Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag de perfekte personlige Valentinsgave til henne med selvvalgt bilde, navn og/eller tekst, og skjem bort den spesielle kvinnen i ditt liv denne Valentinsdagen.

168 gaver

Du har sett 48 av 168 gaver

Valentinsgave henne: Overrask henne med en unik og personlig gave.

14 februar er det på tide å pakke inn en vakker valentinsgave til henne. De fleste kvinner liker at du planlegger en gave, vi hjelper deg med jakten på den perfekte gaven. Vi har mange romantiske og søte gaver til henne, du kan være sikker på at du vil finne noe vakkert. I år hjelper vi deg med en mer meningsfull gave på Valentinsdagen!

Hverdagen vår er ofte så hektisk at vi har en tendens til å glemme at kjærlighet er en følelse vi kan uttrykke med vakre ord og handlinger. Tanken bak gesten din er like viktig som selve gesten.

Så start med å skrive ned noen hjertevarmende ord. Når du tenker på den du elsker, hva tenker du først på? Er hun alltid der for deg når du trenger det, eller sender hun deg ofte tekstmeldinger for å ønske deg lykke til? Mange poeter og artister har gått foran deg, så bruk dikt eller sanger som inspirasjon. Du kan da bruke disse søte ordene til å sette preg på gaven eller for eksempel i gavekortet. Måten du gir gaven på er også meningsfullt.

Den perfekte valentinsgave til hende

Men hvilken gave skal du velge? Det er et viktig valg. Se for deg hvem du skal kjøpe denne valentinsgaven til. Hva liker hun? Er hun veldig sporty eller er hun glad i å kose seg på sofaen? Nedenfor gir vi deg noen tips til den ultimate valentinsgaven til henne.

1) Romantisk middag med champagne.

2) Sjokolade og en haug med roser.

3) Personlig tilpasset Gigabeer med et bilde av dere sammen.

4) Fotobok fylt med dine vakreste øyeblikk.

5) Et hjertekjede med navnet ditt på.

Hvilke opplevelser kan du gi henne i valentinsgave?

Konvensjonelle gaver til valentinsdagen blir sikkert satt pris på, det er tross alt tanken som teller, ikke sant?. Men er det ikke hyggelig å gjøre litt ekstra ut av det i år? Opplevelsesgaver, gaver som gir uforglemmelige minner og spennende opplevelser, blir stadig mer populære, og det med god grunn. De byr på unike opplevelser som den du er glad i, kan ta vare på for alltid!

Her er noen alternativer som kan inspirere deg:

 • Matlagingskurs: Hvis hun liker kulinariske opplevelser, bør du vurdere å melde dere begge på et matlagingskurs. Gi henne gaven sammen med et personlig forkle.
 • Spadag: En spadag kan være en flott opplevelsesgave. Unn henne en avslappende dag med massasje, ansiktsbehandling og velvære. Eller ta med spaet hjem med en skjønnhetsgaveeske.
 • Vinsmaking: Ta henne med på en vinsmaking på en lokal vingård, og gi henne et vakkert, gravert glass med navnet hennes på som det lille ekstra.

Hva er noen romantiske valentinsgaver til henne?

Valentinsdagen er det mest romantiske øyeblikket i året, derfor krever den en like romantisk gave! Leter du etter en romantisk valentinsgave til henne? Sjekk ut valgene våre og vis henne hvor mye hun betyr for deg.

 1. Gravert hjerteformet anheng med bilde eller navn på
 2. Gigantisk XXL-bamse
 3. Hjerteformet sjokolade med trykt bilde
 4. Fotoalbum med en samling av alle de beste minnene dine.
 5. Personlig snøkule
 6. Personlig bok til din kjære
 7. Hjerteformet klokke med bilde

Hva er noen personlige valentinsgave til henne?

Personlige valentinsgaver er en fin måte å vise din kjære hvor mye hun betyr for deg og hvor mye du har lagt ned i å lage noe skreddersydd for henne. Å sette et personlig preg på en valentinsgave til henne betyr å inkludere minner eller opplevelser dere har hatt sammen.

