Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter en julegave til han? Oppdag de beste julegavene til kjæresten, mannen, broren, vennen eller spesielle mannen i livet ditt. Fantastiske julegaveideer til menn!

132 gaver

Du har sett 48 av 132 gaver

Julegaver til han

Julen er den tiden på året som vi alle ser frem til i vanvidd, det er tiden for å sette ned tempoet et øyeblikk og nyte ferien med venner. Julen er også en mulighet til å si takk til de vi er glad i, og hva er vel bedre enn med en gave?

Julegaver til han er aldri lett å velge, men med noen av tipsene våre vil du kunne finne den perfekte gaven som får mannen din til å forstå hvor spesiell han er for deg.

Vi har valgt ut en serie julegaveideer som vil overraske dine kjære og som vil gjøre ferien enda mer spesiell. Julegaver til han kan personliggjøres med et bilde, et navn eller en spesiell melding.

Hva er noen rimelige julegaver til han?

Er du på utkikk etter rimelige, men likevel gjennomtenkte julegaver til mannen din? Da har du kommet til rett sted. Vi har et utvalg av unike, personlige julegaver som ikke bare vil imponere ham, men som heller ikke vil ruinere deg. Her er noen fantastiske gaveideer:

 • Personlige boxershorts: Disse er ikke bare praktiske, men gir også en morsom og intim vri. Du kan tilpasse dem med navnet hans, et morsomt bilde eller et motiv han liker.
 • Gravert ølkrus: Et gravert ølkrus er perfekt for ølelskeren i ditt liv. Tilpass det med navn, en spesiell dato eller et morsomt sitat som får ham til å humre hver gang han tar en slurk.
 • Slips med trykk: For den motebevisste mannen kan et slips med trykk og et design som uttrykker hans personlighet være akkurat det han trenger for å friske opp arbeidsantrekket.
 • Nøkkelring i skinn: En minimalistisk og stilig gave som kan brukes hver dag. Du kan sette et personlig preg på den ved å gravere inn navnet hans eller en spesiell dato.
 • Personlig flaskeåpner: Denne gaveideen er både praktisk og personlig. Han kommer til å tenke på deg hver gang han bruker den, enten han åpner en flaske vin på en rolig kveld eller holder fest med venner.
 • Reisejournal: Hvis mannen din elsker å reise, er en personlig reisedagbok en perfekt gave. Her kan han skrive ned eventyrene sine og holde styr på opplevelsene. Personliggjør den med navnet hans eller en liten hilsen på innsiden av omslaget.

Med disse rimelige, personlige julegaveideene vil du garantert få ham til å smile i julen. Så hvorfor ikke gjøre høytiden ekstra spesiell med en gave som er laget akkurat til ham?

Hva er noen julegaver til han som har alt?

Føles det ikke ofte som en kamp i motbakke å velge den perfekte julegaven til den spesielle mannen i livet ditt som ser ut til å ha alt mellom himmel og jord? Hva med en praktisk gave som han kan bruke daglig? Eller kanskje en sentimental gave som minner ham om noe kjært eller et spesielt bånd?

Tips til sentimentale julegaver til han

Lurer du på hva du skal gi mannen i ditt liv denne julen? En sentimental gave med en følelsesmessig verdi kan være det perfekte valget. Enten det er mannen din, kjæresten, faren din eller en god venn, kan en omtenksom gave røre ved hjertet, skape varige minner og styrke båndet mellom dere. Men hvorfor en sentimental gave, spør du kanskje?

Magien ved sentimentale og personlige julegaver til han

Sentimentale gaver er mye mer enn bare gaver; de er en gest av kjærlighet, omsorg og takknemlighet. De viser at du ikke bare forstår hans interesser og lidenskaper, men også at du verdsetter hans individualitet.

Et personlig smykke kan for eksempel være et fantastisk valg. Med inngraverte eller spesielle datoer blir dette et tidløst smykke som kan tas vare på for alltid. En treklokke med intrikat design og hans navn kan også være en god idé. Han vil ikke bare sette pris på at den er vakker og praktisk, men også at det er lagt ned mye omtanke i å gjøre den personlig. For bokelskeren vil en notatbok med navnet hans inngravert være en verdifull gave.

5 nyttige julegaver til han

Nyttige gaver er gaver som mottakeren kan ha glede av i hverdagen. Noen ideer kan være:

 • Lommebok i skinn med gravering
 • Skjærebrett med navn og tekst
 • Grillsett i skinntrekk
 • Personlig matboks
 • Personlig musematte

Hva er julegaver til en mann som elsker vin eller øl?

Det kan være en herlig opplevelse å handle til mannen som liker vin eller øl. Det finnes så mange unike og personlige gavealternativer som kan gjøre drikkeopplevelsen enda bedre, samt vise at du tar hensyn til mannens hobby. Men hva kan det være? Én av de mest gjennomtenkte gavene til en vin- eller ølentusiast er personlig tilbehør. Det kan være alt fra graverte vinglass, spesialtilpassede ølsett eller til og med en egen vinflaskeåpner med navnet hans på. Hver gang han bruker disse gjenstandene, vil han bli minnet om din omtenksomme gest.

