Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vil du fortelle faren din at du er glad i ham på en helt unik måte? Gjør øyeblikket ekstra spesielt og overrask faren din med en personlig gave til bursdagen hans, på farsdagen eller en hvilken som helst annen dag!

360 gaver

Du har sett 48 av 360 gaver

Unike og originale gaver til pappa

Det finnes mange anledninger til å overraske faren din, som en fødselsdag, et jubileum eller en hvilken som helst annen dag. For når alt kommer til alt, trenger du egentlig ikke en grunn til å gi faren din en tanke. Hver pappa er den beste i barnas øyne, så hva er vel bedre enn å lage en unik og original gave? Kanskje faren din allerede har alt, eller kanskje du ikke aner hva som kan gjøre ham glad. Vi har samlet noen essensielle gaveideer til pappa, gaver som ikke bare er unike, men som også kommer fra hjertet.

Gaveideer til pappa

Det er aldri lett å velge en gave til faren din. Kanskje han alltid sier at «han ikke trenger noe», eller kanskje det tvert imot skal veldig lite til for å røre ham, men du ønsker likevel å gi ham en ektefølt og varig gave. Hos YourSurprise ønsker vi å hjelpe deg med å finne den rette gaven for hvert øyeblikk og å veilede deg i ditt valg. Det gjør vi med gaver som kan tilpasses på nettet ved å velge temadesign, eller du kan legge inn ditt eget design som du har laget til faren din.

De beste gavene du kan gi faren din

Hva er de beste gavene å gi en pappa? Det vet du sikkert best selv, men det finnes noen gaver som er veldig populære blant norske pappaer. Her er noen ideer:

 • Et inngravert glass: som kan personaliseres med navnet ditt blant et utvalg av øl, vin, brennevin og mye annet!
 • Et skinntilbehør: graveres med en tekst eller et navn. Et forkle til pappaen som elsker å lage mat, en stilig lommebok, en laptopveske...
 • Et sett med øl eller en flaske av favorittvinen hans: med en personlig pakke med en søt melding og et bilde!
 • Utsøkt sjokolade til grådige pappaer

Gaver til pappa med bilder

Hvis det er én ting mange pappaer har til felles, er det å se på bilder av familien med glede og et snev av nostalgi. Kanskje faren din er én av dem, og du har det perfekte bildet som du kan forevige i en gave. Et bilde fra en ferie dere har delt sammen, eller kanskje et barndomsbilde. Et hvilket som helst øyeblikksbilde kan foreviges i en gave, fra et fotokrus til frokost til et fotoalbum for å bevare alle minnene.

Bursdagsgaver til pappa

Din kjære fars bursdag er noe helt spesielt, enten det er 50-årsdagen eller en annen milepæl. Hvorfor ikke feire den på en spesiell måte? Du kan for eksempel invitere ham til lunsj eller lage mat til ham selv, og til dessert kan du finne frem en fin gave til ham! Det kan være en flaske champagne for å skåle for ham eller en mindre, men like oppriktig gave; for eksempel en nøkkelring med bilde av deg.

Originale og morsomme gaver til pappa

Har faren din en helt spesiell sans for humor? Kanskje har dere et hemmelig språk som bare du forstår, eller en vits som hele familien deler. Hvis du er på utkikk etter en gave som gjenspeiler disse egenskapene og treffer den lekne siden av faren din, bør du velge en gave som er morsom og original. Noen eksempler? Et par sokker med et morsomt bilde, en personlig pute eller en T-skjorte med en morsom tekst.

Hvis du er på utkikk etter en gave til farsdagen, kan du ta en titt på våre farsdagsgaver.

Gaven til pappa som har alt

Å kjøpe en gave til en pappa er ofte ganske vanskelig. Som oftest sier de at de ikke trenger noe, og når du tenker på noe, har de det kanskje allerede. Men hva kjøper man da til en pappa som har alt?

