Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Har du ikke sørget for julegavene ennå? Bestill nå og overrask dine nærmeste. ☃️

112 gaver

Du har sett 48 av 112 gaver

De beste valentinsgavene til kjæresten din

14 Februar: Valentinsdagen. Det er en perfekt dag for å vise kjæresten din hvor mye han eller hun betyr for deg og hvor høyt du elsker dem. Det er også et perfekt øyeblikk for å fortelle noen at du er hemmelig forelsket i dem. Med andre ord, 14 februar er den internasjonale kjærlighetsdagen! La oss feire!

Burde du gi bort en gave på Valentinsdagen?

Det at du sitter og leser dette, betyr at du tenker på å gi en gave til noen. Vi er kanskje ikke helt nøytrale, men vi syns det er en super idé. Det trenger ikke å være noe dyrt, det handler jo bare om å vise partneren, bestevennen eller en du er forelsket i hvor mye de betyr for deg. Det er jo ikke gaven i seg selv som betyr noe, men det at du har lagt en ekstra innsats i å vise hva du føler. Den som får gaven på Valentinsdagen vil føle seg verdsatt og elsket, og hvem ville vel ikke satt pris på det?

De beste valentinsgavene: Personlige gaver med personlige hilsener

Hvis du leter etter fine gaver bør du vurdere å gå for personlige ting, det vil si ting som du kan tilpasse slik at de passer perfekt for mottakeren. Vi har et stort utvalg av over 1500 ulike gaver, som alle kan tilpasses slik som du vil. Du kan legge til partneren din sitt navn på gaven og, i mange tilfeller, også et bilde. Slik får du helt unike, personlige gaver! Hva med en kul veggklokke med ditt søteste bilde eller en boks med sjokolade med bilde av deg på innpakningen? Du kan til og med få plassert bildet ditt på selve sjokoladene! Mange gaver har også plass til personlige hilsener. Fortell kjæresten din hvor høyt du elsker ham eller henne og hvor glad du er for at de er en del av livet ditt. Men ikke bekymre deg hvis du ikke er en poet! I redigeringsprogrammet vårt kan du laste opp dine egne bilder og tekster, men du kan også velge mellom en rekke ferdige design. Velg mellom hjertedesign med teksten "Jeg elsker deg" og mange andre. Du kan også legge et gratis kort til gaven, med din egen personlige tekst til mottakeren. Dette er et flott alternativ dersom du har lyst til å si noe mer enn "Jeg elsker deg". Vi legger gratiskortet i pakken, slik at mottakeren ser hvem gaven er fra når de åpner den.

Idéer til valentinsgaver til kvinner

Vi har massevis av gaver som du kan velge mellom til din kjære. Hva med en nydelig sjokolade, eller et kort med en personlig hilsen? Hvis du har lyst til å kjøpe noe flottere, kan du velge et personlig anheng eller et armbånd. Vi har massevis av flotte gaver som du kan gi til favorittpersonen din.

Idéer til valentinsgaver til menn

Det kan være litt vanskeligere å finne flotte valentinsgaver til en mann. Mange menn syns det er mye mindre viktig enn kvinner. Overrask ham med en nydelig flaske vin, et smakfullt gavesett med øl eller en kul magisk kopp med et morsomt bilde!

Rimelige valentinsgaver

Hvis du er ute etter en koselig liten gave som viser at du setter pris på din kjære, har vi noen tips og idéer til deg:

Valentinsdag på avstand

Det kan hende at du ikke har mulighet til å være sammen med kjæresten din på Valentinsdagen, og det er veldig synd. Men heldigvis finnes det mange måter man kan være sammen på likevel og gjøre det til en spesiell dag, til tross for avstanden. Få en nydelig gave levert rett til kjæresten, som for eksempel et koselig sjokoladetelegram. Hvis gaven må leveres til et annet land er det ikke noe problem. Det fikser vi! Og på selve kvelden kan dere jo for eksempel lage den samme maten og spise sammen over en videosamtale. Sjekk ut alle våre tips til å feire Valentinsdagen på avstand.

Ting man kan gjøre på Valentinsdagen

Noen år kommer Valentinsdagen på en helgedag, noe som betyr at dere kan tilbringe hele dagen sammen. Men hva kan dere gjøre? Vi har noen gode idéer: Organiser en hyggelig piknik i parken. Fyll en kurv eller handlebag med brød, pålegg, dipper, frukt og noe deilig å drikke. Sett prikken over i'en med en flaske *vin med en personlig etikett!

  • Lag et fotoalbum med alle favorittøyeblikkene deres sammen, eller lag noen søte retro bilder- bilder.
  • Tilbring en dag på spa. I tillegg til å være avslappende, er det gøy å kommer seg litt bort. Nyt fredelig stillhet og hyggelige samtaler. Overrask partneren din med et nydelig Dove gavesett som kan brukes i badstuen!
  • En romantisk middag hører til på listen. Lag et deilig måltid sammen, dekk på bordet med nydelige vinglass og tenn noen stearinglys for å skape en romantisk stemning!

Flere tips på bloggen vår

Hvis du trenger mer inspirasjon for å lage en uforglemmelig Valentinsdag kan du ta en titt på bloggen vår: