Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Når vi kjøper en gave til en spesiell anledning, tenker vi ofte ikke på hvordan vi vil pakke den inn. Men innpakningen er nesten like viktig, for en vakker innpakning skaper enda mer glede hos mottakeren. Tenk deg det store gliset hos mottakeren når han eller hun holder overraskelsen din i hendene. Det finnes selvfølgelig mange måter å pakke inn en gave enda vakrere på. Les våre 5 tips til hvordan du pakker inn en gave enda vakrere her.

Tips 1: Begynn med vakkert innpakningspapir

Pakker du ofte ikke inn gaven på en fin måte, og har sløyfene og pynten en tendens til å henge på gaven i stedet for ved siden av? Velg da et unikt, personlig innpakningspapir. Personliggjør dette spesielle innpakningspapiret med et bilde og et flott design. Superpraktisk, siden du ikke lenger trenger gavekort. Ekstra tips: Hvis du har en gave med vanskelige former, er det ofte enda vanskeligere å pakke den inn på en fin måte. For å gjøre det enklere for deg er det best å legge gaven i en eske først, slik at den blir lettere å pakke inn. Design ditt eget innpakningspapir med et bilde;

Tips 2: originalt ekstramateriale

Å velge et passende kort er en oppgave i seg selv. Hva skal det stå på kortet? Er det hyggeligere å skrive noe på kortet selv, og kanskje er en håndskrevet hilsen mye mer personlig? Hva med å gi gaven det lille ekstra? Det finnes jo mange måter å gjøre gaven enda vakrere på. Du kan for eksempel designe noen retrobilder og feste dem til gaven med en snor. Hvis du ønsker å få printet ut flere retrobilder, kan du også legge dem på gaven og feste dem med washi-tape. De flotte retrobildene vil garantert vekke gode minner hos alle. Nå kan du designe dine egne retrobilder;

Tips 3: Ikke glem kortet!

Et kort bør selvfølgelig ikke mangle i en gave. Med et kort kan du vise mottakeren hvor mye han eller hun betyr for deg. Du skal ikke undervurdere følelsen et håndskrevet kort gir. Det er ikke bare ordene som er viktige, men også måten de overbringes på. Hvis du har lagt så mye kjærlighet i å pakke inn gaven, hvorfor ikke legge like mye kjærlighet i å skrive en fin hilsen? Et ekstra tips: Velg et vakkert motiv med et bilde av et felles minne. Noe som kan forklare vennskapet eller forholdet deres i et bilde. Design ditt eget personlige kort >>>>

Tips 4: La fantasien løpe løpsk!

Det er alltid gøy å overraske noen. Så la fantasien løpe løpsk. En gave trenger ikke alltid å være pakket inn i innpakningspapir. Hverdagsgjenstander som du har liggende ubrukt et sted, er også ideelle. Tenk for eksempel på et stykke stoff, som også kan fungere perfekt som innpakningspapir. Du kan også pakke inn gaven i avispapir. Deretter bør du absolutt pynte den med originale dekorasjoner. Det finnes garantert noen knapper, sløyfer eller andre småting rundt omkring i huset som ikke lenger har noen funksjon. Vi er sikre på at du kan lage noe helt spesielt av disse.

Tips 5: Ta deg god tid

Når du pakker inn overraskelsen, er det viktig at du tar deg god tid. Jo mer tid du tar deg, desto vakrere blir gaven til slutt. Så ikke ha det travelt!

Andre praktiske tips for en perfekt innpakket gave

Hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du pakker inn gaven perfekt, bør du vurdere følgende.

  1. Fjern prisen: Dette trinnet taler egentlig for seg selv, men tro oss, det blir ofte nok glemt. Det ville være dumt hvis gaven kommer fra salget og fortsatt står skrevet med store bokstaver på gaven. Dette er en situasjon som bør unngås.
  1. Ikke bruk for mye tape: Det finnes mange andre måter å holde gaven sammen på uten å bruke for mye tape. Hvis du bruker for mye tape, kan det hende at gaven ikke blir så fin som du hadde forestilt deg.
  1. Den perfekte mengden papir: Du bør bruke riktig mengde papir når du pakker inn gaven. Hvis du bruker for mye papir, kan du ende opp med for mye papir som hoper seg opp på sidene. Og for lite... Ja, det kan du selvfølgelig tenke på selv. Mål innpakningspapiret på forhånd, slik at du er sikker på at det ikke er for mye papir. .