Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Feir kjærligheten med en jubileumsgave til 40 års ekteskap. Oppdag alle de flotte gaveideene våre, og lag en unik, personlig gave til det lykkelige paret som har vært sammen i 40 år.

343 gaver

Du har sett 48 av 343 gaver

De beste gaveideene til par som feirer 40-års bryllupsdag

40 år sammen er en milepæl som ikke bør gå ubemerket hen. Et helt liv med latter, moro, oppturer og nedturer. En kjærlighet som varer nesten et helt liv må feires skikkelig!

Hvis du kjenner et par som snart skal feire denne milepælen, hvorfor ikke overraske dem med en unik gave? Se alle våre gaver til 40-års bryllupsdag for å overraske den eller de spesielle personene i livet ditt.

En bryllupsgave i smaragd eller rubin

Visste du at 40-års bryllupsdag kan symboliseres med to forskjellige edelstener?

Den vanligste betegnelsen på denne feiringen er rubinbryllup, men det hender også at den kalles smaragdbryllup. Hvilken edelsten som symboliserer dette øyeblikket kan også variere avhengig av i hvilket land bryllupsdagen feires.

40-års bryllupsdagsgave til foreldre som feirer 40 år sammen

Hvis du er så heldig å ha foreldre som har vært et lykkelig par i godt og vel 40 år, er bryllupsdagen deres et øyeblikk å feire.

Når man organiserer feiringen, må man ikke glemme gavene! Her er et unikt utvalg av jubileumsgaver til 40 års ekteskap:

  • Et sett med glass gravert med bryllupsdato og en rubinbryllupsbeskjed.
  • Et personlig lerret med parets bilde på
  • Et personlig sertifikat for 40 år sammen
  • En flaske champagne for å skåle for jubileet
  • En eske med deilig praliné-sjokolade

Tilpass en tradisjonell gave til 40-års bryllupsdag

De beste gavene er de som kommer fra hjertet, har et spesielt budskap og berører mottakerens sjel. Du kan også skape en slik gave! Du kan for eksempel feire en 40-års bryllupsdag ved å personalisere gaven til paret med en spesiell hilsen eller deres navn og bryllupsdato. Du kan legge til en hilsen til de nygifte på deres spesielle dag. Mange av gavene våre kan også tilpasses med et bilde. Velg det eller de beste bildene av paret og lag en forglemmelig jubileumsgave nå.