Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

45 gaver

De beste bursdagsgavene til ett år gamle gutter og jenter

Leter du etter den perfekte gaven til et spesielt barns første bursdag? Da trenger du ikke lete lenger! Vi har et håndplukket utvalg av bursdagsgaver til ettåringen som garantert vil bringe glede og spenning til feiringen.

Fra personlige leker til søte barneklær – vår utvalgte liste er designet for å sette fantasien i sving, oppmuntre til læring og skape varige minner. Enten du er forelder, besteforelder, tante, onkel eller venn, vil disse gavene garantert bli en hit i bursdagsselskapet til en hvilken som helst ettåring.

Så la oss dykke ned i den fantastiske verdenen av personlige bursdagsgaver til ettåringer!

Tips til å velge den perfekte bursdagsgaven til 1-åringen

Å velge de perfekte bursdagsgavene til en ettåring kan være en herlig, men utfordrende oppgave. På dette stadiet i utviklingen er babyer nysgjerrige utforskere som med store øyne oppdager verden rundt seg. Når du skal velge gave til ettåringen, bør du ta hensyn til milepælene og interessene deres. Her er noen tips til hvordan du finner den perfekte bursdagsgaven:

 1. Velg leker som engasjerer sansene, fremmer sensorisk utforskning, stimulerer finmotorikken og den kognitive utviklingen.
 2. Se etter aldersadekvate leker med livlige farger, ulike teksturer og interaktive funksjoner.
 3. Tenk på sikkerheten ved å velge leker som er laget av giftfrie materialer, og sørg for at de ikke inneholder små deler.
 4. Til slutt bør du vurdere å velge en gave som kan vokse med dem, og som gir varig verdi og glede også etter det første året.

Med disse tipsene i bakhodet er du godt rustet til å finne en gave som skaper glede og støtter opp om de første milepælene i barnets utvikling.

Personlige gaver til 1-åringene

Leter du etter en unik gave som vil gjøre ettåringens bursdag ekstra spesiell? Tenk på personlige gaver til ettåringer som er like unike som den lille du feirer! Enten det er en spesialtilpasset sparkedrakt med barnets navn eller en kosete bamse brodert med initialer, gir personlige gaver et unikt preg som vil bli verdsatt i lang tid:

 • Brodert barnestol til barnerommet
 • Personlig tilpasset bok med barnets navn på
 • Kosedyr med barnets navn
 • Personlig tilpasset klesplagg
 • Personlige ler i tre

Topp 10 populære bursdagsgaver til 1-åringen

Enten du er på utkikk etter en gave til en ett år gammel jente eller gutt, har vi noe for deg! Ta en titt på listen vår over de ti mest populære gavene til en ettåring:

 1. Personlig fotball
 2. Trehjulssykkel i tre med navn
 3. Personlig bestikk
 4. Dino-ryggsekk for barn
 5. Pennal med fargeleggingsmaterialer
 6. Personlig leketøyskoffert
 7. Oppblåsbar bjørn
 8. Vannflaske for barn med personlig preg
 9. Bursdagstallerken for barn
 10. Brodert badekåpe med navn

Hvorfor er 1. bursdag så spesiell?

Et barns ettårsdag er en bemerkelsesverdig milepæl som har spesiell betydning av flere grunner. Den markerer et år med vekst, utvikling og overlevelse, og er en feiring av reisen fra nyfødt til en velfungerende ettåring. Den markerer at man har kommet seg gjennom utfordringene og gledene i det første året som foreldre.

En ettårsdag representerer også begynnelsen på et nytt kapittel i barnets liv, der det går fra å være helt avhengig av omsorgspersonene sine til å begynne å utforske verden og utvikle sin egen unike personlighet.

Det er en anledning for venner og familie til å samles og feire ikke bare barnets vekst, men også den kjærligheten og gleden det har brakt inn i livet til de rundt seg. Og ikke minst er barnets første bursdag en anledning til å skape varige minner, fra den første smaken av bursdagskake til gleden ved å leke med nye leker.

Hva skal jeg gi barnet mitt i 1-årspresang?

Gjør babyens 1-årsdag ekstra spesiell med en minneverdig gave som feirer at barnet har vokst. Tenk på alternativer som et personlig babyfotoalbum, et mykt og koselig kosedyr, et sett med sanseleker eller et minnesmykke gravert med barnets navn.

Hva skal jeg kjøpe en 1 år gammel baby i Storbritannia?

Når du er på utkikk etter en fin gave til en 1-åring i Storbritannia, bør du vurdere å kjøpe og tilpasse bursdagsgaven på nettet. Med YourSurprise kan du lage en unik gave med nettredaktøren vår og sende den til en adresse du selv velger. Fra personlige klær til uforglemmelige leker – her finner du de beste personlige gavene til ettåringer.

Hva er en spesiell gave til en 1-åring?

Det er ingen hemmelighet at barn elsker dyr. Overrask ettåringen med morsomme dyreleker, for eksempel fra Trixie-kolleksjonen vår. Her er noen ideer:

 • En lekebuss i tre med dyr
 • Et utstoppet dyr personliggjort med navn
 • Et pennal med dyr og navn
 • En morsom dyreparaply