Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Bestemor har en helt spesiell plass i de flestes hjerter, så sørg for å skjemme henne bort så ofte du kan! Overrask henne med en av våre unike personlig tilpassede gavene for bestemødre, med selvvalgt bilde, navn og/eller tekst.

117 gaver

Du har sett 48 av 117 gaver

Gaver til bestemor

Bestemødre er blant de viktigste personene i barneoppdragelsen og for de heldige - en trygg havn når det butter i voksenlivet. Det er mange anledninger der du trenger en gave til bestemor; en bursdag, en besteforeldredag eller kanskje du bare vil gjengjelde litt av den uendelige hengivenheten hun har vist deg hver eneste dag. Bestemødre er unike, de ber deg aldri om noe og er der alltid for deg. De har sett deg vokse, gjøre feil, feire seire og kjempe mot vanskeligheter. De har støttet deg med uendelig tålmodighet og gitt deg kjærlighet hver eneste dag. Vil du takke din fantastiske bestemor med noe helt spesielt? YourSurprise har de nydeligste gavene til bestemor. Vi er sikre på at du vil finne den perfekte gaven!

Originale og unike gaveideer til bestemor

Er du på jakt etter de vakreste og mest originale gavene å gi til bestemoren din? Hvis du er på utkikk etter en gave som hun blir rørt av og gjør at hun blir glad for at hun har deg i livet sitt, kan vi foreslå mange ideer som kommer fra hjertet og varmer hjertet. Her er noen av favorittene våre:

  • Et krus med bilde av barnebarna for å gi henne en god start på dagen;
  • Et forkle med inskripsjonen "verdens beste bestemor";
  • En treramme med et fotografi slik at hun alltid kan vise frem familien sin som hun er så glad i hjemme hos seg selv;
  • Et fotoalbum med de beste øyeblikkene dere har hatt sammen;
  • En bukett med blomster for å få henne til å føle seg spesiell og verdsatt;
  • Et vinglass med navn på til en bestemor som nyter et godt glass rødt til middag.Hvis du i stedet ser etter en gave til begge dine kjære besteforeldre, sjekk ut våre Gaver til besteforeldre

En bursdagsgave til bestemor

Feirer bestemoren din en viktig milepæl? Tenk på en hyggelig bursdagsgave til bestemor som vil gjøre dagen hennes helt uforglemmelig. Du kan levere den personlig eller overraske henne ved å sende den direkte til adressen hennes med et gratulasjonskort. Hvis du vil ha et kort som hun kan vise frem, kan du velge trekortet vårt med et trykt bilde; treholderen gjør at bestemoren din kan stille ut bildet hjemme så alle gjestene hennes kan se det! For bestemødre som elsker å lage mat, kan en nydelig gave være vårt graverte skjærebrett med en hilsen eller navnet hennes eller et serveringsbrett for velsmakende snacks. For bestemødre som elsker planter og hagearbeid er en bukett blomster eller et sett med blomsterfrøbomber som hun kan plante i hagen eller i potter en flott gave. For bestemødre som liker å vise frem barnebarna, er en fotogave veien å gå! En dekorativ flis til å henge på veggen, en personlig klokke eller en myk pute til sofaen.

De beste gavene fra (jente)barnebarn til bestemor

Vil du ha en gave som symboliserer båndet mellom bestemor og en sønnedatter eller datterdatter? Velg en gave som du og bestemoren din kan dele. Mor og datter-armbåndet vårt passer for eksempel også til bestemor og jentebarnebarnet. Hvert armbånd kan lages spesielt med navnet til den andre. Alternativt kan du lage en nøkkelring med et bilde av dere to sammen eller et anheng med et inngravert bilde som alltid bæres nær hjertet.

Gaveideer til eldre

Hvis personen du vil overraske ikke er bestemoren din, men en annen viktig person i livet ditt, kan du velge en liten gave som symboliserer båndet mellom dere, for eksempel et hjerte av tre med en vakker hilsen eller en snøkule med et bilde som du har valgt. Hvis du foretrekker noe for smaksløkene, kan du overraske henne med en personlig sjokoladeeske eller en personlig flaske vin.

En gave for den kommende bestemoren

Skal du annonsere en graviditet og ønsker å overraske en fremtidig bestemor? Det er mange måter å gjøre dette på. Sjekk ut alle gaver til nyheten om et nytt barn og finn den vakreste til den fremtidige bestemoren du har i tankene.