Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Noen sier ‘jeg elsker deg’ hver eneste dag og andre synes det er vanskelig å uttrykke følelser. Hvorfor er det sånn? Vel, noen synes det er vanskelig å være sårbare, eller så har de vært i et forhold i så lang tid at de tar hverandre for gitt. Hvis du psyker deg selv opp for å si ‘jeg elsker deg' for aller første gang, er du sikkert veldig nervøs, derfor har vi listet opp noen tips nedenfor som kanskje kan hjelpe deg.

Si 'jeg elsker deg' på en unik måte

Dere har kanskje vært sammen i en evighet og sagt det til hverandre tusenvis av ganger eller kanskje dere aldri sier det mer? Det synes vi er synd fordi det er spesielt viktig å opprettholde forbindelsen når dere har vært sammen så lenge. Det er lett å begynne å ta hverandre for gitt og være mer opptatt av hverdagslige ting hvis man slutter å gi uttrykk for hvor glade man er i hverandre. Start derfor med å prioritere hverandre, ikke bare ved å si 'jeg elsker deg', men også med handlinger. Lag er utsøkt måltid til partneren din, bestill en romantisk helg eller organiser en koselig piknik i parken. Uansett, ta dere tid til hverandre!

Når er det et riktig tidspunkt å si 'jeg elsker deg'?

Hvordan skal du si 'jeg elsker deg' for aller første gang? Det er en mulighet for at mottakeren ikke svarer slik du ønsker det. Betyr det at du ikke skal si det? Nei, det skal du! Det er ikke bare hyggelig å høre at noen elsker deg, men det er frigjørende å dele følelsene dine. Og hvis den andre personen ikke føler det samme, er det mye bedre å få vite det så rakt som mulig. Det vil gjøre vondt, men du vet i det minste hvor du står. Men kanskje den andre personen elsker deg like mye? Det er mulig at de blir tatt på sengen av ordene og kanskje er litt stille til å begynne med, ikke bekymre deg, gi dem litt tid.

Si ' jeg elsker deg' for aller første gang

Når er det et riktig tidspunkt å si 'jeg elsker deg'? Veldig mange lurer på når det riktige tidspunktet er. Det er alltid veldig individuelt og vil variere fra person til person. Ikke alle er klar for å si det eller 3 eller 6 måneder. Kanskje du og partneren din elsker hverandre etter noen få uker eller kanskje til og med etter noen dager. Vi har noen tips som kan hjelpe deg med å avgjøre om det er det rette tidspunktet, spesielt hvis dere er et relativt nytt par:

 1. Dere elsker å tilbringe tid sammen
 2. Dere elsker å tilbringe tid sammen, enten det er i virkeligheten eller digitalt
 3. Den andre personen er der når du trenger dem
 4. Den andre personen ser behovene dine
 5. Kjærligheten lyser ut av øynene deres når dere ser hverandre
 6. Dere har tilbrakt lange perioder sammen og dere begge har fine minner om disse periodene
 7. Du føler at den andre personen er like seriøst investert i forholdet som deg

Få i stand en riktig stemning

Hvis du planlegger å si 'jeg elsker deg' for aller første gang eller vil minne partneren din, som du har vært sammen med lenge, om at du fremdeles elsker dem bør du skape den rette stemningen. Ta dem med ut på en romantisk middag eller enda bedre, kokkeler et utsøkt måltid. Ta dem med ut på en romantisk tur eller piknik i parken. Uansett hva du bestemmer deg for, sørg for at det er på et sted der dere kan vie hverandre full oppmerksomhet, slik at du vet at partneren din vil lytte til deg

Alternativet til ‘jeg elsker deg’

Hvis du er oppover ørene forelsket i en person, men ikke helt klar til å si 'jeg elsker deg', kan du se på disse morsomme alternativene:

 • Jeg liker deg virkelig godt
 • Jeg liker å tilbringe tid med deg
 • Jeg er så lykkelig når du er i nærheten
 • Jeg er oppover ørene etter deg
 • Du er den fineste
 • Du er den beste
 • Jeg er så glad for å ha blitt kjent med deg
 • Du er min yndlingsperson
 • Jeg elsker å være sammen med deg
 • Jeg er takknemlig for at du er her
 • Jeg bryr meg virkelig om deg

Si ‘jeg elsker deg’ på en original måte

Hvis du er klar til å si 'jeg elsker deg' for aller første gang eller skape et magisk øyeblikk etter at du har sagt det, kan du se våre originale ideer nedenfor. Ikke bekymre deg, hvis du ennå ikke er klar til å si det, kan du legge til dine egne ord.

