Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

80 er helt sikkert en fin milepæl! Hvorfor ikke feire denne spesielle tiden med en 80 år gammel bursdagsgave? Ta en titt på vårt utvalg av personlige gaver og finn den beste!

234 gaver

Du har sett 48 av 234 gaver

De mest originale 80 års gave

Hurra! 80 år, en edel alder som fortjener en passende gave. Men hva skal du gi til noen som allerede har alt? YourSurprise har svaret; en personlig gave!

80 års bursdagsgave

En personlig gave er den perfekte gaven til enhver eldre person. Når du fyller 80 år, har du allerede et helt liv bak deg. Hos YourSurprise kan du fange minner fra fortiden og nåtiden på en vakker måte. Gi for eksempel en bursdagskalender med dine egne bilder, en gave med et nytt minne hver måned! Tross alt gjør du den beste gesten selv.

Gave til bestefar og bestemor

Leter du etter en gave til bestefar eller bestemor? Da er YourSurprise stedet å være! Gi en original gave i år og få for eksempel en champagnepakke med graverte glass laget til bestefar og bestemor. En vakker gave de kan skåle for sammen! Besteforeldre elsker alltid barnebarna sine, så gi et fotopuslespill i gave, en gave som sikrer timevis med moro sammen med barnebarna.

Gave til 80 åring dame

En dame som fyller 80 år har sannsynligvis mye allerede. Hun kan se tilbake på et rikt liv. Likevel er det gaver du er nødt til å gjøre henne lykkelig. Hvis hun liker en kopp te nå og da, hvor hyggelig er det å ha et personlig teglass? Du kan legge til en personlig melding på glasset, som vil bli gravert med omhu og oppmerksomhet. Et stearinlys med bilde er også en flott gave. Velg et bilde av barnebarna eller hele familien. Eller kanskje gjøre den aldrende festnerden lykkelig med søte godbiter. Visste du at du til og med kan få et bilde trykt på deilige sjokolader? Hvor overrasket bursdagsgutten eller jenta vil bli!

Gave til 80 åring mann

En eldre herre som feirer bursdagen sin bør få en passende gave. Siden alle våre gaver er personlige, gir du alltid en unik gave. Hvor hyggelig er det ikke å overraske bursdagsgutten med en pen skinnlommebok med initialene hans på? Eller hva med en fin Parker-penn med gravering? Eldre mennesker er mindre digitale enn yngre mennesker og er enda mer knyttet til å skrive med penn. Og da er det selvfølgelig enda mer spesielt hvis det kan gjøres med favorittpennen med gravering. En annen verdifull gave er en treklokke fra Hot & Tot der en gravering kan lages med omhu og oppmerksomhet. For eksempel av en bryllupsdato eller bursdagsgutten eller jentas initialer. Det som også er hyggelig å gi: en nøkkelring med et bilde. Da vil senioren alltid ha sine kjære med seg på nøkkelringen.