Det kan være i form av et fotoalbum eller en utklippsbok fylt med bilder og minner fra tiden dere har hatt sammen. Dere kan også planlegge en date eller en utflukt til et sted som betyr noe spesielt for dere begge. Ved å minne henne om øyeblikkene dere har hatt sammen, skaper du en sentimental og ektefølt gave som får henne til å føle seg elsket og verdsatt.

Andre personlige valentinsgaver til en kvinne kan være et gravert smykke, for eksempel et halskjede med initialene dine, et armbånd med navnet hennes. Eller hva med en søt bamse med en spesiell hilsen til henne eller et mykt pledd med et bilde fra den siste ferien?

Hvordan kan jeg tilpasse en valentinsgave til kvinner?

Det er superenkelt å tilpasse en gave! Du velger gaven du vil overraske henne med, åpner redigeringsprogrammet og laster opp favorittbildet ditt, legger til et navn og/eller en tekst. Tenk på et flott minne fra deres siste ferie sammen, et bilde som minner deg om det spesielle båndet dere har sammen. Du kan til og med legge til en melding og fortelle henne hvor mye hun betyr for deg.

Hva er noen budsjettvennlige valentinsgaver til kvinner?

Når det gjelder å finne budsjettvennlige valentinsgaver til kvinner, finnes det mange alternativer som kan få henne til å føle seg elsket og verdsatt uten at det koster skjorta.

Kjærlighet trenger ikke å handle om penger eller gaver i det hele tatt! Du kan gi henne et personlig brev som uttrykker kjærligheten din. Det kan være i form av et personlig kort eller til og med et videokort.

Andre budsjettvennlige alternativer er:

 1. Personlig fotoramme:
 2. Hjerteformet nøkkelring med bilde av deg
 3. Hjerteformet pute med bilde
 4. Personlig duftlys
 5. Eske med deilig Valentinsdagssjokolade

Hvor mye bør du bruke på en valentinsgave til kjæresten?

Hvis du er på utkikk etter en valentinsgave til kjæresten din, har du kanskje lurt på hvor mye bør jeg bruke? Det finnes ikke noe fasitsvar på dette spørsmålet, for det avhenger i stor grad av din økonomiske situasjon, hvor langt dere er kommet i forholdet, og hva den andre forventer.

Gavekjøp bør aldri sette deg i gjeld. Husk at omtenksomme gaver ofte betyr mer enn alt man kan kjøpe for penger. Hvis budsjettet er lavt, bør du vurdere et lite minne eller en morsom aktivitet. Det finnes mange søte alternativer også i prisklassen 100-200 kroner. Hvis dere har vært sammen lenge og begge har god økonomi, kan dere kanskje gå for et høyere budsjett.

Kommunikasjon er nøkkelen i ethvert forhold. Hvis du er i tvil, er det best å spørre partneren din hva hun forventer. Det kan være at hun foretrekker opplevelser fremfor materielle gaver, eller at hun foretrekker at dere sparer penger til fremtidige planer sammen.

Valentinsdag-gaver til henne under 100 kr

Hos oss kan du finne flotte valentinsgaver fra 100 kroner:

 • I Love Milka - kjærlighetsgaveeske: Overrask henne med en kjærlighetsgaveeske fra Milka, der du kan sette inn et bilde av deg og inni er det deilig sjokolade.
 • Krus med bilde: Kjærlighet stråler fra bilder, så gjør henne glad med et fotokrus med ditt beste bilde omgitt av hjerter.
 • Sett med magneter med ulike motiver som uttrykker moro og kjærlighet, en superfin gave til kjøleskapet.
 • Veske med et fint bilde av deg, slik at hun kan handle med stil.
 • En søt valentin som er laget spesielt til henne, er selvfølgelig alltid en vinner.

Som du ser, finnes det mange flotte alternativer til mellom 100 og 200 kroner. En perfekt gave trenger ikke å være dyr i det hele tatt!

Valentinsdag gave til henne for 300 kroner eller mer

Dere har vært sammen en stund, og i år ønsker du å bruke litt mer penger på en romantisk valentinsgave til en kvinne?

