• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Alle Sjokolade gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 296 anmeldelser
Ingveig
på 06-04-20

"Greie priser. Rask levering å varen kom i perfekt stanf. Ingentingn og klage på "

10 fra 10
rebecca
på 06-04-20

"Hei. Tusen takk for puslespillet. Det så veldig bra ut, og bar rask og presis levering. Veldig fornø.."

10 fra 10
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10

Sjokolade og godteri

Bare å bla gjennom sjokolade- og candy-siden vil gjøre munnen vannet. Alle deilige sjokolade og godteri gjør deg sulten bare ved å se på dem. Tinnet med søtsaker er en super søt gave som du kan tilpasse med bilder, tekst eller logo. Du kan også velge hvilket godteri du vil ha inne. Alle sjokolade er laget med belgisk Callebaut-sjokolade, og vi vet alle at belgiske folk vet hva de gjør når det gjelder sjokolade! Ha et bilde av ditt valg trykt på deilige sjokolader for å dele med venner og familie. Men så snart du har smakt en, vil du beholde dem alle til deg selv!

Sjokolade hjerte

Veien til ens hjerte er gjennom magen. Hvilken bedre måte å vise noen du elsker dem enn med et guddommelig sjokoladehjerte ? Ha et bilde av ditt valg trykt på sjokoladehjertet. Du kan legge til bildet til et av designene i redaktøren eller lage ditt eget unike stykke sjokoladehimmel. Overrask en elsket med et sjokoladehjertet på bursdagen sin, på Valentinsdag eller som en ferdiggave. Alle sjokolade har den intense Callebaut-sjokolade-smaken, er av høy kvalitet og laget fersk til ordre. Er du også plutselig blitt sulten etter sjokolade?

Sjokolade gaveeske

Leter du etter en gave som passer for stort sett enhver anledning du kan tenke på? Sjokolade er veien å gå! Har noen tatt vare på kjæledyrets geit mens du var borte? En sjokolade gaveeske med et bilde av kjæledyrets geit gjør at personen smiler. Har du satt en rød sokk i vaskemaskinen med vennene dine hvite skjorter igjen? Sjokolade gaveesken vil plutselig få dem til å elske sine nye rosa skjorter. Gikk du over til ditt beste vennerhus og spiste all sin sjokolade? Sjokoladekassen vil sørge for at dine beste venner fortsatt får sin sjokoladefiks!

Jule sjokolade

Julen brukes vanligvis med familie og venner og god mat. Alle chocoholics vil være enige om at sjokolade også er god mat. Nei, vent, sjokolade er ikke bare bra, det er kjempebra! La det vanlige juletrepynt i boksen i år. Dekorer treet med sjokoladekuler og sjokolade stjerner . Alle julesjokolader kan tilpasses med ditt eget bilde, tekst eller logo! Bildet ditt vil bli skrevet ut på sjokoladen i fargen, og du vil fortsatt kunne spise alt! Med sjokoladejulekulene og stjernene vil du gjøre juleferien deilig.