Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Se vårt brede utvalg av personlig tilpassede gaver til Valentinsdagen! Mange personlig tilpassede gaver tilgjengelig til ham, til henne og til par. Lag de perfekte personlig tilpassede Valentinsdag-gavene til den mest romantiske dagen i året!

148 gaver

Du har sett 48 av 148 gaver

De beste valentinsgave

14 Februar: Valentinsdagen. Det er en perfekt dag for å vise kjæresten din hvor mye han eller hun betyr for deg og hvor høyt du elsker dem. Det er også et perfekt øyeblikk for å fortelle noen at du er hemmelig forelsket i dem. Med andre ord, 14 februar er den internasjonale kjærlighetsdagen! La oss feire!

Burde du gi bort en gave på Valentinsdagen?

Det at du sitter og leser dette, betyr at du tenker på å gi en gave til noen. Vi er kanskje ikke helt nøytrale, men vi syns det er en super idé. Det trenger ikke å være noe dyrt, det handler jo bare om å vise partneren, bestevennen eller en du er forelsket i hvor mye de betyr for deg. Det er jo ikke gaven i seg selv som betyr noe, men det at du har lagt en ekstra innsats i å vise hva du føler. Den som får gaven på Valentinsdagen vil føle seg verdsatt og elsket, og hvem ville vel ikke satt pris på det?

De beste valentines gavene: Personlige gaver med personlige hilsener

Hvis du leter etter fine gaver bør du vurdere å gå for personlige ting, det vil si ting som du kan tilpasse slik at de passer perfekt for mottakeren. Vi har et stort utvalg av over 1500 ulike gaver, som alle kan tilpasses slik som du vil. Du kan legge til partneren din sitt navn på gaven og, i mange tilfeller, også et bilde. Slik får du helt unike, personlige gaver! Hva med en kul veggklokke med ditt søteste bilde eller en boks med sjokolade med bilde av deg på innpakningen? Du kan til og med få plassert bildet ditt på selve sjokoladene! Mange gaver har også plass til personlige hilsener. Fortell kjæresten din hvor høyt du elsker ham eller henne og hvor glad du er for at de er en del av livet ditt. Men ikke bekymre deg hvis du ikke er en poet! I redigeringsprogrammet vårt kan du laste opp dine egne bilder og tekster, men du kan også velge mellom en rekke ferdige design. Velg mellom hjertedesign med teksten "Jeg elsker deg" og mange andre. Du kan også legge et gratis kort til gaven, med din egen personlige tekst til mottakeren. Dette er et flott alternativ dersom du har lyst til å si noe mer enn "Jeg elsker deg". Vi legger gratiskortet i pakken, slik at mottakeren ser hvem gaven er fra når de åpner den.

Idéer til valentinsgaver til kvinner

Vi har massevis av gaver som du kan velge mellom til din kjære. Hva med en nydelig sjokolade, eller et kort med en personlig hilsen? Hvis du har lyst til å kjøpe noe flottere, kan du velge et personlig anheng eller et armbånd. Vi har massevis av flotte gaver som du kan gi til favorittpersonen din.

Idéer til valentinsgaver til menn

Det kan faktisk være litt vanskeligere for en mann å finne en fin Valentinsdagsgave. For mange menn er dette sannsynligvis mye mindre "big deal" enn det er for kvinner. Overrask ham med boksere med bildet ditt, en nøkkelring, et øl glass eller et spennende magisk krus med et fint bilde! Oppdag alle Valentinsdag-gaver til ham.

Rimelige valentinsgave

Hvis du er ute etter en koselig liten gave som viser at du setter pris på din kjære, har vi noen tips og idéer til deg:

Originale valentinsdagsgaver

Det er ikke alltid like lett å finne den rette gaven til valentinsdagen. Hvis dere har vært sammen en stund blir det vankeligere og venkeliger å finne nye gaveideer. Kanskje du har gått tom for ideer etter å ha prøvd dem alle ut og nå ønsker du å gjøre litt mer enn bare en middag sammen på restaurant. Du er sannsynligvis på jakt etter en original gave til valentinsdagen, noe unikt som får kjæresten din til å føle seg elsket og satt pris på. Kjærligheten skal ikke bare feires én dag i året, det som betyr noe er at dere gjør noe vakkert for hverandre. Dette er en dag for å feire en intens kjærlighet med gaver som varer hele året. Med Your Surprise kan du lage dine valentinsgaver på en original måte. Du kan velge fra et gaveutvalg som du bare finner hos oss, designet av våre eksperter og tilpasset av deg. Noen ideer? Kjempesjokolade fra de mest populære varemerkene, pakker med utvalg av drikkevarer, gavepakker med glass og mange andre unike gaver.

