Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Julegavesett er et spesielt alternativ til høytiden. Disse settene inneholder kulinariske herligheter, fine drikkevarer, velværesett og mye mer. Med unike muligheter for personlig tilpasning uttrykker julegavesettene et unikt preg av takknemlighet og oppmerksomhet under julefeiringen.

11 gaver

Oppdag de beste personlige julegavesettene

Gavesett er den ultimate julegaven og en av de mest verdsatte på markedet. Ingenting sier "God jul" som et gjennomtenkt julegavesett. Enten det dreier seg om en vakkert presentert pakke med drikke og deilige delikatesser eller et herlig duftende velværesett, er disse gavene hemmeligheten bak å gjøre en vanlig jul til en virkelig minneverdig jul. Våre julegavesett kan personaliseres for å skape en unik og skreddersydd gave til den fineste tiden på året!

Julesettene er en flott gave til de ansatte, en fantastisk måte å takke samarbeidspartnere på og en morsom måte å feire høytiden på.

Gavesett til juledrikker for å sette i gang festen!

For ansatte som liker et godt glass vin, finnes det ikke noe bedre enn et personlig julegavesett med vin. Fra italienske rødviner til musserende franske bobler - vi har et julegavesett med vin for enhver smak. Hvis mottakeren foretrekker andre typer drikke, kan du velge et spesialtilpasset cocktailsett! Noen av våre mest populære er gavesettene med gin tonic og det berømte Espresso Martini-gavesettet med glass.

Velværegavesett til jul for en avslappende høytid

Velværegavesettene våre er den perfekte inngangsbilletten til en avslappende julehøytid. Vi snakker om koselige, velduftende såper og sjampoer, lotions og kremer og mye mer. Et wellness-julegavesett er julegaven for den ultimate avkobling.

Leter du etter et unikt julegavesett til henne? Hvis du vil ha et sett med en rekke velduftende produkter, kan du vurdere vårt The Gift Label- gavesett eller en eske med et utvalg såpestykker som leveres med et personlig håndkle.

Andre populære julegavesett med velværeprodukter er Love Beauty & Planet-settene og Axe-settene med personlig merkevare.

5 unike julegavesett som takk til dine ansatte

Er du lei av de vanlige ferdigpakkede julegavesettene uten personlighet og personlig preg? I år kan du lage et unikt, personlig julegavesett til dine ansatte og samarbeidspartnere. Tilpasse med ditt eget personlige preg, for eksempel bilde, navn, logo og/eller budskap! Noen ideer til personlige julegavesett:

  1. Gavesett med lommebok og belte: esken inneholder en gravert lommebok i skinn og et skinnbelte.
  2. Tesett: inneholder to graverte glass, en teeske i tre og et utvalg teer.
  3. Ølgavesett: dine favorittølmerker i et personlig sett med bilde og navn.
  4. Vingavesett: med favorittflasken din og et sett med glass. Tilpass lokket på esken eller glassene
  5. Velværegavesett: inneholder dusjsåpe og håndsåpe i en personlig pappeske med bilde, design og/eller tekst.

Julegavesett med mat og drikke

Julegavesett med mat og drikke er den perfekte løsningen på julegavedilemmaet. En vakkert innpakket eske åpner seg og avslører en flaske utsøkt vin eller et utvalg øl. Sammen med de herlige drikkene følger det med salt snacks og praktisk kjøkkenutstyr: Ølsettet inneholder en flaskeåpner, mens vinsettet inneholder et gravert serveringsfat i tre som også kan brukes som skjærefjøl.

Ikke glem å velge vin! Skal det være rød, hvit eller rosé?

Leter du etter mer gaveinspirasjon til dine ansatte? Ta en titt på alle Julegaver til bedrifter!

Originale julekurver 2024

Bestilling av originale julekurver til dine ansatte

Vil du vise at du setter pris på de ansatte? Det finnes ingen bedre måte enn med en omtenksom og original julekurv. Hos Yoursurprise kan du bestille originale julekurver til teamet ditt uten bekymringer og med minimal egeninnsats. Du kan selv sette sammen og tilpasse julekurvene, slik at hvert gavesett blir unikt og skreddersydd til mottakeren.

Vårt brede utvalg av gaver gjør det enkelt å finne noe som passer for alle. Vi har alt fra gourmetgodbiter til gadgets, fra velværegaver til kreative DIY-sett.

Og prikken over i-en er at hvert produkt kan personaliseres med navn, bilde, budskap og/eller bedriftens logo. På denne måten kan du vise din takknemlighet og samtidig styrke samholdet i teamet.

Bestilling av en julekurv

Det er enkelt å bestille en julekurv! Vi har et stort utvalg av originale, personlige gaver å velge mellom. Og det er bare begynnelsen!

Det er en morsom og kreativ prosess å sette sammen julekurven, og vi veileder deg hele veien. Du velger selv produkter, logo, tekst, navn og budskap. Vi sørger for at alt blir laget og sendt til mottakerne for deg. Lett som en plett!