Puslespill stort

Puslespill stort

Magisk kopp med bilde

Magisk kopp med bilde

Trekort

Trekort

Sjokoladepraliner

Sjokoladepraliner

Tips #1: bitene passer perfekt

En av de mest originale og morsomme måtene å si 'jeg elsker deg' på er med et puslespill. Du kan gjøre det enkelt og greit med et puslespill med 120 biter eller gi dem en utfordring med 1000 biter. Last opp yndlingsbildet og legg til en personlig tekst. La den du er glad i legge puslespillet uten eksempelbildet slik at resultatet blir en overraskelse. Dere kan også legge puslespillet sammen, det er en flott måte å tilbringe kvalitetstid sammen. Hvis du ser etter en original måte å si 'jeg elsker deg' på, til en fyr, anbefaler v et puslespill

Tips #2: du er som en god kopp te

rosa kopp og [rød kopp](rød kopp) på tilb ud. Hvis du ser etter noe enda mer unikt, kan du velge vår kopp med hjerteformet hank eller du kan legge et bilde eller tekst til en magisk koppslik at des ignet blir synlig når hun fyller koppen med varm drikke.

Lag din personlige kopp >

Tips #3: jeg elsker deg like mye som sjokolade

Hvem er det som ikke liker sjokolade? Vi er sikker på at alle og enhver vil bli gledelig overrasket av en søt sjokolademelding! Lag et sjokoladetelegram, med hver bokstav som individuell sjokolade. Vi har flere lengder tilgjengelige slik at du kan velge en kort 'jeg elsker deg' eller ek lenger melding. Du kan også blande dem sammen slik at den du er glad i kan selv finne ut hva du sier. En annen original ide er et personlig sjokoladekort med bilde og tekst, eller en personlig Milka gaveeske med 20 hjerteformede praliner i et kjærlighetstema. Du kan legge til yndlingsbildet ditt på gaveesken sammen med et av våre kjærlighetsdesign.

Lag dirr personlige sjokoladekort nå > Lag en personlig Milka-gaveeske>

Tips #4: send et kort i tre

Du kan sende et klassisk papirkort, men vi har også kule kort i tre som du kan trykke med bilde. Vi har mange tilgjengelige søte design, f.eks. hjerter eller 'jeg elsker deg'. Du kan selvfølgelig også legge til en personlig melding. Kortet i tre leveres med et stativ i tre, slik at partneren din kan vise det frem.Personlig gratulasjonskort i tre >

Mega Bear

Mega Bear

Champagneglass med gravering

Champagneglass med gravering

Nøkkelring hjerte - 2 deler

Nøkkelring hjerte - 2 deler

Tørkede blomster

Tørkede blomster

Tips #5: planlegg noe sammen

Hvis du i tillegg til å uttrykke følelsene dine og ønsker å planlegge noe sammen med dem, kan du gi dem en søt personlig notatbok. Legg til en personlig tekst på den første siden og forklar at notatboken er for å legge planer sammen. De kan også bruke den som en scrapbook der de dokumenterer alle opplevelsene dere har sammen.Lag din personlige notatbok nå >

Tips #6: en søt liten gave

Hvis du ser etter en liten og sør gave for å fortelle dem hvor glad du er i dem kan du få inngravert yndlingsbildet på en nøkkelring eller et personlig sett med julekuler. Dette er flotte gaver i et nytt forhold og når du ønsker å feire små milepæler.Lag en inngravert nøkkelring > Lag personlige tilpassede julekuler >

Tips #7: mye kjærlighet

Hvis du elsker noen myyyyye, kan du gi bort en svær bamse! Velg en 60 cm høy megabjørn eler en gigant-teddybjørn på 135 cm. Begge bjørnene har på seg en t-skjorte som kan tilpasses med navn eller bilde. Vi har også cuddly toys mange søte mindre koseleker på tilbud, husk på, det er tanken bak som gjelder

Valentinsdagen

Valentinsdagen

Valentinsdag overraskelse

Valentinsdag overraskelse

Blog - gaveidéene til kjæreste

Blog - gaveidéene til kjæreste

Blog

Blog