Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter den perfekte julegaven til pappa? Overrask ham med en personlig og unik julegave. Utforsk vårt store utvalg av gaver - alt fra morsomme gaver og praktiske gaver til mindre, budsjettvennlige gaver, alle med personlig navn og/eller bilde etter eget valg.

131 gaver

Du har sett 48 av 131 gaver

Julegave til pappa

Julen er en tid for takknemlighet, og hva er vel da bedre enn å gi en helt spesiell julegave til pappa? Det er ikke alltid lett å finne den rette julegaven. Hva skal du finne på å gi? Jeg håper denne artikkelen vil gi deg nyttige julegavetips til å finne den perfekte julegaven til pappaen din.

Julen er den tid på året som de fleste av oss ser frem til med glede. Nå er det viktig å sette ned tempoet og nyte tiden med dem du er glad i. Dette skal være en tid hvor man er sammen med de som betyr mye for deg, en venn, kjæreste eller familie.

Julegaver til pappa

En far er en av de viktigste personene i livet ditt. Han du kan stole på i gode, men også i vanskelige tider, en trygg bauta. Man tar ofte kjærligheten fra sin far for gitt, men hvilken tid er da mer perfekt enn julen, og la han vite at du setter pris på ham.

Det er derfor viktig å vise hvor mye han betyr for deg. Så nå har du muligheten til å kunne gi en original og unik julegave til pappa.

Julegave tips til pappa

  • Nøkkelring i skinn med foto. Hva med å overraske far med en unik nøkkelring? Design en personlig nøkkelring med skinn med dine egne bilder og gi enjulegave til pappa. Du designer nøkkelringen selv med dine egne bilder. Ikke bare er det en flott gave, men det er også en veldig praktisk gave.
  • Personlig fotobok. Ønsker du å samle alle familie-minnene. Da er en personlig fotobok noe for deg, som en perfekt julegave til pappa. Her kan du legge til dine egne bilder, og egen tekst. Du kan også velge mellom flere festlige filter og design. En fotobok er et flott sted å oppbevare minnene dine, og en super julegave til pappa.
  • Et inngravert ølglass. Hvis faren din liker en kald øl en gang i blant, er et vakkert ølglass den perfekte julegaven. Du kan personlig tilpasse glasset selv, ved å legge navn og tekst til slik at det blir helt unikt.
  • Sjokoladehjerte Elsker pappaen din sjokolade er sjokoladehjerte en unik julegave til ham? Tilpass hjertet med bildet, navnet og ønsket tekst.
  • Fotball med navnet hans. Lurer du på hva du skal gi i julegave til pappa som er fotballfan? Overrask han med en personlig fotball! Du designer fotballen selv med et navn eller en kort tekst. Slik får han en flott og original julegave.

Julegave til pappa 60 år

En julegave til pappa 60 år kan være så mye. Hva er hans interesser? Om han er glad i å lage mat, så kan du eksempel gi en flott kokebok i julegave, et kokkeforkle med bilde av han selv på, eller et personlig BBQ-sett. Er han opptatt av å dra ut på tur, så kan en matboks med navnet hans på være den perfekte julegave til pappa.

En annen flott julegave kan være et navnegravert knivsett, eller en tur-kopp med bilde av familien, slik at han alltid kan tenke på dere når han er borte hjemmefra, og tar seg en kopp kaffe eller te.

Julegave til pappa 50 år

Hvilken julegave skal du gi til pappaen din på 50 år? Kanskje du skal overraske han med en middag bare for han og deg. Det vil han helt sikkert sette stor pris på. Eller hva med å se en fotballkamp med favorittlaget hans sammen?

Man sier at det er tanken som teller, og selv om det kan være en klisjé er jeg sikker på at uansett hvilken julegave du velger, vil han vite at du gjorde det med hjertet, og han vil garantert føle seg verdsatt og bli rørt og glad på samme tid.

Jeg håper du med denne artikkelen har blitt inspirert og har fått gode gavetips om hva du kan gi av julegaver til pappa.