Bestill en original julekurv på nettet

Vi tilbyr julekurver på nettet med fantastisk personlig service.

Våre erfarne medarbeidere står klare til å hjelpe deg med forslag og gode råd.

Vi tar oss gjerne tid til å sette oss inn i bedriften, medarbeiderne og visjonene dine, slik at vi kan presentere ulike alternativer for julekurver og sette sammen et julegavesett som passer perfekt til din bedrift og dine behov.

Lag en unik kombinasjon av julegaver som passer din bedrift og dine ansatte, og tilpass hver enkelt julekurv slik du ønsker.

Og det handler om mer enn bare gavene i gavesettet. Presentasjonen er minst like viktig. Vi tilbyr et bredt utvalg av stilige emballasjer av høy kvalitet som du kan presentere gavene dine i.

Skreddersydde julekurver

Vil du takke dine ansatte for innsatsen i julen i år, men ønsker å gi dem noe mer spesielt enn en vanlig julegave?

Vis alle ansatte den takknemligheten de fortjener. Hos YourSurprise kan du skreddersy et julegavesett til hver enkelt ansatt. En overraskelse som garantert får alle til å trekke på smilebåndet!

Tilpass julekurver på nettet

Vil du bestille originale julegaver?

Vi kan tilpasse gavene i julegavesettene eller julekurvene dine med:

  • Den ansattes navn
  • Bedriftens logo og slagord
  • Bedriftsfoto av alle ansatte med personlig hilsen
  • Takkehilsen og bilde

Du velger produktene, emballasjen og gir oss eventuelle spesielle instruksjoner. Vi tar oss av alt for deg. Vi skreddersyr gavene, pakker dem pent inn og sørger for levering i tide.

Bestill de beste julegavesettene i dag og overrask de ansatte med en original julegave som gjør inntrykk i år.

Trender for julekurver i 2024

La oss ta en titt på de nyeste og mest populære trendene for den kommende julesesongen.

Bærekraft først

Bærekraftstrenden fortsetter inn i 2024. Bedrifter velger i økende grad julekurver med produkter som er miljøvennlige og har en positiv innvirkning på planeten vår. Tenk produkter laget av resirkulerte materialer, biologisk nedbrytbare produkter eller produkter som bidrar til en bærekraftig livsstil, for eksempel gjenbrukbare vannflasker.

Helse og velvære

På grunn av den nåværende helsekrisen er det et økende fokus på helse og velvære. Julekurver som inneholder velværeprodukter, treningstilbehør eller sunne snacks vil derfor bli en hit i 2024.

En julekurv som bedriftsgave

En julekurv er ikke bare en fin gave til de ansatte, men kan også være en flott forretningsgave. Hvis du overrasker forretningspartnerne dine med et personlig julegavesett, viser du at du har brukt tid og krefter på å finne en original gave. En vakker julekurv kan gi et godt inntrykk og styrke forholdet til forretningspartnerne.

Det fine med en julekurv som forretningsgave er at du kan tilpasse innholdet til hver enkelt mottaker. Du kan velge et tema som passer til forretningspartnerens personlighet, eller noe som passer til bedriftskulturen.

Morsomme julekurver spesielt for menn

Leter du etter originale julekurver til mannlige ansatte? Vi har et fantastisk utvalg å velge mellom!

Våre julegaver til menn kan personaliseres, slik at du alltid får en original julegave.

For eksempel:

Deilige forfriskninger: For eksempel et sett med deilige spesialøl i et ølsett, tilpasset dine ønsker. Eller en kjempesjokolade fra kjente sjokolademerker som Milka, Toblerone og KitKat med et bilde og en tekst etter eget valg.

Grillgaver: De fleste menn liker å grille, så en julekurv med personlig grilltilbehør vil bli satt stor pris på.

Ved å kombinere julegavene kan du lage en original julekurv som garantert vil falle i smak hos dine mannlige ansatte.

Julekurver for kvinner

Hvis du er på utkikk etter en julekurv designet spesielt for kvinner, har du kommet til rett sted. Vi vet at alle mennesker er unike og har derfor satt sammen et bredt utvalg av julekurver som er spesielt tilpasset kvinners smak og preferanser.

Noen av våre kule julegaveideer til damer:

Sjokolade med personlig tekst: Hvem elsker vel ikke sjokolade? En gigantisk, deilig sjokoladeplate, personalisert med ditt foto og tekst.

Stearinlys med bilde: Perfekt for å skape en koselig atmosfære i de mørke vinterdagene.

Lag en julegave til hver eneste dame og sørg for at du har unike julegaver til alle!

Julegave til ansatte og forretningsforbindelser

Kort sagt, hvis du er på utkikk etter en fin gave til alle som jobber i eller med organisasjonen din, kan du slutte å lete her. Vi står til tjeneste, tenker gjerne sammen med deg og tar alt bryet fra deg.