Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter en kul 50 års gave mann? Overrask bursdagsbarnet med en kreativ og personlig gave! Alle våre bursdagsgaver til 50-åringen kan tilpasses med et bilde eller en tekst etter eget valg.

150 gaver

Du har sett 48 av 150 gaver

50 års gave mann

Å fylle 50 år er en milepæl som må feires. Og hva er vel bedre enn å hedre en mann som fyller 50 år med en omtenksom og personlig gave? Enten det er til en venne, kollega eller et familiemedlem kan den perfekte gaven gjøre denne dagen enda mer spesiell. I dette utvalget utforsker vi en rekke ideer som kan hjelpe deg med å finne den perfekte 50-års gaven.

Gode tips til 50-årsgaver til en mann

Når en mann trer over terskelen til 50-årene, er det ikke bare en alder, men en stor begivenhet. Denne spesielle dagen fortjener å bli feiret med en gave som taler til sjelen. Det dreier seg om et minne, et øyeblikks jubel og overraskelse som vil feste seg som et ikonisk kapittel.

Husk å ta hans interesser, hobbyer og preferanser i betraktning for å velge en 50 års gave mann som virkelig vil treffe blink. Er han en eventyrer, en gourmetkokk, eller kanskje en smykkeentusiast?

Når du er på jakt etter den perfekte 50-årsgaven, kan du følge noen tips for å sikre at gaven blir meningsfull og verdsatt:

  • Tilfør et snev av eleganse med et whiskyglass med jubilantens navn eller en spesiell hilsen. Perfekt til å heve glasset og feire 50 år med stil.
  • Sett et unikt preg på soverommet med et vintage-skilt med viktige datoer eller personlige tekster. En tidløs gave som tilfører hjemmet en personlig og nostalgisk atmosfære.
  • Gjør 50-årsdagen hans minneverdig med en elegant og praktisk skinnveske. Legg til et ekstra personlig preg med initialene hans, og la gaven gjenspeile både stil og funksjonalitet.
  • Gi en flaske av favorittvinen hans med en personlig etikett som feirer hans gylne år. En smakfull gave som kombinerer god vin med personlig omtanke.
  • La stjernene fortelle historien. Velg jubilantens fødselsdato eller en spesiell hendelse, og lag en unik stjernekartplakat som et evigvarende minne om et spesielt øyeblikk.
  • Skap et år fullt av minner med en personlig fotokalender. Velg ut de beste øyeblikkene fra fortiden og legg til spesielle datoer. En daglig påminnelse om alle de gode stundene som har vært og de som kommer.

Morsomme 50-årsgaver til en mann

Hvorfor la 50-årsdagen være en alvorlig affære når du kan krydre den med en solid dose humor? Glem det stive og tradisjonelle – vi snakker om å rulle ut latterens røde løper og gi jubilanten en gave som får lattermuskulaturen til å trene for fullt!

Sleng inn noen morsomme gaver som omfavner den gyldne alderen på en leken måte. Tenk deg spøkefulle gadgets, humoristiske bøker som får latteren til å boble over, eller hva med en personlig karikatur som fanger de ikoniske øyeblikkene av å trå over terskelen til 50-årene?

Vi tar opplevelser og gaver til nye høyder, noe som vil få alle til å snakke om det i lang tid fremover. Så si farvel til den vanlige gaveutdelingen og si hei til en bølge av latter, glede og kanskje til og med noen sjarmerende latterrynker.

Luksuriøse 50-årsgaver til en mann

Når det kommer til 50-års feiring, er det på tide å gå stort og gå luksuriøst! Hvis du virkelig ønsker å imponere og skape et øyeblikk av ren overdådighet, er luksusgaver svaret. Skap et uforglemmelig minne med en 50 års gave mann opplevelse som vil gi jubilanten et øyeblikk av ren glede og varig lykke.

Enten der er en venn eller en 50 års gave venninne, få jubilanten til å føle seg som et stilikon med nøye utvalgte smykker, lommebøker som utstråler raffinement og tidløs skjønnhet. Sett et personlig preg på jubilanten med våre graverte skinnvarer. Enten det er et personlig skinn armbånd, en elegant lommebok eller andre luksuriøse skinnprodukter, vil disse gavene formidle en følelse av luksus og individualitet.

