• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst
Send gaven direkte til mottakeren.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst
Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.
Send gaven direkte til mottakeren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.
Alle Sjokolade gaver
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 503 anmeldelser
Ann Renate..
på 13-10-20

"Kjempe flott butikk "

10 fra 10
Ylva
på 13-10-20

"Likte den super godt tusen takk! ♥️ "

10 fra 10
Ann Renate..
på 13-10-20

"Kjempe flott. Lett å legge inn. "

10 fra 10

Personlige sjokoladegaver til enhver anledning

Vi kjenner alle minst én sjokohoiker, enten det er en du er glqd i, kollega eller deg selv. Sjokolade er selvfølgelig svaret på mange ting: feiring av kjærlighet, trøst ved kjærlighetssorg eller bare fordi du ønsker å være god med deg selv etter en god eller dårlig dag. Det er aldri en dårlig idé å kose seg med en kopp te og litt sjokolade.

Sjokolade til ham, henne, dem .. til alle!

Vi har så mange personlige sjokoladegaver tilgjengelig, at det virkelig er noe for enhver smak og anledning. Sjokolade til far, mor, bror, søster, i bryllup eller for å takke naboen. Det beste av alt er at du kan tilpasse hver av dem med den teksten og / eller bildet du ønsker.

Hvilken sjokolade blir den beste gaven?

Vi har nydelige, personlige massive sjokolader, praliner, Toblerone-sjokolader, Milka-gaveesker, belgisk sjokolade, mørk sjokolade, melkesjokolade og hvit sjokolade .. Noen av disse gavene vil garantert sette et stort smil på mottakers ansikt, du kan virkelig ikke ta feil. Vi vil heller ikke dømme deg hvis du har lyst til å kjøpe til deg selv!

Bilde på sjokoladepraliner

Til dem som har en forkjærlighet for praliner eller godteri, finnes det sjokoladeesker med 16, 24 eller 60 praliner. Vi trykker ditt personlige bilde på gaveesken. Hvis du vil legge til en søt melding, er det også mulig! Sjokoladene kommer i en fin gaveeske og inneholder smaker fra eksotisk hibiskus appelsin til tradisjonell pralin.

Bildet ditt på flere sjokoladebiter

Hvis du vil ha bildet ditt trykt på sjokoladen, har vi et utvalg av forskjellige sjokoladebiter. Sjokoladene har et lag melkesjokolade og hvit sjokolade. Vi kan skrive ut ett bilde på en enorm mengde sjokoladebiter, men du kan også designe hver bit selv.

Slik lager du en sjokoladegave

Hver personlige sjokoladegave er deilig, og det som er enda bedre er at de kan deles og nytes sammen. Nok et spesielt øyeblikk du kan se tilbake på. Fra sjokoladeplater og sjokoladebrev til sjokoladekort og sjokoladeesker, det har aldri vært enklere eller raskere å lage noen av disse fantastiske personlige gavene i vårt enkle trinnvise redigeringsverktøy.

Sjokolade med logo?

Hvis du nå har kolleger eller forretningspartnere som fortjener litt sjokolade, trenger du ikke å lete lenger, de personlige sjokoladegavene er også perfekte til forretningsformål. Bare personaliser dem med f.eks. logoen din, deretter er du klar til å overraske dine ansatte, kollegaer, forretningspartnere eller potensielle kunder.

I utgangspunktet er mulighetene uendelige, så sjekk ut våre personlige sjokoladegaver og lag dine egne!