Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Et utvalg av vannflasker personlig tilpasset med dine bilder eller tekst du velger selv. Lag ditt eget personlige drikkeflaske til dine varme og kalde favorittdrikker.

16 gaver

Personlige vannflasker, reisekopper og begre.

De er utrolig populære: praktiske vannflasker som kan inneholde nok vann, kaffe eller te til en hel dag. Har du lyst til å lage en praktisk vannflaske eller termos? Eller har du lyst til å gi barnet ditt et beger til bruk på skolen med hans eller hennes eget bilde eller navn? Du designer enkelt vannflasken din, reisekoppen din eller begeret ditt på nett! Du kan velge mellom ulike typer flasker, termosflasker og begre.

Personalisert vannflaske

Mange av vannflaskene i sortimentet vårt er perfekte for sport og trening. Flaskene er laget av sterkt aluminium, noe som gjør dem tiltalende og solide. Alle flaskene har en hette som beskytter munnstykket. Du skrur enkelt av hetten for å fylle opp flasken igjen. Flaskenes kapasitet er 500 ml, mer enn nok til å vare en stund! Velg et kult design i redigeringsprogrammet vårt, last opp et bilde eller legg til et navn for å lage en unik vannflaske på "no time".

Personlig termokrus

Hvis du skal ut på veien og gjerne vil ta med deg en deilig, varm eller kald drikke, trenger du et termokrus. Termokruset har et skyvelokk som du kan åpne kruset med og drikke fra. Når du er ferdig, lukker du enkelt skyvelokket igjen. Flasken er laget av hvit aluminium og har et svart håndtak. Termokruset vil holde drikken din varm i opptil 6 timer, lenge nok for togreisen eller bilturen du skal ut på. Du kan vaske termokruset for hånd. Vi anbefaler deg ikke å vaske termokruset i oppvaskmaskinen, dette for at trykket skal holde seg perfekt. Termokruset ditt kan gjøres personlig med navn, bilde og/eller tekst etter ønske.

Personlig termosflaske

Vi tilbyr også mange vakre termosflasker i utvalget vårt. Disse flaskene er dobbeltvegget og er dermed egnet til å holde den kalde drikken din kald eller den varme drikken din varm. Termosflaskene har en kapasitet på 500 ml og er laget av rustfritt stål. Du kan velge mellom en termosflaske med skrulokk, med en liten tut eller med et bambuslokk. De kan fås i sølv og hvitt. Du kan legge eget bilde, navn, tekst eller logo til termosflasken. Hvis du ønsker å lage din egen, helt spesielle flaske, kan du ta en kikk på vårt nettredigeringsprogram for å se hvilke design du liker.

Design i redigeringsprogrammet vårt

I redigeringsprogrammet vårt på nett kan du finne mange forskjellige, morsomme design som du kan bruke til å gjøre vannflasken din personlig. Velg mellom trykk med blomster, blader, tigre, appelsiner eller et av våre mange andre kule design. Du kan legge navn og bilde til designene våre for å skape din egen, unike termosflaske.

Personlige skolebegre og -flasker.

Selvfølgelig har vi også mange morsomme skolebegre som barnet ditt kan ta med seg på skolen i utvalget vårt. Disse begrene kan fås i blått, grønt og rosa. De er laget av supersterk, BPA-fri plastikk. Velg blant morsomme design med en flamingo, en rev, en koalabjørn, en hval eller en av de andre søte designene. Last opp yndlingsbildet til barnet ditt og legg til hans eller hennes navn for å lage en unik kopp til bruk på skolen. Ideelt hvis barnet ditt ofte mister koppen sin; eieren kan finnes på "no time"!

Din egen personlige kopp eller flaske på et øyeblikk

Det er lett å lage din egen kopp, vannflaske eller termos på nett. Du velger rett og slett produktet du vil gjøre personlig og starter redigeringsprogrammet. Velg et av våre fine design, last opp bildet ditt og legg til et navn eller en tekst. Ingen minimumsbestilling og ferdig på et øyeblikk.