5 valentinsgave

Valentinsdagen er en av de anledningene der tanken bak er viktigere enn størrelsen på selve gaven. Kjærlighet måles absolutt ikke i hvor stor gaven er, det holder ofte med små gester og oppmerksomhet. Det handler om å alltid være der, med kjærlighet og respekt. Derfor kan du også velge en liten gave på valentinsdagen, som viser kjæresten eller kona di hva du føler. Hvis du er på utkikk etter en gave har vi samlet sammen 5 ideer til valentinsgaver som ikke koster skjorta og er garantert en overraskelse!

 • Et kort med innebygd video som skannes, slik at du kan erklære all din kjærlighet,
 • En Milka-sjokoladeeske dere kan dele,
 • En snøkule med bilde og mange små hjerter som kan ristes,
 • Et personlig stearinlys med bilde og/eller navn,
 • Et sjokoladetelegram for å si "jeg elsker deg", på en unik måte.

De mest romantiske valentinsgavene

Romantikk er nøkkelordet for hver valentinsdag. Hvis du også vil ha en dag full av romantikk og øyeblikk sammen i år, hvorfor ikke en gaver til par? Her er noen av favorittideene våre:

 • Sett med putevar med initialer
 • Sett med kopper til et par, for en felles frokoststund
 • Nøkkelring med hjerte, slik at den andre halvdelen alltid er nær
 • Et par champagnefløyter, for å skåle sammen under en romantisk middag
 • Sjokoladehjerte med et trykt bilde, deilig belgisk sjokolade dere deler sammen

Gavetrender for valentinsdagen i 2023

Leter du etter en gave som ikke bare er unik for mannen din eller partneren din, men som også er i takt med tiden? Oppdag noen ideer til årets valentinsdag, her er opplevelser kombinert med unike gaver:

 • En romantisk middag tilberedt hjemme, kombinert med et personlig skjærebrett dere serverer forretter på,
 • En romantisk avslappet helg kombinert med en personlig koffert,
 • En romantisk film hjemme med snacks og selskap av et mykt personlig kosedyr
 • En liten reise kombinert med en myk badekåpe med navn

En gave til den første valentinsdagen sammen

Den første valentinsdagen er kanskje den mest romantiske. Dere har ikke vært sammen lenge og kanskje er dere ennå ikke helt sikre på hva den andre personens forventninger eller smak er. Nettopp derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne den best egnede gaven til kjæresten samt gi deg noen gode råd. Det er ikke nødvendig å kjøpe en dyr eller veldig unik gave. Hvis du ikke er sikker på hva den andre liker, kan du gi en ordinær gave og bruke all kreativiteten din i den personlige tilpasningen. Noen av favorittgavene til den første valentinsdagen er personlige kosedyr med navn eller bilde, trykte puter, puslespill med bilde av paret eller små gaver som personlige nøkkelringer og mobildeksler.

Valentinsdag på avstand

Det kan hende at du ikke har mulighet til å være sammen med kjæresten din på Valentinsdagen, og det er veldig synd. Men heldigvis finnes det mange måter man kan være sammen på likevel og gjøre det til en spesiell dag, til tross for avstanden. Få en nydelig gave levert rett til kjæresten, som for eksempel et koselig sjokoladetelegram. Hvis gaven må leveres til et annet land er det ikke noe problem. Det fikser vi! Og på selve kvelden kan dere jo for eksempel lage den samme maten og spise sammen over en videosamtale. Sjekk ut alle våre tips til å feire Valentinsdagen på avstand.

Ting man kan gjøre på Valentinsdagen

Noen år kommer Valentinsdagen på en helgedag, noe som betyr at dere kan tilbringe hele dagen sammen. Men hva kan dere gjøre? Vi har noen gode idéer: Organiser en hyggelig piknik i parken. Fyll en kurv eller handlebag med brød, pålegg, dipper, frukt og noe deilig å drikke. Sett prikken over i'en med en flaske *vin med en personlig etikett!

 • Lag et fotoalbum med alle favorittøyeblikkene deres sammen, eller lag noen søte retro bilder- bilder.
 • Tilbring en dag på spa. I tillegg til å være avslappende, er det gøy å kommer seg litt bort. Nyt fredelig stillhet og hyggelige samtaler. Overrask partneren din med et nydelig Dove gavesett som kan brukes i badstuen!
 • En romantisk middag hører til på listen. Lag et deilig måltid sammen, dekk på bordet med nydelige vinglass og tenn noen stearinglys for å skape en romantisk stemning!

Flere tips på bloggen vår

Hvis du trenger mer inspirasjon for å lage en uforglemmelig Valentinsdag kan du ta en titt på bloggen vår: