Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter flotte glass til camping eller til bruk i hagen? Våre personlige plastglass er perfekte! Legg til bilde, navn og/eller tekst for å lage ditt eget sett.

Personlige plastglass

Et godt alternativ til vanlige glass er personlige plastglass! Motstandsdyktige og slitesterke, men likevel like stilige som ekte vare. Dessuten er plastglassene våre enkle å rengjøre og passer til enhver anledning.

Hos YourSurprise bryr vi oss om kvaliteten på produktene og vi bryr oss om miljøet. Derfor er glassene våre laget av copolyester, uten BPA. Det riktige valget for dem som leter etter et bærekraftig alternativ, men som ikke vil gå på akkord med kvaliteten.

Hvordan gjøre gjenbruksglassene personlige?

Våre plastglass kan tilpasses med foto, tekst og/eller design. På denne måten kan du lage ditt eget glass eller glass-sett helt etter eget ønske!

Vi trykker designet ditt på glasset med en UV-stråleteknikk, noe som gir et unikt resultat. Du kan også få trykket firmalogoen eller legge til forskjellige navn for å lage et sett med glass til hele familien.

Forskjellige glass for forskjellige øyeblikk

Et festglass for enhver anledning

Del litt glede med en skål - for å feire en viktig milepæl, på en romantisk kveld eller for å overraske en du er glad i med denne unike gaven. Med et personlig gjenbruksglass kan du skåle for alle viktige øyeblikk i livet hvor som helst og når som helst.

Vi har et utvalg plastglass for alle og enhvers favorittdrink:

  • Gjenbrukbart ølkrus
  • Gjenbrukbart cocktailglass: Hell favorittcocktailen din opp i dette festlige, personlige glasset!
  • Gjenbrukbart vannglass: Det perfekte glasset til pynt på ethvert bord!
  • Gjenbrukbart GT-glass: Nyt din Gin&tonic i et spesialtilpasset ginglass i plast.
  • Gjenbrukbart vinglass

Har du en bedrift og er du ute etter en unik måte å markedsføre den på? Disse plastglassene er flotte for alle slags eventer eller som en gave til kundene dine. Du kan personliggjøre dem med logoen din og designe dem for alle slags anledninger!

Tips: Design våre gjenbrukbare glass med logoen din og alle navnene til bruk på kontoret. På denne måten kan du si farvel til engangsplast en gang for alle!

Hvis du er ute etter en annen type personalisering, kan du ta en titt på våre graverte glass som også kan gjøres personlige med logo og navn!