Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

De leukste ideeën voor de kinderkamer

Flotte gaver til et morsomt barnerom

Ikke noe er bedre enn å ha et eget rom, enten det er snakk om overgangen fra babyrommet til barnerommet eller et helt nytt rom i et nytt hjem. Det er den perfekte anledningen til å sette et morsomt preg på barnerommet slik at de føler seg hjemme i det nye rommet og kan invitere alle vennene på besøk. Denne bloggposten har mange gaveideer til barnerommet, fortsett med å lese og bli inspirert!

Kul personlig tilpasset veggklokke

Hvis ditt barn er i ferd med å lære å lese klokken kan du overraske dem med en personlig veggklokke med navn, bilde og/eller morsom design! Hvis de allerede kan lese klokken kan dere jo feire det.
Klokken kan personlig tilpasses med barnets navn slik at det blir en helt unik gave. Vårt nettbaserte redigeringsverktøy har mange morsomme design du kan velge mellom, som f.eks. hval, løve, ugle, pingvin, pinnsvin, hjerte, sommerfugl, ekorn eller pirat, for å nevne noen. Bare velg ditt yndlingsdesign og legg til navn, det er det hele!


Her er et lite utvalg av tilgjengelige design:

klok kinderkamer met vosje klok kinderkamer met piraat klok kinderkamer met brandweerauto klok kinderkamer met egel

Lag din personlige veggklokke >

Kinderfauteuil met naam

Personlig tilpasset barnestol

Det perfekte tillegget til ethvert barnerom: deres helt egne personlige stol med navn. Det vil ikke være tvil om hvem som får lov til å sitte der! Denne morsomme stolen er tilgjengelig i blått, grått, rosa eller rødt. Velg mellom våre ulike kule design og lag en flott gave på en, to, tre. Dette vil være et perfekt sted for å lese en bok, se på film eller drikke en kopp te. Barnestolen passer til barn mellom 1 og 5 år.

Lag din personlig tilpassede barnestol >
kussen met illustratie en naam

Personlig tilpasset pute

Den personlige puten setter et stilig preg på barnerommet. Bare plasser den oppsiktsvekkende puten på en stol eller i sengen for å få det riktig behagelig.

Vi har mange morsomme design du kan velge mellom når du skal personlig tilpasse puten, pirat, pinnsvin, sommerfugl, prinsesse, giraff, brannbil, for å nevne noen. Mye å velge mellom for både gutter og jenter! Putene er tilgjengelig i blått, svart, grått, lysegrått, rose, rødt, burgunderrødt og hvitt.

Lag din personlige pute >

Personlige treleker

Barnet skal ikke bare sove på soverommet sitt, der skal det også lekes med venner! All lek er enda bedre med våre kule, vakre oppsiktsvekkende treleker. Vi har vakre dukkevogner i tre for dem som elsker å leke med dukker. Vår kule lastesykkel og tralle kan brukes for å transportere og lagre leker, alt fra treklosser og lego til kosedyr. Hvis den lille smårollingen er i ferd med å lære seg til å gå, er løpesykkelen perfekt!
Se alle våre treleker > >>

Kinderbadjas met naam geborduurd

Brodert badekåpe til barn

Åh, så myk og behagelig! Det har aldri vært morsommere å ta et bad med vår myke og varme badekåpe til barn. Det er spesielt morsomt når mamma og pappa har badekåper som matcher!

Våre søte badekåper er tilgjengelige i blått, rosa og hvitt, med barnets navn brodert på ryggen.

Lag din personlig tilpassede barnebadekåpe >
muursticker kinderkamer met naam

Personlig tilpasset veggklistremerke

Våre kule veggklistremerker er perfekte når du ønsker å sette et originalt preg på barnerommets vegger! De er enkel å plassere på enhver glatt vegg og like enkle å fjerne. Plasser et veggklistremerke over sengen, der barnet leker eller over skrivepulten.

Hvis du ønsker å lyse opp barnerommet med et av disse morsomme veggklistremerkene, kan du velge mellom søte design og legge til barnets navn i redigeringsverktøyet. Vi har design med raketter, sommerfugler, rev, ugle, rådyr og mange, mange flere.


Lag ditt personlig tilpassede veggklistremerke >

Speelgoedzak van papier met naam

Personlig oppbevaringsveske for leker

Det er mye morsommere å rydde rommet når du har din egen personlige oppbevaringsveske for lekene dine! En flott og stilig måte å lære barnet å rydde på. Oppbevaringsvesken for leker er laget av et dobbelt lag med slitesterkt papir, slik at den tåler røff behandling fra de små under oppbevaring av barbie-dukkene, bilene kosedyrene og treklosser.Lag din personlige oppbevaringsveske for leker >

Personlig tilpassede barnebøker

Visste du at lesing er ekstremt viktig for barnets utvikling? Det gir dem muligheten til å bruke fantasien samt identifisere seg med andre. Det er en fantastisk ting å ha en stappfull bokhylle! Les sammen slik at barnet kan utvide ordforrådet sitt samtidig som dere tilbringer verdifull tid sammen. Vi har mange morsomme barnebøker som kan personlig tilpasses med barnets navn og/eller bilde. Gi barnet muligheten til å gå på oppdagelsesferd og inneha hovedrollen i sin egen fortelling!


Se alle personlig tilpassede barnebøker >