Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvis du er på jakt etter den perfekte originale gaven til bestefar, tilbyr YourSurprise de aller beste personlige gavene til bestefedre, med selvvalgt navn, bilde og/eller tekst.

99 gaver

Du har sett 48 av 99 gaver

Gaver til bestefar

Er bestefaren din en av de hyggeligste og mest spesielle menneskene i livet ditt? Han er alltid ved din side i de viktige øyeblikkene som du vokser på og støtter deg som ingen andre. Du vil gjengjelde bestefars kjærlighet med en gave som kommer fra hjertet. Hos YourSurprise kan du finne mange personlige bestefarsgaver, og vi er sikre på at du vil finne en som er perfekt for nettopp din bestefar!

De beste gaveideene til bestefar

Visste du at du kan legge bildet ditt til en gave? Du kan velge fra et bredt utvalg med tusenvis av gaver og lage gaven din med bilde, navn og/eller tekst etter ønske. Her er noen av de fineste fotogavene:

 • Bestefarkopp: Velg et bilde av dere to eller familien din. Du kan også legge til et navn eller en tekst eller velge fra en lang rekke design;
 • Nøkkelring til bestefar: Slik at han kan ha med seg et bilde av barnebarna hvor han enn går;
 • Personlige sokker: Med et morsomt bilde som får ham til å smile;
 • En fotokalender: Han vil aldri glemme bursdager eller viktige avtaler;

Et personlig puslespill: Noe å gjøre sammen! Moroa er garantert med en gave som kan henges på veggen som kunst.Alternativt kan du lage en gave med navnet hans og kanskje en spesiell hilsen, for eksempel en setning eller en linje i et dikt som du dedikerer til ham. Blant de fineste gaveideene til bestefar med navn og/eller tekst er:

 • Et whiskyglass: Personliggjort med navnet hans så han får enda større glede av favorittdrikken;
 • En flaskeåpner av tre eller en stålkorketrekker som er personliggjort med navnet hans;
 • Et sjokoladetelegram: Lag din hilsen til bestefar med sjokolade!
 • En gravert lommebok i lær med navnet hans
 • Et elegant gravert lærbelteFor å få flere gaveideer, kan du ta en titt på alle våre gaver med navn.

En bursdagsgave til bestefar

Bestefaren din feirer bursdagen sin, og du vil feire med en spesiell overraskelse? Hvis du har muligheten, vil han elske å tilbringe dagen sammen med deg. Du kan gjøre noe enkelt, men samtidig morsomt sammen med ham, for eksempel en liten utflukt, en filmkveld eller være sammen hjemme med en bursdagskake. En gave er den perfekte prikken over i-en! Uansett om du leter etter gaveideer til en bestefar i åtti- eller til og med i nittiårene, tilbyr vi et bredt utvalg av gaver til bestefedre i alle aldre. Hvis du vil ha enda flere gode gaveideer, kan du alltids ta en titt på våre Gaver til besteforeldre .

De beste gavene til bestefar for enhver anledning

Å finne de perfekte gavene til bestefar kan ofte være litt av en utfordring. Hva skal man gi til en som har opplevd et helt liv med gaver? Mannen som har sett alt, gjort alt og likevel aldri ber om noe. Bestefedre er spesielle, de har tidens visdom, historier fra fortiden og en urokkelig kjærlighet til sine barn og barnebarn. Derfor vil du gjerne gi dem noe som ikke bare er meningsfylt, men også praktisk. La oss se nærmere på ulike gaveideer som bestefar virkelig vil sette pris på, enten det er bursdag, farsdag, jul eller bare fordi. For å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til bestefar finner du her noen originale ideer som er skreddersydd for hver enkelt bestefar.

Gaver til bestefar: overraske ham med en unik gave

Uansett hva anledningen er, fortjener bestefar en spesiell gave! Hva med et fotoalbum? Et fotoalbum er en unik gaveidé til bestefar som minner deg om de beste øyeblikkene med bestefaren din. Du kan lage ditt eget personlige fotoalbum på nettet. Det er bare å laste opp favorittbildene dine, legge til tekst eller beskjeder etter eget valg, så plasserer teamet det du har valgt i albumet. Hvis du vil tilføre bestefarsgaver et snev av humor, kan du gjerne legge inn morsomme sitater og filtre.

Og hvis bestefaren din bor langt unna, kan du gi ham et unikt postkort i tre for å minne ham på at du alltid tenker på ham. Bestefaren din kan enkelt plassere det på nattbordet eller i en hylle, og takket være det medfølgende stativet blir det en flott pyntegjenstand. Du står fritt til å velge design, bilde og tekst.

Hva er den beste personlige gaven til bestefar?

