Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

343 gaver

Du har sett 48 av 343 gaver

Spesielle gaver til 25-års bryllupsdag

Overrask et par som feirer sølvbryllup med en gave som ikke bare er original, men som også har et personlig preg. Hos YourSurprise kan du velge mellom et bredt utvalg av spesielle bryllupsdagsgaver. Dessuten kan du skreddersy dem etter parets smak. Velg selv hvordan du ønsker å formidle gratulasjonene dine, for eksempel ved å legge til en personlig hilsen i gaven eller legge til bilder som viser spesielle øyeblikk gjennom årene.

Gratulerer paret med fargerike gratulasjoner og sølvbryllupsgaver

Ved en gledelig anledning som 25-års bryllupsdag er blomster et must. YourSurprise er det rette stedet for dette! Vil du overraske brudeparet med en bukett fargerike blomster? Da kan du velge en av våre fargerike tørkede blomsterbuketter eller våre unike tørkede blomster med gravert trestativ. Hvis du vil overraske enda mer, kan du få blomstene du velger, levert direkte til brudeparet sammen med et kort med din personlige gratulasjonshilsen. Uansett kommer gaven til 25-årsjubileet til å vare en god stund.

For naturelskere med en hage eller balkong full av blomster kan en eske med frøbomber være det perfekte valget. Disse vokser til et vakkert blomsterhav, enten i en potte eller i jorden. Glem ikke å legge til et personlig kort for å gjøre gaven komplett!

En bryllupsgave til 25-årsjubileet

Når man har vært gift i flere tiår, er det absolutt noe å feire. En annen fin idé er å feire sammen med paret med et glass champagne. Glassene kan graveres med navnene deres og gis sammen med en flaske personlig champagne og en gravert vinkjøler.

Til paret som liker snacks og drikke sammen, kan du velge et gavesett med et serveringsfat i tre. Du kan legge til et budskap som graveres inn i treet, eller navnene deres og datoen for bryllupsdagen. For de som liker søtsaker, anbefaler vi en sjokoladegaveeske. Overraskelsen er ekstra stor når esken ikke bare inneholder et variert utvalg av sjokolade, men også en personlig innpakning med et bilde eller en personlig hilsen.

Feir sølvbryllupsdagen med et minne som varer evig

Leter du etter gaver til sølvbryllupsdagen? Kanskje du ønsker å overraske foreldrene dine eller ektefellen din? Vi har flere alternativer for å skape en varig påminnelse på denne spesielle merkedagen. Noen ideer? Lag en dekorativ flis ved hjelp av vårt nettbaserte redigeringsprogram, med en spesiell gratulasjonshilsen og et bilde, og gi dem en 25-års bryllupsdagsgave som kommer rett fra hjertet, samtidig som den blir et vakkert innslag i hjemmet.

Foretrekker du en gave der du kan sette sammen flere bilder og lage en collage? Gå for en fotoklokke, et personlig fotopuslespill eller et serveringsbrett med favorittbildene deres. Bruk bilder som vekker gode minner, eller lag en fotocollage med alle familiemedlemmene som er viktige for paret.

Overrekk sølvbryllupsgaven personlig eller send den direkte til parets adresse.

Alle gaver som bestilles hos YourSurprise, kan enkelt gjøres personlige ved å legge til et eller flere bilder og/eller et budskap på nettet. Deretter kan du enten få gaven levert til din egen hjemmeadresse eller direkte til brudeparets adresse. Husk forventet leveringstid for å sikre at gaven blir levert i tide.

Hva er de beste 25-års bryllupsdagsgavene til kona?

Å feire 25 års bryllupsdag er en ekstraordinær prestasjon som symboliserer et kvart århundre med kjærlighet, forpliktelse og varig partnerskap. Å feire denne milepælen med en tradisjonell gave gir dagen et elegant og følelsesladet preg. Her er noen gode ideer til hvordan du kan overraske kona di på denne spesielle dagen:

  • Et trehjerte inngravert med parets navn
  • En hjerteformet fotopute
  • Et fotolærred med deres favorittbilde fra bryllupet
  • Et hjerteformet halskjede inngravert med navnet hennes
  • Et sett med 2 kjærlighetskrus

Hva er de beste gavene til en ektemann på 25-års bryllupsdag?

Hvis du er på utkikk etter den perfekte gaven til sølvbryllupet, har vi en samling klassiske, meningsfulle gaver som kan inspirere deg. La oss ta en titt på de tradisjonelle gavene som på en vakker måte symboliserer 25 års kjærlighet og samliv:

  • Et par morsomme, personlige boksershorts
  • Et armbånd i skinn med inngravering
  • En behagelig badekåpe brodert med navnet hans.
  • Et personlig fotoalbum med alle de beste minnene dere har hatt gjennom årene.
  • En luksuriøs treklokke med hans navn eller datoen for bryllupsdagen inngravert.

Hva er tradisjonelle gaver til en 25-års bryllupsdag?

Hvis du virkelig vil hedre tradisjonen, er sølv den fargen som forbindes med denne viktige milepælen i kjærlighetslivet. Hva med et sølvkjede med parets initialer eller et sølvarmbånd med inngravert tekst? Andre tradisjonelle gaver er drikkegaver, for eksempel en flaske god vin, en fotoramme med et vakkert bilde av det lykkelige paret eller en unik dekorasjon til hjemmet.

Tradisjonelle gaver har en unik sjarm når det gjelder å feire en 25-års bryllupsdag, og representerer kjærligheten, engasjementet og utholdenheten som har bestått tidens tann. Enten du velger sølvsmykker, sølvtøy, graverte fotorammer eller innredning i sølv, gjenspeiler disse klassiske gavene betydningen av denne bemerkelsesverdige milepælen. Ved å omfavne tradisjonen og feire kjærligheten kan dere gjøre 25-årsjubileet til et uforglemmelig og verdifullt øyeblikk som for alltid vil være innprentet i hjertene deres.

Husk at den perfekte, tradisjonelle gaven bare er én måte å hedre deres 25 år lange reise sammen på. Til syvende og sist er det kjærligheten, respekten og takknemligheten dere deler som gjør denne milepælen til noe helt spesielt. Gratulerer med sølvbryllupet!