Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter en julegave til ham? Oppdag de beste julegavene til kjæresten, mannen, broren, vennen eller spesielle mannen i livet ditt. Fantastiske julegaveideer til menn!

104 gaver

Du har sett 48 av 104 gaver

Gaver til ham

Julen er den tiden på året som vi alle ser frem til i vanvidd, det er tiden for å sette ned tempoet et øyeblikk og nyte ferien med venner. Julen er også en mulighet til å si takk til de vi er glad i, og hva er vel bedre enn med en gave?

Julegaver til ham er aldri lett å velge, men med noen av tipsene våre vil du kunne finne den perfekte gaven som får mannen din til å forstå hvor spesiell han er for deg.

Vi har valgt ut en serie julegaveideer som vil overraske dine kjære og som vil gjøre ferien enda mer spesiell. Julegaver til ham kan personliggjøres med et bilde, et navn eller en spesiell melding.

Hvem er personen du vil overraske?

Hvilken mann i livet ditt vil du overraske til denne julen? Uansett hvem du vil overraske og få folk til å smile, er du på rett sted for her kan du finne gaver av alle slag og for alle aldre! Hva liker han å gjøre? Din sønn, din far eller din onkel? Hvilke interesser har de? Takket være YourSurprise kan du tilfredsstille alle med gaver til jul. Du kan finne gaver til hjemmeinnredning, kjøkkentilbehør hvis du er en kjøkkenelsker, for eksempel personlige forklær eller det graverte knivsettet. En original idé til jul for ham som er seriearbeider, er den personlige skinnvesken gravert med navnet hans eller en spesiell dedikasjon. Hvis han er en drinkelsker, er den perfekte julegaveideen for ham å tilpasse glass for whisky, eller annen alkohol, med en gravering. Eller du kan velge et sett med vin og glass.

Søte julegaver til kjæresten din

Julen er også en mulighet til å huske hvordan du har det med kjæresten din. For deg har vi mange søte og originale ideer for å lage gaver til mannen din. Finn den rette inspirasjonen for å gi et smil til personen du elsker! Hvis du foretrekker å velge en søt julegave , har vi en rekke alternativer for deg! Du kan velge et sett med personlige julekuler med de morsomste bildene dine eller personlige sokker med det morsomste bildet hans. Uansett hvilken julegave du velger, vil han vite at du gjorde det med hjertet hans, og han vil garantert bli fornøyd med det.

Julegaveideer til faren din

Fedre er blant de viktigste menneskene du noen gang vil ha, en søyle du kan stole på i vanskelige tider. Vi tar ofte kjærligheten deres for gitt, men hvilken tid er mer perfekt enn jul for å la dem vite at du setter pris på det? Velg en unik og original julegave som får ham til å føle seg elsket. Du kan prøve å rive bort en gledeståre fra ham med et personlig album med de beste bildene av familien din eller velge noe du vet han ville sette pris på, som en flaske vin dekorert med navnet hans eller et gravert ølglass .