Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

De leukste schoolspullen ontwerp je zelf met je eigen naam of foto

Tilbake til skolen: din helt egen planlegger, penal og annet skolemateriell

Lengter du etter september? Eller drømmer du om å gå tilbake til skolen? Vi elsker alle sommerferien. Vi forstår at du vil at den skal vare evig. Disse morsomme skolematerialene kan ta brodden ut av å gå tilbake til skolen og gi deg muligheten til å bruke alle de morsomme sommerbildene du tok!

Schoolagenda met naam of foto

Lage din egen personlige skolekalender

Hvis du liker å bruke en fysisk skolekalender, er vi der sammen med deg! Og hva kan være bedre enn å ha en kalender med ditt eget design på dekselet? Lag din personlige skoleplanlegger på kort tid i det hele tatt med vår brukervennlige Editor ved å legge til foto, design og / eller tekst etter eget valg.

Noen eksempler på design finner du i vår Editor:
  • rosa med hvite prikker
  • blå med blomster
  • aqua med en sitron og følgende sitat: '' Hvis livet gir deg sitroner, lag limonade ''
  • rosa av hjerter
  • rosa med en tiger
Du kan velge mellom en innbundet versjon og en softcover-versjon. Begge versjoner vises hver uke på 2 sider, med god plass til karakterlister og timeplaner.

Her er noen eksempler på designene våre:

schoolagenda zelf ontwerpen met foto of leuk design

Lag din egen skolekalender >>>

Notitieboekje met naam of foto

Notisbok med ditt favorittbilde

Du skulle tro at folk flest tar notater digitalt, men vi kjenner mange mennesker som elsker å skrive notene sine i en fysisk notisbok, som vi helt forstår. Hvis du aldri er uten din egen notisbok, vil du elske å ha en personlig en! Last opp favorittbildet ditt, og velg blant de morsomme designene i Editoren vår for å lage din helt egen unike notatbok på kort tid.

Velg blant morsomme design, for eksempel et rosa deksel med en flamingo, et blått deksel med to katter, et grønt deksel med en panter eller forskjellige botaniske design.
Her er noen eksempler på designene våre:

notitieboekje zelf ontwerpen

Lag din egen notisbok >>> >
Rugzak met eigen naam en print

Unik ryggsekk

Leter du etter en unik ryggsekk for dette året? Bare lag dine egne! Du kan ha ditt helt eget design trykt på ryggsekken. Vil du gå med et kult bilde av deg selv med vennene dine? Eller en familieferie snap? Eller vil du velge et av designene våre og legge til navnet ditt? Velg mellom forskjellige maler og design i vår Editor for å lage din personlige ryggsekk. Du kan til og med lage en collage eller få en morsom print. Hvis du liker å endre ting, er det bare å bestille et ekstra omslag!
Her er noen eksempler på designene våre:Lag din egen ryggsekk >>>
Laptopsleeve met naam

Futteral for bærbar med navnet ditt

Hvis du ønsker å beskytte den bærbare datamaskinen din på reisen mellom hjem og skole, trenger du definitivt et bærbart futteral. Du kan velge mellom de kule designene våre, eller vær kreativ og lag ditt helt eget design. De bærbare futteralene er tilgjengelig i forskjellige størrelser:
  • Liten: 34 x 36 cm, egnet for bærbare datamaskiner som måler opptil 30 x 23 cm
  • Middels: 36,5 x 28 cm, egnet for bærbare datamaskiner opp til 33,5 x 26 cm
  • Stor: 40 x 30 cm, egnet for bærbare datamaskiner opp til 38 x 28 cm

Her er noen eksempler på designene våre:

de leukste laptopsleeves met je eigen naam

Lag ditt eget futteral for den bærbare >>>>

Schrijfmap met naam

Ditt egen skriveetui

Hvis en bærbar PC ikke er nok, og du foretrekker å ta notater på A4-papir, kan du gå til den praktiske skriveetuiet for å holde notisblokken fast på. Skrivesaken vil holde notisblokken din fin og pen og kan tilpasses akkurat deg. Hvis du bestiller skriveetuiet, er en notisblokk i riktig størrelse inkludert, så bare ta tak i favorittpennen din så er du klar til å gå.
Her er noen eksempler på designene våre:

ontwerp je eigen schrijfmap

Lag ditt eget skriveetui >>>>
Gymtas met je eigen naam

Personlig treningssekk

Treningsvesken vår er ikke bare praktisk, den er morsom også! Vi tilbyr mange morsomme design i vår editor og der du kan legge til bildet og / eller teksten du ønsker. Det er mange design tilgjengelig for alle. Hva med en kul flaggermus, dinosaur, stjerne eller enhjørning? Eller en regnbue, rev, panda, hval eller hjerter?

Alle design tilbyr muligheten til å legge til navnet du ønsker. Hvis du vil legge til et bilde, har vi design som du kan legge til både et navn og et bilde. Du kan kanskje velge en morsom feriesnap, slik at mottakeren kan huske morsomme tider når de bruker sekken?
Her er noen eksempler på designene våre:

gymtassen met eigen naam

Lag din egen treningssekk >>>>

Alt du trenger til lunsj

Vi har alt du trenger for lunsj på skolen: lunsjbokser, snacksbokser, drikkedunker og vannflasker. Hver av disse kan tilpasses med våre morsomme design, foto og / eller tekst for å gjøre dem virkelig personlige. Ikke mer forvirring over hvem varen tilhører, og gir litt moro for hver lunsjtid!

Penal

Disse penalene er praktiske, kule og veldig old-school. Oppbevar dine favorittblyanter og penner i din egen personlige penalhus. Du finner mange morsomme design i vår Editor, med kule illustrasjoner. Bare legg til navnet og / eller bildet du velger, eller last opp ditt eget design, raskt og enkelt.

Her er noen eksempler på designene våre:

ontwerp je eigen pennendoosje

Lag ditt eget penal >>> >Ta en titt på alle skoleartiklene >