Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter en bursdagsgave til en 60-åring? Overrask bursdagsbarnet med en spesiell personlig gave. Alle våre 60-årsgaver kan tilpasses med et bilde eller en tekst etter eget valg.

187 gaver

Du har sett 48 av 187 gaver

Gave 60 år

Har kona eller mannen din fylt 60 år? Årene flyr forbi, men vi lar ikke denne bursdagen fly forbi. Tross alt er dette en spesiell alder, og du vil feire den med en spesiell gave. Overrask 60-åringen i år med en unik gave. Alle våre gaver kan designes med ditt eget navn, tekst og/eller bilde!

60-årsdag? Oppdag våre gaveideer

Leter du fortsatt etter en gave til noen som er 60 år eller snart fyller 60 år og snart skal feire bursdagen sin? Overrask 60-åringen med en frokost. Dette er ikke hvilken som helst frokost, den virkelige overraskelsen er brettet med bilde og tekst. Velg et av de morsomme designene og last opp et bilde av personen som fyller 60 år. På denne måten sparer du også innpakningspapir! ;) Du kan også overraske bursdagsbarnet med en koselig kveld inkludert et ostebrett. På denne måten serverer du de deilige snacksene på et personlig serveringsbrett i tre. Eller overrask personen med et overlevelsessett 60 år gammel, finn de fineste ideene til overlevelsessett på nettstedet vårt.

Gave til 60 åring

Å velge en bursdagsgave er alltid vanskelig, spesielt en bursdagsgave til noen som fyller 60 år. Du vil ikke ankomme med et forslitt gavekort, så kjøp noe annerledes i år. En perfekt overraskelse er vårt foto lerret der du legger ditt eget bilde og en søt melding. Et bilde sier mer enn tusen ord, så dette kan ikke annet enn å bli en flott gave. Foretrekker du å gi en litt mindre gave, og elsker 60-åringen vanilje? Da er dette personlige vaniljelyset også morsomt å gi. Ta en rask titt på gavene våre og ikke vent lenger med å bestille.

Gave 60 år gammel mann, 60 års gave pappa

Fyller din far, bestefar, bror, nabo eller venn snart 60 år? Uansett hvilken mann i livet ditt som når denne spesielle alderen, vil du alltid finne en fin gave enkelt hos oss. Den perfekte gaven mann 60 år kan være veldig forskjellig for hver mann.

Nedenfor er noen gaveideer; Et skinnforkle med festmannens navn inngravert, kult for bak grillen eller på kjøkkenet. For 60-åringer som elsker en drink i tide, er det morsomt å gi favorittdrinken sin i en personlig boks. Dette gjør det enda morsommere å skåle bursdagen! Besteforeldre elsker nesten alltid barnebarna. Et tips til bestefar som fyller 60 år er å gi en gave med et bilde av barnebarna. Vurder for eksempel en dørmatte med et bilde av barnebarna. Eller et fint bilde trykt på tre for på veggen.

60 års gave mamma

Leter du etter en gave til din mor, bestemor, venninne, søster eller nabo som fyller 60 år? Da vet vi hvordan vi kan overraske henne. Nedenfor er noen 60 års bursdagsideer kvinne å lese:

Så hva venter du på? Finn de fineste bildene og begynn å lage en gave! Kan du ikke bestemme deg for hvilket bilde du skal bruke? Lag deretter en fotobok med alle bildene i den og gi den i gave. For 60 år gamle damer som elsker en kopp te, kan du få laget teglass med navnet ditt inngravert. En hyggelig og personlig overraskelse! Tross alt er det mye morsommere å drikke te fra ditt eget teglass. Og vet du hva som gjør det enda morsommere? Når du også sitter under ditt eget teppe på sofaen. Så for å virkelig fullføre gaven, personaliser et fint fleeceteppe med favorittbildet ditt.