Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

144 gaver

Du har sett 48 av 144 gaver

Smalle budsjettvennlige gaver til valentinsdagen

Valentinsdagen er en oppriktig feiring av kjærlighet og glede som ofte medfører et behov for å uttrykke følelsene våre med en gjennomtenkt valentinsgave. Men for å vise din hengivenhet trenger du ikke nødvendigvis å gi ekstravagante gaver som kan gjøre lommeboken litt lettere enn du ønsker.

Du kan gjøre kjærlighetens dag til en uforglemmelig begivenhet selv med en liten valentinsgave. Tro det eller ei, men gaver som kommer fra hjertet kan ofte være enda mer meningsfulle. Det handler om å velge den perfekte gaven, ikke basert på pris eller størrelse, men på hva den representerer og betyr for deg og din kjære.

For å hjelpe deg med å spare penger og finne en gave på budsjett har vi samlet et utvalg av små og billige valentinsgaver, uten at det går på bekostning av kvalitet og følelser.

Hva er noen rimelige gaveideer til valentinsdagen?

Hvis du bekymrer deg for kostnadene når valentinsdagen nærmer seg, er du ikke alene. Du er på jakt etter en gave som fanger følelsene dine på en perfekt måte, men som likevel ikke gjør et dypt hull i lommeboken. Det er faktisk mulig å finne ønskelige valentinsgaver som er små og budsjettvennlige! Her er noen rimelige valentinsgaver:

 • En søt og liten bamse
 • En hjerteformet magnet med bilde
 • En personlig nøkkelring
 • Toblerone-sjokolade med elsket tema
 • Et personlig duftlys

Hva slags små valentinsgaver kan man gi på valentinsdagen?

For de fleste mennesker gjenspeiles ikke kjærligheten på valentinsdagen i størrelsen på gaven, det er snarere følelsen og tanken bak som teller. Det finnes mange små, men likevel meningsfulle gaver som kan uttrykke kjærligheten. Noen forslag til små valentinsgaver er: et anheng med et navn, en gravert lighter med et bilde av dere to, et personlig magisk krus, en hjerteformet nøkkelring med navnene deres, et armbånd med inngraverte initialer, et trehjerte med et spesielt kjærlighetsbudskap.

Hva er billige valentinsgaver som ikke går på bekostning av kvaliteten?

Noen ganger blir begrepet "billig" feilaktig assosiert med dårligere kvalitet. Men det er fullt mulig å overraske din kjære på valentinsdagen med en omtenksom gave som både er liten i størrelse og skånsom for lommeboken. Selvfølgelig uten at det går på bekostning av den følelsesmessige verdien og betydningen.

Leter du etter en billig Valentinsdag-gave til ham eller henne? Ta en titt på disse:

 • En inngravert lampe med et kjærlighetsbudskap eller et navn
 • En eske med deilig valentinsdagssjokolade praliner
 • Et par morsomme sokker med bilde
 • En ølpakke med et utvalg av øl
 • En trykt flis med bilde
 • Et personlig fotopuslespill
 • En snøkule med bilde

Hva er noen små valentinsgaver til ham?

Er partneren din en mann som setter pris på oppriktige gester på valentinsdagen? I så fall er du kanskje på utkikk etter en mindre, mer personlig gave som uttrykker din kjærlighet og hengivenhet.

Tenk f.eks. på en skinnlommebok med hans navn eller et gravert armbånd, et personlig gravert ølkrus, en eske med et utvalg retrobilder, en ny, morsom caps med hans navn, en "bucket list"-bok for par eller en eske med velsmakende Milka-sjokolade.

Hva er noen små valentinsgaver til henne?

Hvis du prøver å finne den perfekte lille gaven til henne på Valentinsdagen, trenger du ikke frykte, for det finnes en rekke fantastiske og kostnadseffektive alternativer. Du kan for eksempel kjøpe en flaske vin med personlig etikett, et tekrus med navnet hennes inngravert, et sett med frøbomber til å dyrke sine egne blomster, et romantisk fotoalbum med de beste minnene, en hjerteformet klokke, en personlig fotoramme eller en hjerteformet, personlig blikkboks.