50-årsgaver til pappa

Når det gjelder å gi en 50 års gave pappa, blir følelsen enda mer gripende. Vurder gaver som uttrykker takknemlighet og kjærlighet, for eksempel personlige fotoalbum eller et spesielt smykke. For den som elsker å grille, er et personlig gravert grillsett den perfekte gaven. Velg et sett og legg til jubilantens navn for en spesiell touch. Hver gang han griller, vil han minnes den unike 50-årsdagen.

Gavetips til 50-åringen

Hva med å planlegge en overraskelsessamling som vil sette jubilanten i sentrum av oppmerksomheten? Enten det er en hagefest som oser av glede, eller en elegant middag. Når det gjelder å skaffe gaver, hvorfor ikke samle hele familien og gå sammen om å finne noen ekstra spesielle gaver?

Plukk ut et spesielt familiebilde trykt på lerret som minner ham om alle de gode stundene delt med de han er glad i. Velg et krus designet for 50-åringen, og gravér det med et oppmuntrende mantra som inspirerer til glede. Morgenkaffen vil aldri føles bedre!

Å skape varige minner gjennom hjertevarme opplevelser og nærvær er gaven som vil bli husket og verdsatt i lang tid fremover. La kreativiteten blomstre, involver hele familien, og plukk ut en 50 års gave til mann som varer evig i hjertet og minnet.

50-årsdagen gaver til ham: De beste gavene for menn

Hvis du vil feire hans 50-årsdag og leter etter en uforglemmelig gave, overrask ham med en personlig gave! Her på YourSurprise vil du finne et utvalg av gaver du kan tilpasse med et morsomt bilde og/eller tekst, spesielt for bursdagsbarnet.

Skjem han bort på hans 50-årsdag

Du fyller 50 år bare én gang, og det er en spesiell anledning som fortjener å feires. Selvfølgelig inkluderer dette en spesiell bursdagsgave. Med litt hjelp fra YourSurprise kan du designe en original gave til bursdagsbarnet med det bildet og/eller den teksten du velger. Dette lar deg sørge for at bursdagsbarnet alltid vil huske sin femtiårsdag med stor glede!

Originale gaver til en manns 50-årsdag

Vil du overraske ham med en original og personlig gave? YourSurprise lar deg lage og sende en unik gave til bursdagsbarnet med eget bilde og tekst. Her er noen av de beste originale bursdagsgavene for hans 50-årsdag:

  • En XXL Milka-sjokoladebar for sjokoladeelskeren
  • En ølgavepakke for å skåle på hans 50-årsdag sammen
  • En toalettmappe i lær for menn som liker å ta vare på utseendet sitt
  • En ballong for å sørge for at det virkelig føles som hans bursdag

Hvilken gave bør jeg gi en 50 år gammel mann?

Noen ganger virker det som om menn allerede har alt de kunne trenge. Så hva kan du overraske en mann med når han fyller 50? Hva med en ølgavepakke eller en personlig flaske vin for å skåle på hans bursdag sammen? Kanskje han er en ekte konge på kjøkkenet og vil elske sitt eget lærforkle? For grillentusiaster, tilpass en grillkokebok eller grillhansker. Alt med et personlig preg fra deg når du velger hvilken tekst eller bilde som vises på gaven.

Morsomme 50-årsdags gaver for menn

Moroa med en 50-årsdag begynner med å gi gaver! Kanskje bursdagsbarnet bor langt unna, eller du kan rett og slett ikke være der for hans bursdag. Heldigvis kan du overraske ham med et morsomt bilde eller en morsom tekst som brukes til å lage en av våre personlige gaver! For eksempel, legg til et bilde av bursdagsbarnet på et slips, eller legg til din egen tekst og bilde på et par flip-flops eller tøfler. Og som bonus kan du legge til et morsomt bursdagskort! Alle våre gaver kan sendes direkte til mottakerens adresse.

Overlevelsessett for en 50 år gammel mann

Vil du overraske ham med flere gaver til hans femtiårsdag? Sett sammen ditt eget overlevelsessett! Et gavesett med mange morsomme og nyttige ting som garantert får ham til å smile. For eksempel en turgåer eller falske tenner, sammen med et par personlige sokker med bilde av han selv. Du kan til og med inkludere et par personlige boksere! Lag ditt eget morsomme 50-årsdags overlevelsessett og overrask ham på hans spesielle dag.