Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter en bursdagsgave til en 60-åring? Overrask bursdagsbarnet med en spesiell personlig gave. Alle våre 60-årsgaver kan tilpasses med et bilde eller en tekst etter eget valg.

357 gaver

Du har sett 48 av 357 gaver

Gave 60 år

Har kona eller mannen din fylt 60 år? Årene flyr forbi, men vi lar ikke denne bursdagen fly forbi. Tross alt er dette en spesiell alder, og du vil feire den med en spesiell gave. Overrask 60-åringen i år med en unik gave. Alle våre gaver kan designes med ditt eget navn, tekst og/eller bilde!

Kreative 60-årsgaver

I vårt mangfoldige sortiment kan du finne den perfekte gaven som både markerer den spesielle dagen og uttrykker din omtanke på en minneverdig måte. Vi har alt fra personlige fotogaver og personlige klær til forseggjorte smykkekolleksjoner og spesialdesignede kaffekrus. Her finner du den perfekte gaven som gjør denne dagen minneverdig og ekstra spesiell.

Tips til 60-årsgaver

Marker et rundt år med en gjennomtenkt bursdagsgave. Se våre beste tips til en kreativ 60 års gave som vil glede og overraske enhver jubilant. Her har vi samlet en rekke inspirerende ideer som hjelper deg med å finne den perfekte gaven:

  • Toalettmappe i skinn: En elegant og praktisk gave som er perfekt for å organisere toalettsaker eller reiseartikler. Lærmappen kan tilpasses med initialer eller navn for å gjøre den ekstra spesiell.
  • Veggpaneler med bilder: Sett et unikt preg på hjemmet med bildepaneler av spesielle øyeblikk eller vakre landskap. En minneverdig og tidløs gave som vil glede jubilanten.
  • Personlig gaveeske med sjokolade: En smakfull gave som kombinerer det beste fra to verdener - et personlig preg og noe søtt attåt. Velg jubilantens favorittsjokolade, og graver inn navnet eller en spesiell hilsen på esken.
  • Brodert badehåndkle: Velg en fin tekst eller initialer å brodere på håndkleet for å gjøre det ekstra spesielt og unikt.
  • Personlig konjakkglass: Gi jubilanten en elegant og personlig gave med et konjakkglass gravert med navn eller initialer. Perfekt til å nyte en dram med stil.
  • Personlig knivblokk: En gave som vil glede enhver matelsker - en personlig knivblokk gravert med jubilantens navn eller et spesielt budskap. Et praktisk og stilig tilskudd til kjøkkenet som vil bli verdsatt i mange år fremover.

Fine 60-årsgaver til pappa

Overrask med en 60 års gave pappa som virkelig viser hvor mye du setter pris på ham. Utforsk vår eksklusive kolleksjon av inspirerende gaver som vil få ham til å smile og bli varm om hjertet. Fra personlige gaver som uttrykker din takknemlighet, til praktiske overraskelser som matcher hans lidenskaper og interesser. Vi har alt du trenger for å finne den perfekte gaven til din unike far.

Kanskje han vil sette pris på en vakker skinnlommebok med en inngravert personlig hilsen hver gang han bruker den. Eller kanskje han er en mesterkokk som vil bli begeistret over et førsteklasses grillsett som tar grillingen til nye høyder. Uansett hva du velger, vil ditt engasjement og din omtanke gjøre den store dagen ekstra spesiell for ham.

Ideell 60-årsgave til mamma

Å finne den perfekte 60 års gave mamma kan være en spesiell måte å vise din kjærlighet og takknemlighet for alt hun har gjort opp gjennom årene. Når du skal velge en 60 års gave til mor, bør du gå for noe unikt og meningsfylt som vil glede henne og minne henne på hvor mye du setter pris på henne. En personlig gave som viser omtanke og omsorg vil garantert falle i smak hos moren din.

Du kan vurdere gaver som er skreddersydd etter mors interesser og hobbyer, enten det er en kurv med favorittproduktene hennes eller et personlig smykke. For å gjøre gaven ekstra spesiell kan du også legge ved en håndskrevet hilsen eller et fotografi til minne om denne spesielle anledningen. Uansett hva du velger, vil en omsorgsfull og omtenksom 60 års gave mamma få henne til å føle seg elsket og verdsatt på denne spesielle dagen.

