhvert bli nysgjerrig og ha mange spørsmål. Hvis han har klart å finne ordet og finner gaven sin, vil det bli en stor overraskelse. Dette er en superenkel og original måte å gi ham valentinsgaven din på.

Idéer til valentinsgaver til ham

Det er selvfølgelig mange flere kreative måter du kan vise kjærligheten din på, med en valentinsgave. For å få litt mer inspirasjon, har vi her noen eksempler:

1) Gå ut og spis middag på et romantisk sted og gi gaven din med sammen med desserten

2) Gi valentinsgaven din en dag for tidlig slik at han blir virkelig overrasket

3) Legg gaven din i en ballong med konfetti, slik at han må stikke hull på ballongen før han kan se hva gaven er

Foruten en fin måte å overraske ham på, vil du også gjøre ham glad med gaven. Leter du etter en original valentinsgave til ham i år? Da bør du velge en personlig valentinsgave med bilde og tekst. Velg de mest romantiske bildene du har slik at han kan nyte de vakreste øyeblikkene dine, hver dag.

Våre favorittgaver til menn på valentinsdagen

Vi har samlet sammen våre favorittgaver til ham på valentinsdagen, for deg:

1) Design din egen kistelistebok for par

2) Er han virkelig glad i søtsaker? Da kan du gi ham en personlig toblerone-sjokolade

3) En gyllen klassiker, gi et håndskrevet brev

4) Lager han de deiligste matrettene til deg? Overrask ham med et personlig skinnforkle

Rimelige idéer til valentinsgaver til ham

Du har antakeligvis lyst til at valentinsdagen din skal være unik. Det er den beste følelsen i verden når du får se smilet til den du elsker etter at vedkommende har fått en uventet. Det er følelsen og lykken som gjør deg målløs. Du trenger ikke et stort budsjett for en slik gave, som du kanskje tror. Det finnes så mange rimelige gaveideer til valentinsdagen som vil overraske deg.

Hemmeligheten? Lag en gave spesialdesignet til den du elsker, kanskje du har en spesiell tanke bak den. Finn frem favorittbildene av dere sammen, tenk på en søt melding og lag den perfekte overraskelsen! Oppdag alle gaveideer under €20 til valentinsdagenBlogg- valentinsgaver under € 20

De mest originale valentinsgavene til ham, i 2023

Du kjenner definitivt kjæresten eller mannen din bedre enn noen andre. Dere har sannsynligvis vært sammen i årevis, eller kanskje dere er i ferd med å bli kjent med hverandre. Hvis han er av den romantiske typen, vil han sikkert elske en romantisk gave. Hvis romantikk ikke er hennes greie, kan hun likevel sette stor pris på en uventet gave. Det er ikke alltid lett å finne den best egnede gaven, men med noe unikt og originalt er du på den sikre siden! For eksempel er en av de mest populære valentinsgavene til menn en oppmerksomhet som kan deles med den du er glad i eller en opplevelse dere kan mimre tilbake på. Hvis du allerede har hatt mange opplevelser, kan et fotoalbum samle dem alle sammen eller kanskje en morsom personlig bok til de som elsker hverandre. Hvis du derimot vil skape nye øyeblikk dere kan huske sammen, kan du overraske ham med en personlig koffert eller et kjøkkenforkle til matlagingskurset han ønsket seg.

Leter du etter en valentinsgave til kjæresten din, men har gått tom for ideer? Her er en liste over våre favoritter!

  • Et sett for å lage ditt eget hjemmebrygget øl.
  • En eske med din favorittwhisky
  • Et personlig tilpasset forkle i økologisk skinn
  • Et smakesett med 5 forskjellige ølsorter
  • Søte boksershortser tilpasset med bilde
  • Et lærarmbånd med navnet hennes

Valentins-gavepakker til ham

En av gavene som menn alltid setter pris på, på Valentinsdagen er gavepakken, fordi da får du ulike oppmerksomheter i en vakker personlig pakke. Du kan velge en gaveeske med kroppspleie, med for eksempel Axe-produkter, eller et sett med badesåper. Til dem som elsker å nyte en frisk øl etter en dag på jobben, kan valget falle på ølsmakesettene. For en enda mer elegant gave tar man ikke feil med personlig champagne. Blant drikkevarene kan du velge blant et bredt utvalg av brennevin i spesialtilpasset emballasje. Årets nyhet er en skreddersydd pakke med snacks og drikke samt inngraverte glass med navn.