Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag de perfekte personlige Valentinsgave til ham med selvvalgt bilde, navn og/eller tekst, og skjem bort den spesielle mannen i ditt liv denne Valentinsdagen.

151 gaver

Du har sett 48 av 151 gaver

Valentinsgaver til han

Valentinsgaver til ham I all hemmelighet liker alle menn at de blir tenkt på. Det gjelder også på valentinsdagen. Noen menn sier de synes det er tull med valentinsdagen. Men når du kommer med en gave, vil du få et smil på ansiktet deres, hver eneste gang. Foruten å overraske ham med en fin duft, er det tusenvis av andre originale måter du kan overraske menn på, på valentinsdagen.

Overrask din utkårede med en unik valentinsdag

Prøv med en annen tilnærming i år. Bruk for eksempel hele dagen på å gi gaver. Start dagen med frokost på sengen og legg ved et brev under bestikket hans. Ikke fortell hva som står i brevet eller hvorfor han får det. Hensikten med dette er å få ham til å lage et ord fra bokstaver på slutten av dagen som du har brukt hele dagen på å gi ham. Ordet som dukker opp kan for eksempel være stedet der du har gjemt valentinsgaven hans. Fordi han får brev gjennom hele dagen og ikke vet hva dette er for noe, vil han etterhvert bli nysgjerrig og ha mange spørsmål. Hvis han har klart å finne ordet og finner gaven sin, vil det bli en stor overraskelse. Dette er en superenkel og original måte å gi ham valentinsgaven din på.

Ta en titt på alle gavetips for 14. februar og overrask den du er glad i!

Idéer til valentinsgaver til han

Det er selvfølgelig mange flere kreative måter du kan vise kjærligheten din på, med en valentinsgave. For å få litt mer inspirasjon, har vi her noen eksempler:

1) Gå ut og spis middag på et romantisk sted og gi gaven din med sammen med desserten

2) Gi valentinsgaven din en dag for tidlig slik at han blir virkelig overrasket

3) Legg gaven din i en ballong med konfetti, slik at han må stikke hull på ballongen før han kan se hva gaven er

Foruten en fin måte å overraske ham på, vil du også gjøre ham glad med gaven. Leter du etter en original valentinsgave til ham i år? Da bør du velge en personlig valentinsgave med bilde og tekst. Velg de mest romantiske bildene du har slik at han kan nyte de vakreste øyeblikkene dine, hver dag.

Våre favorittgaver til menn på valentinsdagen

Vi har samlet sammen våre favorittgaver til ham på valentinsdagen, for deg:

1) Design din egen kistelistebok for par

2) Er han virkelig glad i søtsaker? Da kan du gi ham en personlig toblerone-sjokolade

3) En gyllen klassiker, gi et håndskrevet brev

4) Lager han de deiligste matrettene til deg? Overrask ham med et personlig skinnforkle

Rimelige idéer til valentinsgaver til han

Du har antakeligvis lyst til at valentinsdagen din skal være unik. Det er den beste følelsen i verden når du får se smilet til den du elsker etter at vedkommende har fått en uventet. Det er følelsen og lykken som gjør deg målløs. Du trenger ikke et stort budsjett for en slik gave, som du kanskje tror. Det finnes så mange rimelige gaveideer til valentinsdagen som vil overraske deg.

Hemmeligheten? Lag en gave spesialdesignet til den du elsker, kanskje du har en spesiell tanke bak den. Finn frem favorittbildene av dere sammen, tenk på en søt melding og lag den perfekte overraskelsen! Oppdag alle gaveideer under €20 til valentinsdagen Blogg- valentinsgaver under € 20.

De mest originale valentinsgavene til han, i 2024

Du kjenner definitivt kjæresten eller mannen din bedre enn noen andre. Dere har sannsynligvis vært sammen i årevis, eller kanskje dere er i ferd med å bli kjent med hverandre. Hvis han er av den romantiske typen, vil han sikkert elske en romantisk gave. Hvis romantikk ikke er hennes greie, kan hun likevel sette stor pris på en uventet gave. Det er ikke alltid lett å finne den best egnede gaven, men med noe unikt og originalt er du på den sikre siden! For eksempel er en av de mest populære valentinsgavene til menn en oppmerksomhet som kan deles med den du er glad i eller en opplevelse dere kan mimre tilbake på.

Hvis du allerede har hatt mange opplevelser, kan et fotoalbum samle dem alle sammen eller kanskje en morsom personlig bok til de som elsker hverandre. Hvis du derimot vil skape nye øyeblikk dere kan huske sammen, kan du overraske ham med en personlig koffert eller et kjøkkenforkle til matlagingskurset han ønsket seg.

Favorittgaver til han på valentinsdagen

Leter du etter en valentinsgave til kjæresten din, men har gått tom for ideer? Her er en liste over våre favoritter!

 • Et sett for å lage ditt eget hjemmebrygget øl.
 • En eske med din favorittwhisky
 • Et personlig tilpasset forkle i økologisk skinn
 • Et smakesett med 5 forskjellige ølsorter
 • Søte boksershortser tilpasset med bilde
 • Et lærarmbånd med navnet hennes

Valentins-gavepakker til han

En av gavene som menn alltid setter pris på, på Valentinsdagen er gavepakken, fordi da får du ulike oppmerksomheter i en vakker personlig pakke. Du kan velge en gaveeske med kroppspleie, med for eksempel Axe-produkter, eller et sett med badesåper. Til dem som elsker å nyte en frisk øl etter en dag på jobben, kan valget falle på ølsmakesettene. For en enda mer elegant gave tar man ikke feil med personlig champagne. Blant drikkevarene kan du velge blant et bredt utvalg av brennevin i spesialtilpasset emballasje. Årets nyhet er en skreddersydd pakke med snacks og drikke samt inngraverte glass med navn.