Flotte 60-årsgaver til menn

Det er alltid en god anledning til å hedre livet og kjærligheten til en mann som nærmer seg 60 år. Gi ham en minneverdig dag med en gave som virkelig treffer blink. Når du leter etter en perfekt 60 års gave mann, bør du tenke på elementer som speiler hans interesser og personlighet. Kanskje en stilig klokke som understreker hans tidløse stil? Eller enda bedre, et personlig armbånd som han kan bære med stolthet og glede.

Gode 60-årsgaver til henne

Når du leter etter 60-års gave til venninne, kan både graverte smykker og et velværesett være flotte valg. Et gravert armbånd vil være en varig påminnelse om deres vennskap, mens et sett med diverse velværeprodukter vil gi henne muligheten til å skjemme bort seg selv litt og ha en spa-opplevelse i sitt eget hjem.

Uansett hvilken gave du velger, vil en gjennomtenkt 60 års gave dame gjøre at hun føler seg spesiell og verdsatt.

60-årsdag? Oppdag våre gaveideer

Leter du fortsatt etter en gave til noen som er 60 år eller snart fyller 60 år og snart skal feire bursdagen sin? Overrask 60-åringen med en frokost. Dette er ikke hvilken som helst frokost, den virkelige overraskelsen er brettet med bilde og tekst. Velg et av de morsomme designene og last opp et bilde av personen som fyller 60 år. På denne måten sparer du også innpakningspapir! ;) Du kan også overraske bursdagsbarnet med en koselig kveld inkludert et ostebrett. På denne måten serverer du de deilige snacksene på et personlig serveringsbrett i tre. Eller overrask personen med et overlevelsessett 60 år gammel, finn de fineste ideene til overlevelsessett på nettstedet vårt.

Gave til 60 åring

Å velge en bursdagsgave er alltid vanskelig, spesielt en bursdagsgave til noen som fyller 60 år. Du vil ikke ankomme med et forslitt gavekort, så kjøp noe annerledes i år. En perfekt overraskelse er vårt foto lerret der du legger ditt eget bilde og en søt melding. Et bilde sier mer enn tusen ord, så dette kan ikke annet enn å bli en flott gave. Foretrekker du å gi en litt mindre gave, og elsker 60-åringen vanilje? Da er dette personlige vaniljelyset også morsomt å gi. Ta en rask titt på gavene våre og ikke vent lenger med å bestille.

Gave 60 år gammel mann, 60 års gave pappa

Fyller din far, bestefar, bror, nabo eller venn snart 60 år? Uansett hvilken mann i livet ditt som når denne spesielle alderen, vil du alltid finne en fin gave enkelt hos oss. Den perfekte gaven mann 60 år kan være veldig forskjellig for hver mann.

Nedenfor er noen gaveideer; Et skinnforkle med festmannens navn inngravert, kult for bak grillen eller på kjøkkenet. For 60-åringer som elsker en drink i tide, er det morsomt å gi favorittdrinken sin i en personlig boks. Dette gjør det enda morsommere å skåle bursdagen! Besteforeldre elsker nesten alltid barnebarna. Et tips til bestefar som fyller 60 år er å gi en gave med et bilde av barnebarna. Vurder for eksempel en dørmatte med et bilde av barnebarna. Eller et fint bilde trykt på tre for på veggen.

60 års gave mamma

Leter du etter en gave til din mor, bestemor, venninne, søster eller nabo som fyller 60 år? Da vet vi hvordan vi kan overraske henne. Nedenfor er noen 60 års bursdagsideer kvinne å lese:

Så hva venter du på? Finn de fineste bildene og begynn å lage en gave! Kan du ikke bestemme deg for hvilket bilde du skal bruke? Lag deretter en fotobok med alle bildene i den og gi den i gave. For 60 år gamle damer som elsker en kopp te, kan du få laget teglass med navnet ditt inngravert. En hyggelig og personlig overraskelse! Tross alt er det mye morsommere å drikke te fra ditt eget teglass. Og vet du hva som gjør det enda morsommere? Når du også sitter under ditt eget teppe på sofaen. Så for å virkelig fullføre gaven, personaliser et fint fleeceteppe med favorittbildet ditt.