• Hver gave med bildet og teksten
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
  • 1.000.000 glade kunder setter pris på oss med en 9,4
  • For enhver anledning
< Tilbake
Alle Sjokolade gaver
Hva våre kunder sier
9.8
Se alt 49 anmeldelser
Helene
på 14-01-19

"Skulle gjerne hatt enda større fjøl "

8 fra 10
Elisabeth
på 12-01-19

"Kjempe god service. Pakken kom ganske raskt. Å så er jeg såååå fornøyd med innholdet. "

10 fra 10
Andrine
på 05-01-19

"jeg synes denne siden er fantastisk bra "

10 fra 10

Sjokolade og godteri

Bare å bla gjennom sjokolade- og candy-siden vil gjøre munnen vannet. Alle deilige sjokolade og godteri gjør deg sulten bare ved å se på dem. Tinnet med søtsaker er en super søt gave som du kan tilpasse med bilder, tekst eller logo. Du kan også velge hvilket godteri du vil ha inne. Alle sjokolade er laget med belgisk Callebaut-sjokolade, og vi vet alle at belgiske folk vet hva de gjør når det gjelder sjokolade! Ha et bilde av ditt valg trykt på deilige sjokolader for å dele med venner og familie. Men så snart du har smakt en, vil du beholde dem alle til deg selv!

Sjokolade hjerte

Veien til ens hjerte er gjennom magen. Hvilken bedre måte å vise noen du elsker dem enn med et guddommelig sjokoladehjerte ? Ha et bilde av ditt valg trykt på sjokoladehjertet. Du kan legge til bildet til et av designene i redaktøren eller lage ditt eget unike stykke sjokoladehimmel. Overrask en elsket med et sjokoladehjertet på bursdagen sin, på Valentinsdag eller som en ferdiggave. Alle sjokolade har den intense Callebaut-sjokolade-smaken, er av høy kvalitet og laget fersk til ordre. Er du også plutselig blitt sulten etter sjokolade?

Sjokolade gaveeske

Leter du etter en gave som passer for stort sett enhver anledning du kan tenke på? Sjokolade er veien å gå! Har noen tatt vare på kjæledyrets geit mens du var borte? En sjokolade gaveeske med et bilde av kjæledyrets geit gjør at personen smiler. Har du satt en rød sokk i vaskemaskinen med vennene dine hvite skjorter igjen? Sjokolade gaveesken vil plutselig få dem til å elske sine nye rosa skjorter. Gikk du over til ditt beste vennerhus og spiste all sin sjokolade? Sjokoladekassen vil sørge for at dine beste venner fortsatt får sin sjokoladefiks!

Jule sjokolade

Julen brukes vanligvis med familie og venner og god mat. Alle chocoholics vil være enige om at sjokolade også er god mat. Nei, vent, sjokolade er ikke bare bra, det er kjempebra! La det vanlige juletrepynt i boksen i år. Dekorer treet med sjokoladekuler og sjokolade stjerner . Alle julesjokolader kan tilpasses med ditt eget bilde, tekst eller logo! Bildet ditt vil bli skrevet ut på sjokoladen i fargen, og du vil fortsatt kunne spise alt! Med sjokoladejulekulene og stjernene vil du gjøre juleferien deilig.
+ Les mer...

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)


Vær den første til å holde deg informert om våre siste tilbud og nyheter

Kundeservice
Virksomhet

Geschenke mit Logo
Større beløp
For bedrifter

Forretningskontakt
eller ring / e-post: 0031 111 712 466 (English) b2b@yoursurprise.no

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Nederland

Kan jeg hjelpe deg?
1 med