Å gjøre en gave til bestefar personlig gjør den enda mer autentisk for å markere en spesiell anledning. Du kan legge til et bilde av et minne av dere to sammen, et dikt, en setning eller noe annet som minner deg om ham. Du kan også legge til navnet hans for et ekstra personlig preg!

5 andre gaveideer til bestefar

La oss se nærmere på unike og gjennomtenkte gaveideer som garantert vil få bestefar til å smile:

 • Et glass med fornavn inngravert eller en personlig vinflaske vil falle i smak hos bestefedre som liker en aperitiff.
 • Gavesett og -pakker vil også glede bestefedre i alle aldre.
 • Et gravert belte, mansjettknapper eller halskjede er ideelle og elegante gaver til bestefar.
 • Et utvalg sjokolade med personlig bilde og navn er et utmerket alternativ for bestefedre som liker søtsaker.
 • Personlige vesker er ideelle for bestefedre på reisefot.

Originale bursdagsgaver til bestefar

Leter du etter en original gave til bestefars bursdag?

 • En luksuriøs, personlig treklokke

Denne vakre, originale treklokken kan fort bli hans favoritttilbehør. Du kan for eksempel skrive navnet hans eller fødselsdatoen hans på undersiden.

 • Nøkkelring eller veggklokke

En nøkkelring eller veggklokke i rustfritt stål er en praktisk og morsom gave til bestefar. Og hvis du personliggjør den med et bilde, blir den garantert original.

Hvilken gave skal jeg gi på besteforeldredagen?

Besteforeldredagen er en fin anledning til å vise hvor glad du er i dem. Derfor er det viktig å velge den flotteste besteforeldregaven.

Som besteforeldredagsgave foreslår vi at du velger:

 • Et grillsett i en personlig skinnveske

Hvis bestefaren din liker å arrangere grillfester med familie og venner, er dette praktiske settet midt i blinken. Redskapene er laget av rustfritt stål og eiketre, mens overtrekket er laget av bøffellær av høy kvalitet. Dekselet har tre rom der redskapene kan oppbevares; en juicepresse, en slikkepott og en gaffel. Det er mulig å gravere en tekst eller et navn på dekselet.

 • Et personlig, dekorativt gateskilt

En unik bestefar fortjener en autentisk bestefarsgave. Et spesialtilpasset, dekorativt gateskilt vil sette et personlig preg på arbeidsrommet, mannens hule, garasjen eller boden hans.

Når er besteforeldredagen?

Datoen for besteforeldredagen varierer fra land til land. Her er noen eksempler:

 • I Frankrike feires bestemors dag den første søndagen i mars og bestefars dag den første søndagen i oktober.
 • I USA og Canada feires besteforeldredagen den første søndagen i september.
 • I Spania, Argentina og Paraguay feires dagen 26. juli.
 • I Italia feires besteforeldredagen 2. oktober.

En personlig julegave til bestefar

Julen er den perfekte anledningen til å uttrykke takknemlighet overfor bestefar. Derfor er det viktig å finne den beste julegaven til bestefar. Her er noen ideer:

 • En kortholder i skinn

Denne praktiske og plassbesparende dingsen er en ideell julegave til menn. Den har plass til opptil et dusin kort. Vekslepenger kan oppbevares i glidelåslommen på baksiden. Den kan tilpasses med bestefars navn eller initialer.

 • En personlig badekåpe

For å unngå å bli forkjølet når han kommer ut av dusjen, er en kvalitetsbadekåpe en utmerket gave til bestefar denne julen. Gi den et personlig og originalt preg ved å brodere fornavnet hans på den. Denne gaven er tilgjengelig i ulike størrelser og farger.

 • Et personlig puslespill

Julen symboliserer øyeblikk av glede og samvær med familie og venner. Et personlig puslespill er den perfekte gaven til bestefar. Hele familien kan spille for å avsløre budskapet som skjuler seg. Du kan velge tekst, bilde og design for å skape en unik gave.

Dine gaver til bestefar levert rett hjem til ham

Tenk deg overraskelsen i bestefars ansikt når han får en nøye utvalgt gave levert rett hjem til seg. Vi kjenner alle gleden ved å motta uventede pakker, og for bestefaren din blir det en dobbel gevinst: ikke bare en overraskelsesgave, men en gave fra deg!

Det er bare å velge den adressen du ønsker, så sørger vi for at gaven blir levert på døren hans.

Og hvorfor ikke benytte anledningen til å gi ham en hilsen fra hjertet? Legg til et kort med en spesiell hilsen for å feire ham.

Gjør bestefars dag litt ekstra glitrende med en gave levert rett på døren, hvor som helst i verden, og en personlig hilsen som minner ham om hvor høyt han er elsket.