Hvis du ikke kommer på noe nyttig, bør du gå for noe som ligger nærmere en opplevelse. Tenk utenfor boksen og overraske ham med et fint kort og billetter til en konsert, et forkle med hans navn til et matlagingskurs, en ryggsekk til en fjelltur eller en vannflaske til en sporty dag sammen på treningsstudioet. Minnene som skapes av slike opplevelser kan være uvurderlige og vil vare livet ut. Her er noen flere ideer:

 • Whiskysmakingssett - Kombiner det med en destilleribesøk for å få en opplevelse for livet.
 • BBQ-grillsett - Kombiner det med et matlagingskurs med fokus på grillteknikker.
 • Skrivedagbok - Kombiner med et skrivekurs for den forfatterspirerende pappaen.
 • Badekåpe med navnet hans - Kombiner den med en dag på spa.

Hva er en original gave til pappa ?

Er pappas bursdag eller farsdag rett rundt hjørnet, og du klør deg i hodet for å finne på en morsom og gjennomtenkt gave? Ingen grunn til bekymring, for vi har noen fantastiske ideer som garantert vil gjøre dagen hans spesiell!

YourSurprise handler selvfølgelig om personlige gaver. Her er noen av de beste personlige gavene til pappa:

 1. Personlig grillverktøysett: Et personlig grillverktøysett er perfekt for en pappa som elsker å grille. Han vil sette pris på å ha sine egne verktøy av høy kvalitet med navn eller initialer inngravert.
 2. Vinkaraffel med trykk: For pappaer som liker vin, vil en personalisert vinkaraffel ikke bare være et elegant innslag i baren, men også en konstant påminnelse om din kjærlighet og takknemlighet.
 3. Gravert klokke: En gravert klokke er en tidløs gave som faren din kan gå med hver dag. Gjør den ekstra spesiell med en personlig hilsen.
 4. Fotobok til farsdagen: Samle favorittminnene dine med faren din i en vakkert designet fotobok. Et sentimentalt minne han vil sette pris på i mange år fremover.
 5. T-skjorte med farsvits: Ta vare på pappas humoristiske sans med en t-skjorte med hans favorittpappavits. Han vil bære den med stolthet og få alle rundt seg til å le.
 6. Personlig lommebok i skinn: En skinnlommebok av høy kvalitet med farens initialer preget inn er både praktisk og stilig. Det er en gave han vil bruke hver dag og tenke på deg hver gang han gjør det.
 7. Mansjettknapper med monogram: Et par mansjettknapper med monogram vil sette et personlig preg på farens formelle antrekk og få ham til å føle seg ekstra spesiell ved viktige anledninger.
 8. Personlig familietrykk: Bestill et tilpasset familietrykk som fanger familiens unike bånd. Faren din vil bli rørt over affeksjonsverdien og stolt over å vise det frem i hjemmet sitt.

Hvordan lager du en fin gave til pappa din?

Leter du etter den perfekte gaven til pappa din? Da trenger du ikke lete lenger! Følg disse enkle stegene for å lage en unik og minneverdig gave som faren din vil sette pris på:

 1. Tenk over interessene og hobbyene hans: Ta deg tid til å tenke over hva faren din liker å gjøre på fritiden. Enten det er å grille, lage mat eller mekke på dingser, kan dette være nøkkelen til å finne den perfekte gaven.
 2. Gjør den personlig: Å sette et personlig preg på en gave gjør den ekstra spesiell. Du kan for eksempel gravere navnet eller initialene hans på en stilig penn eller tilpasse en fotoramme med en hilsen.
 3. Gjør den praktisk: Fedre setter pris på gaver som både er omtenksomme og nyttige. Velg noe han kan bruke i hverdagen eller til favorittaktiviteten sin.
 4. Pakk den inn! Ikke glem viktigheten av en godt innpakket gave. Legg litt innsats i å velge det perfekte innpakningspapiret og legg til et kort som viser hvor mye han betyr for deg.