Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Har du ikke sørget for julegavene ennå? Bestill nå og overrask dine nærmeste. ☃️


Morsdag på avstand

Feire morsdag på avstand

Det er en spesiell opplevelse å være mor, og noe som kan være utfordrende til tider. Derfor er det så viktig å vise moren din eller morsfiguren i livet ditt hvor mye du setter pris på henne når du har mulighet til det.
Vi kan ikke alltids tilbringe morsdag med moren vår, f.eks. grunnet geografiske situasjoner, men det er fortsatt viktig å gjøre denne dagen så spesiell som mulig for henne!

Les våre ideer og tips for hvordan man feirer en bra morsdag på avstand.

Tips nr. 1: Overrask moren din!

Hvis du bor langt unna moren din, forventer hun ikke at du dropper innom på besøk, så hun hadde blitt ekstra overrasket med tanke på dette. Det er flott å ringe en videosamtale, men la oss prøve noe mer unikt.

Du kunne fått en gave levert til adressen hennes, f.eks. ved å gi henne noe som hun kan pakke opp på denne spesielle dagen.

 1. Lage et personlig fotoalbum: Et fotoalbum er en fantastisk gave. Full av minner, gir den timevis av moro og er en gave moren din garantert vil sette pris på. Det er enkelt og morsomt å lage en personlig album! Legg til favorittbildene dine fra barndommen, familiesammenkomster, ferier eller andre spesielle øyeblikk tilbrakt sammen. Legg til morsomme morsdagsdesign og tekst som du ønsker for å fullføre fotoalbumet.

 2. Lag en personlig kopp: Det er alltid en god idé å gi moren din en personlig inspirert kopp, med et flott bilde eller tekst. Dette er en perfekt måte å minne henne på hvor spesiell hun er med hver kopp te eller kaffe.

 3. Personlig sjokolade: Hvem elsker ikke deilig sjokolade? Det er aldri feil med sjokolade, særlig ikke hvis du gjør det ekstra originalt! Du kan gjøre denne sjokoladegaven personlig med navn og/eller bilde etter ønske.Tips nr. 2: Send en søt melding

Mamma kjenner deg best. Hun var der da du vokste opp. Det kan være utfordrende å være mamma noen ganger, så hun fortjener garantert en klapp på ryggen på morsdag. Fortell henne noen fine ord, kun ment for henne.

Legg til en melding på et personlig kort, sammen med et pent bilde av dere. Vi tilbyr personlige kort av ulike typer og størrelser, slik at du helt sikkert finner det du leter etter og en som matcher meldingen du ønsker å formidle. Du kan til og med gi henne et personlig sjokoladekort!Tips nr. 3: Jeg ringte bare for å si jeg er glad i deg

Pleier du og moren din vanligvis å tilbringe morsdag sammen?

Hvis du ikke kan i år, men fortsatt ønsker å tilbringe tid med moren din, har vi noen ideer for deg:

 1. Se på gamle bilder sammen: Som nevnt ovenfor, er et personlig fotoalbum er fantastisk gave. Hvorfor ikke bestille to bøker samtidig, slik at du og moren din kan ha 1 hver i hjemmene deres og dere kan tilbringe en morsdag sammen på videosamtale mens dere ser på bildene fra albumene sammen. Det er en historie bak hvert bilde!

  Gavetips: Send henne en personlig velpleiegavesett på morsdag.

 2. Filmkveld: Hvis du og moren din liker samme filmer eller serier, planlegg en filmkveld på avstand! Fiks popcorn, favorittdrikk og trykk på spill av!

  Gavetips: Overrask henne med en personlig tilpasset kopp eller fleece-teppe i anledning filmkvelden.

 3. Moro på kjøkkenet: Hvis dere begge liker å være på kjøkkenet, hvorfor ikke lage samme rett og nyte den sammen via en videosamtale? Ha deres eget virtuelle middagstreff!

  Gavetips: Hva med en personlig skjærefjøl eller et forkle?Leter du etter enda flere morsomme gaver til mor? Se alle morsdagsgavene våre >