Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Det er nesten alltid enkelt å finne en perfekt gave til en kvinne, mens det å finne en gave til en mann nesten alltid er en utfordring. Og det er enda vanskeligere hvis denne mannen er partneren din og fortjener en spesiell gave! Ta en titt under og bli inspirert av de morsomme gaveideene våre, som passer for ethvert budsjett!

Idé #1: Personlige sokker

Sokker?! Ja, vi foreslår faktisk sokker. Men ikke et hvilket som helst sokkepar! Sokkene våre kan leveres med et stilig bilde av dere to, noe som gjør dem helt unike. Menn liker praktiske gaver og dette er definitivt en gave som vil bli tatt i bruk. Han bruker jo sokker uansett, så hvorfor ikke gi ham et helt spesielt par?

Idé #2: Si det med sjokolade

Veien til en manns hjerte går gjennom magen, så han vil helt sikkert bli glad for denne unike og velsmakende gaven! Hvis kjæresten din er glad i søtsaker kan du overraske ham med en enorm Toblerone eller en Milka-sjokolade.

Idé #3: Tenk på hobbyene hans

Vis ham hvor spesiell han er ved å gi ham en gave han kan bruke når han driver med hobbyen sin. Hvis han elsker å løpe eller å gå på treningssenter kan du gi ham en personlig vannflaske. Hvis han trives på kjøkkenet eller er glad i å grille, kan du gi ham et stilig, personlig forkle.

Sokker med foto

Sokker med foto

Giant personlig Milka-sjokolade

Giant personlig Milka-sjokolade

Personlig luksuriøs vannflaske

Personlig luksuriøs vannflaske

Tilpassede planleggere

Tilpassede planleggere

Idé #4: Fremtidige planer

Hvis kjæresten din liker å oppdage verden, kan du gi ham en personlig reisedagbok! Med 104 sider, har den massevis av plass til skriverier og minner. Du kan til og med planlegge en reise og fortelle ham om den med reisedagboken!

Idé #5: Bilder overalt

Hvis partneren din setter pris på en spøk, kan du overraske ham med å dekorere rommet hans med morsomme gjenstander med bilde av deg. Hva med noen stilige retrodbilder, en musematte og en personlig kopp?

Idé #6: Jeg har deg alltid i tankene

Du er hans utvalgte og han er stolt av å være sammen med deg, så han vil garantert sette pris på en gave som gjør at han kan ta deg med overalt. Overrask ham med en søt, personlig nøkkelring og han vil tenke på deg hver gang han han låser døren!

Våre favorittgaver til kjæresten

Kopp - Hvit

Kopp - Hvit

Nøkkelring i skinn

Nøkkelring i skinn

Forkle

Forkle

Musematte

Musematte

Cadeaus voor je BFF

Cadeaus voor je BFF

Første bursdag

Første bursdag

Blogg - Hvordan si takk

Blogg - Hvordan si takk

Blog

Blog