Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Oppdag de perfekte gavene til nybakte mødre som kan tilpasses på en vakker måte for å gjøre reisen inn i morsrollen enda mer spesiell. Vårt utvalg av alt fra personlige babytepper til gaver som er dedikert til den nybakte moren, sørger for oppriktige og unike gaver til alle nybakte mødre.

547 gaver

Du har sett 48 av 547 gaver

De beste gjennomtenkte gavene til nybakte mødre

Etter kunngjøring av graviditet, avsløring av kjønn og babyshower er dagen endelig kommet: en ny baby er ønsket velkommen til verden!

Å ønske en ny baby velkommen er alltid en følelsesladet begivenhet, og den nybakte moren, som står midt i det hele, er ofte den som trenger mest støtte. Det kan være utfordrende å navigere i bølgen av følelser og utmattelse, særlig når alt er nytt og skummelt! Nybakte foreldre tar ikke bare vare på et nytt liv, men omformer også sitt eget.

Så hva er vel bedre enn å vise vår beundring og støtte med gjennomtenkte gaver til nybakte mødre?

Enten det er for å skjemme bort, trøste eller hjelpe den nybakte moren i livet ditt, har vi et utvalg av unike gaver til nybakte mødre.

Betydningen av gaver til nybakte mødre

Hvorfor fortjener nybakte mødre spesielle gaver? Å bli mor er en fantastisk og omveltende opplevelse. Men det er også krevende og utmattende. En gjennomtenkt og personlig gave til nybakte mødre er en glimrende måte å vise din støtte og kjærlighet på.

Hva er gode gaveideer til nybakte mødre?

Gaver til nybakte mødre trenger ikke nødvendigvis å være til babyen. Tenk heller på ting som gjør livet enklere for henne, eller som gir henne litt sårt tiltrengt avkobling. Her er noen forslag:

 • Hudpleieprodukter eller fine såper i et personlig tilpasset gavesett.
 • Et gavesett med et utvalg av deilig snacks
 • En slitesterk, personlig mulepose av høy kvalitet til å organisere babyens nødvendigheter i
 • Sjokolade eller godteri som en liten godbit
 • En koselig badekåpe eller en personlig kimono for en myk klem
 • En personlig gaveeske med et utvalg av teer

Hva er praktiske gaver til nybakte mødre?

Det er alltid en god idé å kombinere en fin gave til den nybakte moren med en omtenksom ting til babyen.

Praktiske barselsgaver til en nybakt mor kan være ting som de nybakte foreldrene kan bruke daglig, for eksempel:

 • Bestikk med personlig navn
 • En badekåpe med barnets navn
 • En smokk med personlig navn
 • Klesplagg, som for eksempel en babygrind eller en lekedrakt.
 • Tilbehør til babyen, for eksempel en personlig smekke, lue eller smokkeklemme

Hvilke gaver til nybakte mødre kan være til hjelp når babyen skal bades?

Håndklær, badekåper og babyprodukter egner seg godt til babyens badetid. Du kan for eksempel velge en personlig tilpasset badekåpe med navn fra Koeka, babybadehåndklær eller en behagelig lue til babyen.

Hvilke gaver til nybakte mødre kan hjelpe babyen med å leke?

Leker er den beste måten å hjelpe en nybakt mor med babyens lek. Velg noe som ikke lager for mye støy eller rot i huset: foreldrene vil være takknemlige!

Hva med en dyrebuss i tre? Med sin fargerike, taktile overflate og de søte dyrefigurene er denne leken midt i blinken for å stimulere og engasjere barnets sanser.

Eller hva med en personlig plysjleke? Tenk deg gleden ved å gi moren en myk, kosete venn til den nyfødte, brodert med barnets navn eller fødselsdato. Dette er ikke bare en fantastisk lekekamerat, men også et minne om de første årene. Dette er en omtenksom gave som både mor og barn vil ha glede av hele livet.

Og la oss ikke glemme spenningen når barnet begynner å gå. Selvsagt tar det litt tid, men det kan ligge der, klart til bruk når tiden er inne og babyen trenger litt hjelp med de første skrittene.

Og for å samle alle lekene på ett sted, bør du tenke på en personlig oppbevaringspose i papir!

Finnes det noen gaver til nybakte mødre som kan være til hjelp på barnerommet?

En kjærkommen gave til nybakte mødre kan være tilbehør eller pyntegjenstander til barnerommet. Fra personlige plakater til barnestoler og fra broderte tepper til puter med trykk - det finnes mange gaver til nybakte mødre!

Hva kan jeg gi i gave til en nybakt mamma?

Har du noen gang tenkt på at det ikke bare handler om selve gaven, men også om omtenksomme gester og ekstra oppmerksomhet som virkelig kan gjøre en forskjell? Det finnes mange måter å gjøre gaven komplett på og gi litt ekstra oppmerksomhet til den nybakte moren eller de nybakte foreldrene.

En kjærlig hilsen kan for eksempel være prikken over i-en på den vakkert innpakkede gaven.

Hva med å tilberede et hjemmelaget måltid for å avlaste den stressende matlagingen? Denne praktiske gaven kan hjelpe henne gjennom søvnløse netter og travle dager.

Og hva med å tilby seg å sitte barnevakt noen timer mens de nybakte foreldrene tar seg en lur eller litt velfortjent tid for seg selv?

Et annet verdifullt alternativ kan være å hjelpe til med husarbeid. Forsikre deg selvfølgelig først om at de nybakte foreldrene setter pris på ideen.

Til slutt er et empatisk øre ofte den beste gaven. Som nybakt mamma kan det være en berg-og-dal-bane av følelser, og da kan det være godt å ha noen å lytte til.

Finnes det noen gaver til nybakte mødre som kan hjelpe til med babyens milepæler eller minner?

Tenker du på den perfekte gaven til en nybakt mamma som på en vakker måte fanger opp de første milepælene og minnene?

Tenk for eksempel på et unikt milepælsteppe som fanger opp babyens vekst hver måned i ett år. En annen fin personlig gave er en plakat med alle detaljer om babyen, for eksempel høyde, vekt og fødselsdato.

Bilder er også den beste måten å forevige minner på. Det kan dreie seg om et personlig fotoalbum, et canva-fototrykk, en samling retrobilder, en personlig bok til babyen, fotofliser eller magneter som fanger opp ulike minner med babyen.

Å velge gaver til nybakte mødre trenger ikke å være overveldende. Det er tross alt tanken som teller, og det er viktig å vise at du bryr deg. Nå har du fått en håndfull ideer, så hvorfor ikke gå på oppdagelsesferd og finne noe helt spesielt til den eksepsjonelle nybakte moren i livet ditt?

Vil du ha mer hjelp med graviditetsgaver? Ta en titt på våre relaterte sider: