Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Valentinsdagen er dagen for de som elsker hverandre. Overrask hverandre med gaver eller nyt et romantisk måltid og kos dere sammen. Men det er ikke alle som kan tilbringe valentinsdagen sammen med sin kjære, kanskje fordi jobb, studier er i veien eller de bor langt fra hverandre. Det er ikke lett å være langt fra hverandre, derfor er det en god ide å overraske den du er glad i med en uventet gave på valentinsdagen. Vi har satt opp en liste med 6 av våre tips om hvordan du lager spesielle minner, selv om dere ikke kan være sammen.

Vi sender valentinsdagsgaven nesten hvor som helst i verden, uansett om den du er glad i befinner seg i Nord- eller Sør-Amerika, Asia eller Øst- eller Vest-Europa.

Tips #1: Gjenopplev de fine øyeblikkene dere har hatt sammen

Det er ingenting som er bedre enn å skape minner sammen, uansett om forholdet er nytt eller har vart i årevis. Du har sikkert noen bilder av opplevelsene dere har hatt sammen, overrask partneren din med et personlig fotoalbum og få det levert rett til døren. Du kan også velge retro-bildetrykk!

Tips #2: Organiser en digital middagsdate

Hvis dere ikke kan sees, er det nest beste treffet digitalt. Bruk Skype eller Facetime og ta dere tiden til en hyggelig middag sammen. Dere kan bli enige om å spise det samme måltidet slik at dere får inntrykk av å sitte ved det samme bordet. Hvis du ønsker å overraske den du er glad i med en perfekt gave for anledningen, kan du velge en utsøkt vinflaske vinglass inngravert med navnene deres.

Tips #3: Send dem en klem

Hvis du ikke kan være tilstede selv for å gi en klem, kan du gi et deilig personlig kosedyr de kan klemme på. Legg til at bilde og noen søte ord på gratiskortet. Velg en 96 cm høy megabjørn eller en gigant-teddybjørn på 135 cm.

Tips #4: Si det med sjokolade

Man tar aldri feil med sjokolade, spesielt hvis sjokoladen har noen medfølgende søte ord som forteller partneren din hvor glad du er i dem! Send en smakfull Milka gaveeske som er hjerteformet eller lag et personlig sjokoladetelegram. Disse gavene passer inn i brevsprekken, de er derfor perfekte for å mottas direkte hjem.

Tips #5: Send dem et unikt, romantisk kortkort av tre eller gratulasjonskort med bilde, navn og tekst.

Tips #6: Gi dem et minne for livet

Noen ganger har vi lyst til å gi partneren vår et minne de kan ha i årevis. Hva med et vakkert inngravert anheng inngravert anheng med dine initialer, bilde eller navn? Vi tilbyr også vakre inngraverte armbånd som partneren din vil elske.

Tips om hvordan du tar vare på et avstandsforhold

Det er ikke enkelt å være i et avstandsforhold, det veldig lett å fokusere på det du savner, som f.eks. spise middag sammen, klemme på hverandre, dele seng og noen som spør hvordan dagen har vært når du kommer hjem fra jobb. Men alt blir vanskeligere når du fokuserer på det som er negativt og savnet forteller deg hvor mye du elsker dem. Nedenfor finner du noen tips som gjør det enklere å takle at dere ikke er sammen.

Lat som, helt til det blir sant: Vanligvis ville dere nyte et glass vin sammen etter en tøff arbeidsdag, vel, fortsett med det! Møt hverandre via en videosamtale på Skype, Facetime eller Whatsapp og bevar rutinen slik at dere fortsatt er sammen i hverdagen. Bevar troen: Har du hatt en dårlig dag? Føler du deg ikke bra? Føler du deg ensom? Del følelsene dine med partneren din, og bli ikke lei deg hvis de ikke kan være der for å fysisk trøste deg. Bare la dem vite at du har det tøft slik at de kan si noen trøstende ord. Gjør ting sammen: Dere kan fremdeles spille spill sammen, selv om det er via digitale medier. Dere kan også se en film sammen eller lese en bok. Sett i gang med en videosamtale og gjør det dere føler for. Det fine med å ha åpne samtaler, også i bakgrunnen, er at dere da kan prate sammen selv om dere er på samme sted.

Det er i orden å ha triste øyeblikk: Moen ganger er det best å bare kjenne på følelsene mens du gråter en skvett. Vårt tips er å gi deg selv rom til å kjenne på følelsene, så fremt det ikke er i lange perioder.

Ikke glem valentinsdagen: Når dere er fra hverandre blir disse øyeblikkene enda viktigere. Vis partneren din at de er elsket og savnet gjennom handlinger og ord. Send en gave eller kort rett til døren. Det viktige er at de vet at du tenker på dem.

Våre fine gaver

Overrask di n kjære på valentinsdagen med disse fine gavene:

M&M's gaveeske

M&M's gaveeske

Sjokoladehjerte

Sjokoladehjerte

Chupa Chups bukett

Chupa Chups bukett

Toblerone Valentine's sjokolade

Toblerone Valentine's sjokolade

Våre beste postkassegaver

Hvis du er usikker på om partneren din vil være hjemme kan du sende dem en postkassegave:

Milka sjokoladehjerte

Milka sjokoladehjerte

Trekort med bilde

Trekort med bilde

Skinn nøkkelring - gravert hjerte

Skinn nøkkelring - gravert hjerte

Hjerteformet puslespill

Hjerteformet puslespill

Bar halskjede

Bar halskjede

Armbånd - Edelsten

Armbånd - Edelsten

G-streng

G-streng

Boxer

Boxer

Store gaver

Vil du overraske partneren din med en større gave? Så her er våre tips:

Giant personlig Milka-sjokolade

Giant personlig Milka-sjokolade

Mega Bear

Mega Bear

Chupa Chups Tårn

Chupa Chups Tårn

XXL Toblerone

XXL Toblerone

XXL Twix

XXL Twix

Personlig Celebrations blande

Personlig Celebrations blande

Gigantisk teddybjørn

Gigantisk teddybjørn

Blog

Blog