Hva er noen unike julegaver til han? En unik tanke å gi bort i gave!

Å finne den perfekte julegaven til mannen i ditt liv kan noen ganger føles som en vanskelig oppgave. Du ønsker å gi noe ekstraordinært, en gave som vil bli verdsatt og husket. Men hva er egentlig unike julegaver til ham? La oss dykke ned i en verden av spennende og gjennomtenkte gaveideer som garantert vil få ham til å smile i julen.

 1. En personlig tilpasset rumpetaske
 2. En festlig snøkule med bilde
 3. En reisetermokopp
 4. En fotoflate i tre med et bilde
 5. En vannflaske med trykk
 6. Et cocktailsett med inngraverte glass
 7. Et lærarmbånd med inngravering
 8. Et personlig bryggesett til hjemmebruk

Leter du fortsatt etter mer inspirasjon? Ta en titt på våre Julegaver til kjæresten og våre Julegaver til pappa.

Lag en julegave til han til en hvilken som helst mann i livet ditt

Hvilken mann i livet ditt vil du overraske til denne julen? Uansett hvem du vil overraske og få folk til å smile, er du på rett sted for her kan du finne gaver av alle slag og for alle aldre! Hva liker han å gjøre? Din sønn, din far eller din onkel? Hvilke interesser har de? Takket være YourSurprise kan du tilfredsstille alle med gaver til jul.

Alt tilbehør til de perfekte gaven til din jul med ham

Du kan finne gaver til hjemmeinnredning, kjøkkentilbehør hvis du er en kjøkkenelsker, for eksempel personlige forklær eller det graverte knivsettet. En original idé til jul for ham som er seriearbeider, er den personlige skinnvesken gravert med navnet hans eller en spesiell dedikasjon. Hvis han er en drinkelsker, er den perfekte julegaveideen for ham å tilpasse glass for whisky, eller annen alkohol, med en gravering. Eller du kan velge et sett med vin og glass.

Julegave til han: Julegavetips til faren din

Fedre er blant de viktigste menneskene du noen gang vil ha, en søyle du kan stole på i vanskelige tider. Vi tar ofte kjærligheten deres for gitt, men hvilken tid er mer perfekt enn jul for å la dem vite at du setter pris på det? Velg en unik og original julegave som får ham til å føle seg elsket. Du kan prøve å rive bort en gledeståre fra ham med et personlig album med de beste bildene av familien din eller velge noe du vet han ville sette pris på, som en flaske vin dekorert med navnet hans eller et gravert ølglass. Enten du er på utkikk etter en gave til din kjæreste bror eller en omtenksom gave til en mann, har vi et rikt utvalg av unike og personlige julegaver til menn.

Julegaver til menn i alle prisklasser

Å velge den perfekte julegaven til ham trenger ikke å være en belastning for budsjettet. Enten du handler til en venn, en partner eller et familiemedlem, kan du være sikker på å finne noe omtenksomt og unikt som ikke sprenger budsjettet. Ta en titt på vårt utvalg av julegaver til menn som passer til ulike budsjetter.

Julegaver til ham for et mindre budsjett

Noen av våre billigere gavealternativer inkluderer:

 • En personlig juletoblerone med dette navnet på
 • Et gravert halvlitersglass
 • En spesialtilpasset musematte
 • En gravert korketrekker
 • En samling fototrykk
 • Et gravert armbånd i skinn

Julegaver til ham for et større budsjett

Noen av våre julegaver til en mann innenfor dette budsjettet er:

 • En personlig gaveeske fylt med Mars-, Twix- eller Snickers-sjokolade.
 • En dekorativ fotoflate
 • En personlig lommelerke
 • Et gravert skjærebrett i tre
 • En personlig gravert matboks

Hvilke luksuriøse julegaver til ham finnes det?

Leter du etter den perfekte luksusjulegaven til mannen i ditt liv? I vårt personlige utvalg finner du alt fra luksuriøse champagner til raffinerte brenneviner, fine viner og eksklusive cocktails. Luksuskatalogen vår omfatter mer enn mat og drikke! Vår vakkert graverte treklokke er en tidløs gave som du kan sette et personlig preg på ved å legge til navnet hans. Blant de andre luksuriøse, personlige alternativene finner du praktiske og stilige produkter, som for eksempel vårt tilpassede laptophylster i skinn, og hva med den ultimate sjokoladeelskeren? Overrask ham med vår enorme XXL Toblerone-bar! Denne imponerende sjokoladegaven veier hele 4,5 kg!

Hva er romantiske julegaver til menn?

Et snev av romantikk gjør juledagen enda mer spesiell. Hvis du er på jakt etter en julegave til ham som vil berøre hjertet hans, har YourSurprise mange alternativer. Ingenting sier "jeg elsker deg" mer enn en hjerteformet gave. Hjerter er tross alt symbolet på kjærlighet! Vi har mange romantiske gaver, fra sjokolade til puter. Legg til et design med kjærlighetstema til en hvilken som helst gave i nettredaktøren vår; enhver gave kan bli romantisk hvis du gjør den personlig med en spesiell melding eller et bilde!