Hva er en rimelige valentinsgave til menn?

Valentinsdagen er et symbol på kjærlighet. Det er selvsagt ikke nødvendig å overraske din kjære på denne dagen, men noen ganger er det å imponere med en gave det perfekte uttrykket for din kjærlighet. Hvis budsjettet ditt er litt stramt, er den gode nyheten at du kan finne rimelige gaver for ethvert budsjett. Noen rimelige valentinsgaver til en menn er:

 • Nøkkelring i skinn med bilde
 • Personlig vannflaske
 • Gravert ølglass
 • Termokrus med bilde
 • Øl- eller vinåpner

Hva er en luksuriøs valentinsgave til han?

Gaver til valentinsdagen trenger ikke bare å bestå av sjokolade og roser. For mannen som setter pris på de finere tingene, finnes det noen luksuriøse alternativer. Disse luksusgjenstandene er ikke bare praktiske og av høy kvalitet, de viser ham også hvor mye han betyr for deg. Noen ideer: en gravert treklokke med navnet hans, en flaske brennevin med etui, et gravert lærarmbånd eller et cocktailsett.

Hvilke opplevelser kan du gi ham i valentinsgave?

Å velge den perfekte gaven til ham på valentinsdagen betyr ikke nødvendigvis at man bare velger materielle ting. Noen ganger er de mest meningsfulle og uforglemmelige gavene opplevelser og minner som dere begge kan ta vare på resten av livet. Her er noen spennende og unike opplevelsesgaver:

 1. En smaksopplevelse: Organiser en vinsmakingsopplevelse hjemme med unike graverte glass.
 2. En helgetur: Planlegg en overraskende helgetur til et sted han alltid har ønsket å besøke. Avslør nyheten ved å gi ham en personlig koffert i gave!
 3. En elegant middag hjemme: Velg hans favorittretter og avslutt med en deilig dessert. Dekorer bordet med graverte glass og personlige servietter med initialer.
 4. Matlagingskurs: Hvis han liker å lage mat, er et kokkekurs med en profesjonell kokk en flott gave. Han kan lære nye teknikker og oppskrifter og nyte fruktene av arbeidet sitt. Glem ikke å lage et spesialtilpasset forkle til ham for anledningen!

Hva er noen morsomme valentinsgaver til han?

Valentinsdagen er en begivenhet dedikert til å feire kjærligheten. Til tross for at det er en romantisk begivenhet, kan det å tilføre en dose humor med morsomme valentinsgaver til ham umiddelbart løfte stemningen. En morsom gave blir også et kjært minne. Noen valentinsgaver til mannen som får ham til å smile kan være undertøy med trykk (f.eks. boxershorts eller sokker med bilde), et personlig plysjdyr med ansiktet hans, en spesialtilpasset bøttehatt, et slips med bilde, tøfler eller en ballong med trykk.

Tre valentinsgave til han tips

Det kan være vanskelig å velge den perfekte valentinsgaven til mannen din. Det er en dag for å uttrykke sin kjærlighet, og en omtenksom gave kan si mye. Enten mannen din er en gadgetnerd, en stilentusiast eller en som setter pris på enkle, men følelsesladde gaver, kan følgende tre gaveideer gjøre valentinsdagen til en uforglemmelig dag.

Valentinsdagsgave til en mann som elsker å reise

Hvis mannen din er glad i å reise, vil han kanskje sette pris på en reisejournal, en personlig ryggsekk, en reiselistebok, en splitter ny skinnlommebok eller en fin bagasjelapp i skinn.

Valentinsdagsgave til en mann som elsker å lage mat

Hvis han elsker å tilbringe tid på kjøkkenet, hvorfor ikke overraske ham med et nytt kjøkkenredskap med hans personlige navn? Noen av de mest populære kjøkkenredskapene er grillsett- og redskaper, skjærebrett, bambuskjøkkenredskaper, gravert salt- og pepperkvern og vinkjøler.

Valentinsdag-gave til den romantiske mannen

Hvis han er av den romantiske typen, bør du velge en gave som treffer ham i hjertet. Tenk på en samling romantiske minner sammen. Kanskje et fotoalbum, en eske med fotoutskrifter, et canva-trykk, fotofliser, trykte rammer, hjerteformet sjokolade eller en myk pute.

Hva er de siste trendene innen valentinsgaver til han?

Den mest solgte valentinsdagsgaven til menn er en av de aller beste – sjokolade! Den kan fås i mange forskjellige former, men den siste trenden er å personalisere din egen Valentinsdagssjokolade med et bilde, en tekst eller et navn. Fra gigantiske sjokoladeplater til hjerteformet sjokolade – det finnes en sjokoladegave for enhver mann!

Små minnesmerker er også populære gaver. Tenk på krus med trykk, søte bamser, sokker med trykk og personlige fotorammer.

Blant de nyeste trendene er muligheten til å lage sitt eget øl hjemme eller en personlig boks med en flaske brennevin, vin eller øl.

Ved å gi din kjære noe helt spesielt kan du gjøre dagen ekstra minneverdig. Dine tanker bak disse gavene vil løfte feiringen og gjøre det til en valentinsdag han vil sette pris på i mange år fremover.