Hos oss har vi i lang tid laget originale valentinsgaver til kvinner, jenter, mødre, svigermødre og selvfølgelig søstre. Vi er eksperter på å finne originale gaver som du kan tilpasse. Dette vil gjøre valentinsgaven din til henne virkelig original og unik.

Dette mener vi er de mest perfekte valentinsgave til henne:

 • En megasjokoladeplate med bilde - fra de kjente merkene Milka, Côte d'Or, Toblerone, Kitkat eller Twix. "Kjærlighet går gjennom magen", vet alle, og derfor er dette en original valentinsgave til henne.
 • Valentine-bamse fra Medium, Large til XXL med et bilde av dere sammen, slik at hun kan føle seg nær deg selv når du ikke er i nærheten.
 • Kimonoer med navn eller tekst er definitivt noe hun aldri har fått før til valentinsdagen. Du kan velge mellom forskjellige trykk, vil du gå for en lilla eller svart kimono? Eller foretrekker kjæresten din et pantermønster?

En bukett blomster eller roser kan være en fin valentinsgave, men med valentinsgaveideene ovenfor viser du at du virkelig har vært på jakt etter den perfekte valentinsgaven til henne.

Bestill din valentinsgave til henne, nå

Sørg for at du har mottatt valentinsdagsgaven til henne, i tide! Før du vet ordet av det, er det snart elskernes dag. Du har selvfølgelig ikke lyst til å stå der uten gave slik at du må løpe rundt i butikker i siste liten! Ta deg tid til å lage en valentinsgave til kjæresten eller kona di og gjør 14. februar enda mer unik.

De beste valentinsgavene til kvinner

Leter du etter en gave som ikke er for krevende? Kanskje du fortsatt ønsker å overraske den du elsker med litt omtanke, men du har ikke så mye penger eller hun er en person som ikke liker det helt store. Med YourSurprise kan du finne mange rimelige valentinsgaver til henne og ideer til små romantiske gester. Her er noen tips:

 • En personlig oppskriftsbok til dem som elsker å lage mat
 • Et hjerteformet puslespill med det fineste bildet ditt
 • Et personlig glasslys for å skape en romantisk atmosfære
 • Et praktisk og originalt mobildeksel som du kan personlig tilpasse
 • En pakke Milka-sjokolade til dem som ikke klarer seg uten søtsaker
 • Smykker med gravering

Gjør det storslagent med en valentinspakke til henne

En av gavene som aldri går av moten på valentinsdagen er gavepakken. Ikke bare ser den bra ut, men den gir deg også muligheten til å gi flere små gaver i én gaveeske. Basert på interessene til den du er glad i, kan du kjøpe valentinsgaveesken som passer best til henne. Blant våre kunders favoritter finner du gaveesker som kan deles med andre, vin, snacks og personlige glass er populære, men også ølsett eller skrin med det smakfull brennevin. Blant skjønnhetsgaver er badegaveesker med dusjsåper og såper alltid populært. Et annet populært alternativ er teboksen med kopp og et utvalg av te som kan nytes.

De beste valentinsgavene til henne hos YourSurprise

De beste valentinsgaveideene til henne finner du bare hos YourSurprise. Hvorfor er de så unike og forskjellige fra andre nettbutikker? Det er viktig for oss at en gave er skreddersydd til mottakeren. Vårt motto er å gi litt lykke gjennom en personlig tilpasset gave. Nettopp derfor kan du tilpasse gavene til de du er glad i, direkte på nettet. Du kan legge til bilde, navn og/eller tekst. Du kan for eksempel lage en valentinsdag-overraskelse til henne med et feriebilde av dere sammen, et viktig øyeblikk sammen, eller du kan skrive en kjærlighetserklæring kun til henne og trykke den på en av gavene våre. Mulighetene er virkelig uendelige! Hvis du leter etter mer inspirasjon kan du se alle gaver til henne. Er du klar til å feire Valentines day? Kjøp alle spesialtilpassede gaver nå for å feire en unik hjerters dag sammen med din bedre halvdel.