Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør denne valentinsdagen til noe helt spesielt med en spesiell Valentinsdagssjokoladegave som får den du er glad i til å smile og tilfredsstiller søtsuget. Tilpass din Valentinsdagssjokolade med bilde, tekst og/eller navn.

28 gaver

Unike, personlige sjokoladegaver til valentinsdagen

År etter år, når kalenderen skifter til februar, går tankene våre uunngåelig til én klassisk valentinsgave: sjokolade! Sjokolade til valentinsdagen finnes i alle fasonger og smaker, og tilfredsstiller selv de mest erfarne sjokoholikere. Sjokolade er en like viktig del av valentinsdagen som roser og romantiske middager, og det er vanskelig å forestille seg kjærlighetens dag uten den søte Valentinsdagssjokoladen.

Hvorfor er sjokolade den mest elskede valentinsgaven?

Sjokolade er en av de mest elskede gavene på valentinsdagen. Men hvordan har den blitt så populær?

For det første er sjokolade den viktigste gaven når det gjelder å uttrykke kjærlighet og omsorg. Spesielt Valentinsdagssjokolade har den spesielle egenskapen at den bringer hjerter nærmere hverandre. Enten du ønsker å overraske din kjære med en deilig eske med Valentinsdagssjokolade eller en gigantisk sjokoladeplate av favorittmerket deres, handler det om hva som får valentinsbåten til å flyte.

Sjokolade er også ekstremt allsidig. Fra en Valentinsdag-sjokoladeeske fylt med et utvalg av praliner til den robuste dybden i en mørk sjokoladeplate - det finnes en type sjokolade for alle på Valentinsdag.

Endelig er sjokolade også kjent for å utløse produksjonen av endorfiner og serotonin, "lykkehormonene", i hjernen.

Valentinsdagssjokolade med en vri

Sjokolade varierer ikke bare i form og smak, men kan gjøres ekstra spesiell ved å tilføre en unik vri: din helt egen personlige vri!

Visste du at våre Valentinesjokoladegaver kan personaliseres med bilde, navn og/eller budskap?

 • Et bilde eller en fotocollage trykt direkte på sjokoladen med spiselig blekk, eller på emballasjen.
 • Et navn eller et budskap trykt på sjokoladen eller på sjokoladeemballasjen.

Den beste sjokoladen til valentinsdagen: hjerteformet sjokolade

Har du noen gang lurt på hva det ultimate symbolet på kjærlighet er? Hjertet, selvfølgelig! Derfor finnes det ikke noe bedre enn en deilig hjerteformet gave på valentinsdagen.

Lag din helt egen hjerteformede valentinsjokolade hos YourSurprise! Velg mellom:

 • Valentinsdag-sjokolade: melkesjokolade og hvit sjokolade i form av et hjerte, trykt med et spiselig bilde.
 • Valentinsdag-sjokoladehjerte: et 12 cm stort hjerte av melk og hvit sjokolade med ditt eget motiv: et bilde, en collage, en spesiell beskjed eller et navn.
 • Hjerteformet Milka-sjokoladeeske: et utvalg av Milka-sjokolader med hasselnøtt-nougatkremfyll i en hjerteformet, personlig eske.

Levering av sjokolade til valentinsdagen

Hvis du er på jakt etter en spesiell måte å uttrykke din kjærlighet på denne valentinsdagen, kan en Valentinsdagssjokoladelevering være den ideelle løsningen.

Spesielt hvis du ikke kan være til stede og avstanden holder deg borte fra ditt livs kjærlighet, kan du velge en hjemlevering og overraske valentinen din! Overraskelsesmomentet som følger med når du åpner en pakke og finner nydelige sjokolader, gir ekstra spenning.

 1. Velg leveringsadresse: Velg adressen du ønsker at den flotte gaven skal leveres til.
 2. Legg til en personlig hilsen: Benytt deg av vår gratis korttjeneste for å legge til en personlig hilsen.
 3. Len deg tilbake og slapp av: Når du har ordnet detaljene, sørger vi for at sjokoladen du ønsker å gi bort på valentinsdagen, havner i hjertet (og hendene) til den du er glad i.

Hva er de beste sjokolademerkene til valentinsdagen?

Vi tilbyr personlig sjokolade fra ulike merker som passer til enhver smak og varmer hjertet til alle valentiner.

Milka, Toblerone, Mars, Twix, Celebrations, Tony Chocolonely og Côte d'Or er bare noen av de kjente og kjære sjokolademerkene som kan personaliseres. Lag din helt egen sjokoladegave raskt og enkelt ved hjelp av vår online editor.

Hvilke typer valentinsdagssjokoladeesker finnes det?

Hvis du føler deg litt overveldet av det store utvalget av sjokoladeesker til valentinsdagen, trenger du ikke å bekymre deg. Vi guider deg gjennom de ulike variantene, slik at du kan finne den perfekte til din kjære.

Klassisk praliné-sjokoladeeske til valentinsdagen

Når du tenker på en sjokoladeeske til valentinsdagen, er nok dette den første du kommer til å tenke på. Velg en elegant sjokoladeeske, for eksempel fra Milka, Lindt eller våre gavebokser fylt med et utvalg av melkesjokolade og mørk sjokolade.

Luksuriøs sjokoladeeske til valentinsdagen

Hvis du ønsker å spandere litt, er en luksuriøs sjokoladeeske til valentinsdagen midt i blinken. Disse eksklusive variantene leveres med en personlig gaveeske og inneholder gourmetsjokolade i ulike smaker.

Sjokoladeesker med merkevare på valentinsdagen

Hvis din bedre halvdel liker et bestemt sjokolademerke, kan du gå for en av disse:

 • En gaveeske med Snickers, Twix, M&M's eller Mars.
 • En XXL-sjokoladeplate fra KitKat, Milka, Toblerone, Côte d'Or eller Twix
 • En gaveeske fra Chokotoff fylt med sjokoladekarameller
 • Côte d'Or-sjokolade i en gjenbrukbar personlig gaveboks
 • En personlig gaveeske i papp fra Tony's Chocolonely eller Milka.

For å oppsummere: En sjokoladegave til valentinsdagen er mer enn en søt gest - det er et fantastisk velsmakende budskap om kjærlighet og hengivenhet.