Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Sjekk ut våre unike 70 års bursdagsgaver. Vi sørger for at du aldri går tom for gaveideer igjen. Lag en personlig bursdagsgave og feir denne milepælen!

357 gaver

Du har sett 48 av 357 gaver

Gave til 70 åring

70 år er en spesiell alder. Leter du etter en gave til noen som fyller 70 år? Oppdag våre unike gaver og personliggjør dem med bursdagspersonens navn og bilde. Dette vil utvilsomt gjøre det til en bursdag å huske.

Bursdag 70 år

Et kroningsår fortjener en veldig spesiell bursdagsgave. Noen ganger kan det virke som om noen som er (nesten) 70 år allerede har alt. Men hos YourSurprise finner du garantert en gave du kan overraske bursdagsbarnet med. Hva med et bilde av familien din trykt på lerret eller sjokolade? Et gravert smykke eller et vakkert gravert glass? Eller hvem vet, kanskje du vil gjøre denne bursdagsgutten eller jenta veldig glad med en hovedrolle i hans eller hennes egen personlige bok? Denne syttiårsdagen har du uten tvil den mest originale gaven!

Gaveideer til en 70 år gammel mann eller kvinne

Leter du etter en gave til din far, mor, bestefar eller bestemor? Eller kanskje en onkel, tante, nabo? Enten du leter etter en gave til en mann eller en kvinne som fyller 70 år, har vi helt sikkert en passende gave. Når du har funnet gaven din, kan du enkelt gjøre den personlig ved å legge til et bilde eller en personlig tekst. Et gavekort gjør det komplett!

Gave 70 år mann

Leter du etter en gave til en 70 år gammel mann? Da er du på rett sted! De fleste menn som fyller 70 år er pensjonister. Og det kan skape tid til nye hobbyer. Da er det ekstra hyggelig å gi en gave som passer til dette. Bruker faren, bestefaren eller naboen din mer og mer tid på kjøkkenet? Da er det super gjennomtenkt å gi et forkle med navn eller bilde av kjøkkenprinsen, du kan velge mellom et stoffforkle, men vi har også et ekte lærforkle. Eller hva med en knivblokk i tre med bursdagsbarnets navn inngravert. Det kan også være lurt å få 70-åringen i gang med en ny hobby. Da kan du for eksempel gi et ølbryggesett med glass inngravert med bursdagsbarnets navn. Legg til en personlig flaskeåpner, og du er klar.

Gave 70 år dame

Fyller moren, bestemoren, naboen eller en annen kvinne i livet ditt 70 år? Da kan det være en utfordring å komme opp med en vakker og meningsfull gave. Hvis damen det gjelder elsker blomster - og hvem gjør ikke det? - er det en fin idé å gi frøbomber i gave. Bombene kan sås hvor som helst, og noen uker senere vil de mest fargerike villblomstene spire. Bombene kommer i en fin eske med et kort der du kan legge igjen en personlig hilsen. Liker bursdagsgutten eller jenta tørkede blomster bedre? Da har vi et vakkert trestativ med tørkede blomster som passer perfekt. For å legge til et personlig preg, få navnet gravert. En kvinne som fyller 70 år som betyr mye for deg, gi et smykke med et bilde av deg eller (barne)barna. En nøkkelring med det søteste bildet er også en fin idé! Eller med andre ord, mange gaveideer til en 70 år gammel kvinne!

Morsom gave 70 år gammel

Vil du gi en morsom gave til noen som kan blåse ut 70 lys? Da har du kommet til rett sted! En morsom gave til en 70-åring kan være sokkene våre, som du kan få trykt med bursdagsgutten eller jentas morsomste bilde. Eller kanskje du velger et sprøtt bilde på et håndkle eller en pute. Også muntert: få laget et gateskilt med bursdagsbarnets navn. Eller få laget en spiselig versjon av bursdagsbarnet ved å trykke et bilde på sjokolade. Den gaven vil garantert falle i smak! Valget er stort når det gjelder morsomme gaver.

Original gave til noen som fyller 70 år

En original gave til noen som feirer 70-årsdagen sin er lett å finne her. Fordi du kan tilpasse alle YourSurprise-gaver selv, er ingen gaver like. Originale er de i alle fall!