Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvis du vil takke dine ansatte på en original måte denne julen, kan du lage personlige julegaver spesielt til dem. Hver gave kan tilpasses individuelt med navn, bilde og/eller logo. Se gjennom alle de personlige firmajulegavene og lag gavene dine nå.

103 gaver

Du har sett 48 av 103 gaver

Kan jeg massebestille julegaver til de ansatte?

Ja! Dette er ikke bare mulig, men anbefales på det sterkeste. Dette er ikke bare mulig, men anbefales på det sterkeste. Du får mange fordeler ved å legge inn massebestillinger her hos YourSurprise: Du sparer tid og penger når du bestiller og legger til personlig preg, og du kan gi samme gave til alle ansatte for å sikre rettferdighet med et personlig preg. Dessuten sparer du tid og krefter som ellers ville gått med til å kjøpe individuelle gaver.

Hvordan sette et personlig preg på bedriftens julegaver?

Når det gjelder julegaver til bedrifter, kan et personlig preg gjøre hele forskjellen. Det handler ikke bare om selve gaven, men også om omtanken og innsatsen som ligger bak. Så hvordan kan du sette et personlig preg på julegavene dine?

Ingenting sier "jeg setter pris på deg" som en personlig gave. Vurder å legge til mottakerens navn, initialer eller et budskap som de liker. Denne lille gesten vil gjøre gaven mye mer personlig og minneverdig.

Hva er de beste julegavene til de ansatte?

Er du usikker på hva du skal gi de ansatte i julegave? Det finnes mange alternativer for å takke medarbeiderne dine for innsatsen, for eksempel:

 • En personlig ryggsekk eller veske
 • En personlig tilpasset eske med deilig Milka-sjokolade
 • En personlig gaveeske med vin og snacks
 • Et gravert skjærebrett
 • Et cocktailsett eller ølsett i gave
 • En flaske brennevin med inngravert glass
 • En gigantisk sjokoladeplate
 • Et velværesett i gave

Flere julegaver til ansatte

Hva slags gaver er den rette balansen mellom profesjonalitet og festlig sjarm? Ta en titt på vårt utvalg av gaver som passer perfekt til kontoransatte:

 1. Miljøvennlige gjenstander: Det finnes mange bærekraftige gaver, fra gjenbrukbare krus og vannflasker til bæreposer.
 2. Det viktigste på skrivebordet: en personlig musematte, en personlig planleggingsbok eller notatbok, eller et personlig termokrus til morgenkaffen. Hver av disse gavene gir en daglig dose glede på arbeidsplassen.
 3. Velværegaver: Oppmuntre de ansatte til å ta vare på seg selv ved å gi dem et velværesett eller et avslappende stearinlys.

Hvordan kan jeg finne budsjettvennlige julegaver til mine ansatte uten å gå på kompromiss med kvaliteten?

Å finne budsjettvennlige julegaver til de ansatte uten å gå på akkord med kvaliteten kan virke som en vanskelig oppgave, men det er enklere enn det kan virke. Hvis du har mange ansatte, kan det være lurt å benytte seg av storinnkjøp for å få ned kostnadene. Hvis du planlegger i god tid på forhånd, kan du velge fra et bredere utvalg av alternativer og få bedre tilbud. Husk at personlig tilpasning kan være så enkelt (og kostnadseffektivt) som en hilsen eller en spesiell høytidshilsen.

Hva er trendy julegaver til forretningspartnere?

Julen, en tid for gaver og glede, er en perfekt anledning til å styrke forretningsrelasjonene dine med en påskjønnelse. Takk en partner eller kunde for at de har valgt din bedrift, og ønsk dem en riktig god jul. Imponer med trendy og personlige gaver som gjenspeiler bedriftens verdier. Velg kontorrekvisita, for eksempel personlige kontorgaver eller personlige julegavesett for en kul vri på en juleklassiker. Glem ikke å legge ved et kort som takk til samarbeidspartnere eller kunder.