Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hjemmet gjenspeiler vårt vesen og har alltid vært kjent som et sted for beskyttelse og et hjem for familien, og derfor er det viktig å ta best mulig vare på det.

Her er noen ideer til hvordan du kan gi rommene dine nytt liv:

1. Kvitt deg med unødvendige gjenstander.

Vi vet hvor vanskelig det er å kvitte seg med gjenstander som er oss kjære, men å kvitte seg med søppel kan virkelig forbedre rommets utseende og gi en følelse av velvære. Still deg selv dette spørsmålet: Hvor lenge er det siden jeg brukte denne gjenstanden? Hvis du synes det er lenge siden, bør du kvitte deg med den! Du kan legge den i en eske og oppbevare den i skapet hvis du ikke vil kaste den. Du trenger ikke å kaste alt du ikke har brukt på en stund. Hvis du har gjenstander som vekker positive følelser, for eksempel pyntegjenstander eller bilder, er det selvfølgelig bra å beholde dem, men hvis du ikke legger merke til dem lenger, kan du prøve å bytte dem ut eller flytte dem!

2. Omgi deg med grønne omgivelser.

Planter med sine farger har en positiv effekt på humøret og gjør miljøet sunnere ved å produsere oksygen. Noen ganger krever de litt innsats, og hvis du ikke har grønne fingre, kan du velge sukkulenter i stedet - de har gode overlevelsesinstinkter.

3. Velg riktig belysning.

Mørke rom skaper en ubehagelig følelse og fremhever ofte ikke potensialet i omgivelsene. Ved å tilføre riktig belysning kan du gi rommet du ønsker å forskjønne et kvantesprang. Hvis du har mulighet til å gjøre store endringer, kan du prøve å slippe inn mer naturlig lys fra vinduene, men hvis dette ikke er mulig, kan du ty til kunstige lyskilder som neonlys, lamper eller de gode, gamle stearinlysene. Lys opp de stedene du ønsker å fremheve, der du tilbringer mest tid eller som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

4. velg riktig stil.

Et hus med tilfeldige gjenstander kan være et interessant valg, men kan også være litt forvirrende. Hvis du vet hvilken stil som passer best til hjemmet ditt, kan du velge nøye hvilke dekorative elementer du vil legge til de grunnleggende møblene. Du kan ha et hjem i shabby chic-stil, dvs. antikke møbler med et moderne uttrykk og pastellfarger, eller du kan ha et hjem i industriell stil med synlige murstein og rør. Alt etter smak og behag kan du finne din egen stil og få inspirasjon til å forbedre hjemmet ditt.

5. Legg til litt kjærlighet.

Det er enkelt å legge til litt kjærlighet, tenk på hva som får deg til å smile og prøv å legge til referanser til disse tingene i hele hjemmet. Hvis den største gleden er familien din, kan du for eksempel sette opp en serie fotooppsatser eller lage en collage med de vakreste bildene av spesielle øyeblikk. Velg riktig ramme eller materiale å trykke bildet på, for eksempel et bilde trykt på tre hvis du har en mer rustikk stil, eller et bilde på aluminium hvis du foretrekker en moderne stil.

Her er våre 5 forslag til å gi hjemmet ditt et nytt, raffinert utseende. Se sortimentet vårt for å få ny dekorativ inspirasjon.

Fotovegg med ditt design

Fotovegg med ditt design

Aluminium dibond fotopanel

Aluminium dibond fotopanel

Såpe

Såpe

Lys med navn

Lys med navn

Salatbestikk i bambus

Salatbestikk i bambus

Musematte

Musematte

Blog

Blog