Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Er du ute etter å overraske en kvinne i livet ditt med en helt personlig gave? Sjekk ut vårt store utvalg av bursdagsgaver til kvinner. Siden hver gave kan personliggjøres med et bilde, en tekst eller et navn, vil du alltid gi henne en virkelig unik gave.

179 gaver

Du har sett 48 av 179 gaver

Bursdagsgaver til henne

En bursdag er en av de mest etterlengtede øyeblikkene i året. Det er sikkert noen som frykter den dagen på grunn av tiden som går, men andre kan virkelig ikke vente med å få den fineste bursdagsgaven!

Hvis en unik kvinne i livet ditt feirer bursdagen sin kan du kanskje overraske henne med en unik og gjennomtenkt bursdagsgave?

Si farvel til kjedelige bursdagsgaver til de unike kvinnene i livet ditt! Uansett om hun er en fashionista, matelsker eller den som elsker å samle på minner og bilder, har vi den perfekte gaven som gjør bursdagen hennes helt unik. Alt fra en stilig og morsom koffert til glitrende personlige smykker eller kjøkkenutstyr og veggdekorasjoner, vi har utvalget av unike bursdagsgaver som vil få henne til å le og elske hvert sekund av den unike dagen. Hva venter du på? Følg rådene våre og gjør bursdagen hennes ekstra unik!

5 originale bursdagsgaver til henne

Du kan selvfølgelig ikke overraske henne med den samme gaven hun allerede har fått. Originalitet er nøkkelen!

Hva er de mest originale bursdagsgavene til henne? Her er vårt spesialutvalg:

  • En gigantisk sjokoladeplate av favorittsjokoladen hennes med en hyggelig melding og bilde
  • Et unikt smykke, for eksempel et halskjede med navnet hennes eller et armbånd med inngraverte initialer.
  • Trepaneler med en bildecollage hun kan henge på veggen
  • En teboks med et utvalg av te og en personlig kopp
  • Personlig tilpasset vannflaske med bilde eller navn

Hva gir du til en kvinne på bursdagen hennes?

Det er ingen faste regler som gjelder når du skal gi bort en bursdagsgave til henne. Hver kvinne er unik og derfor liker alle kvinner ulike ting.

Noen kvinner vil kanskje tilbringe bursdagen sin med en hyggelig aktivitet utendørs, og andre foretrekker kanskje å være hjemme og se en film.

Vi har samlet sammen noen gaveideer til bursdagen hennes, for forskjellige personligheter:

  • En spadag til den travle mammaen: du kan overraske henne med en personlig bursdagspakke med forskjellige skjønnhetsprodukter, eller ta henne med ut på en hyggelig spadag
  • En helgetur til de som elsker å reise: Hvis du har et stort budsjett, vil en helgetur til et hemmelig sted garantert bli den beste bursdagsgaven til henne, spesielt hvis hun elsker å reise. Gi henne en personlig reisedagbok, slik at hun kan skrive ned alle minnene fra turen
  • En matlagingskurs for wannabe-kokken: synes hun selv at hun er flink på kjøkkenet? Sett henne på prøve med et kult matlagingskurs. Ikke glem å kjøpe et fint personlig forkle til henne for å starte på den kuleste måten!

Hva er den beste bursdagsgaven til kjæresten din?

Når du skal velge en fin bursdagsgave til kjæresten din må du ha henne i tankene. Hva liker hun? Har hun hobbyer eller andre ting du bør tenke på?

Hvis du ikke kan svare på disse spørsmålene eller ikke har en kul idé, kan du alltid gi henne noe som betyr mye for dere begge. Kanskje et fint fotoalbum med bildene fra den siste ferien sammen eller en plakatramme som hun kan henge opp.

Hvis gaven er til den du er gift med, er det mange bursdagsgaver du kan velge mellom. Her er noen:

De morsomste bursdagsgavene til henne

Har kjæresten din en unik sans for humor? Da bør også bursdagsgaven hennes gjenspeile dette. Kanskje du har en intern vits på gang i vennegjengen din, eller kanskje du alltid erter henne når hun gjør grimaser når du tar et bilde? Med tanke på morsomme bursdagsgaver til henne, visste du at du kan sette et bilde på nesten alt?

Se for deg noe og oppdag at vi har det!

Et morsomt ansikt på en personlig Itsie me-kanin, sokker med bilde av henne trykt på, ballong med bilde, flaske med favorittbrennevinet hennes og mange flere! Oppdag alle fotogaver og finn den mest unike.

Bursdagskort til henne

Personlige bursdagskort til henne er en perfekt måten å vise henne at du bryr deg om henne. Du kan sette et personlig preg på disse kortene ved å legge til navnet hennes eller en unik melding. Ikke bare er disse kortene unike og gjennomtenkte, men de viser også at du legger ned litt ekstra innsats for å gjøre bursdagen hennes unik. Med et bredt utvalg av design og temaer å velge mellom, vil du garantert finne det perfekte kortet til kvinnen i livet ditt. Enten hun er din mor, søster, kone eller bestevenn vil et personlig bursdagskort garantert gjøre dagen hennes flott.

Du kan legge bursdagskortet til gaven hennes eller sende det til adressen hennes for en unik overraskelse.

Bursdagsgaver til en mamma

En bursdagsgave til en mamma bør være gjennomtenkt, inderlig og omtenksom. Den bør også gjenspeile det hun interesser seg for og liker. For eksempel, hvis moren din elsker bøker kan du vurdere å gi henne en bok av favorittforfatteren hennes, men du kan også gi henne en personlig tilpasset bok? Du kan velge en agenda der hun kan notere ned alle viktige ting og avtaler eller velge en personlig tilpasset bok med navnet hennes!

Hvis hun liker å lage mat eller bake kan du gi henne en ny kjøkkendings, for eksempel et personlig forkle eller en personlig kokebok, slik at hun kan skrive ned alle kjøkkeneksperimentene sine. Hvis hun er moteinteressert kan du gi henne en ny ryggsekk med navnet hennes på eller et smykke hun ville elske. Nøkkelen er å tenke litt over gaven du skal gi henne og gjøre den til noe hun virkelig vil sette pris på samt nyte. Hvis du i tillegg legger ved gaven en oppriktig og personlig melding vil gaven bli enda mer unik og vise hvor mye du bryr deg.