Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Den ultimate måten å overraske kjæresten din på er å gi en nydelig gave på Valentinsdagen. Det er en perfekt dag for å gjøre noe spesielt som viser partneren din hvor mye han eller hun betyr for deg. Det kan være vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe eller gjøre, så hvorfor ikke overraske med en av de romantiske og personlige gavene under på Valentinsdagen? Hvis du foretrekker å planlegge en utflukt, har vi noen gode idéer for det også!

Personlige gaver til din Valentine

Hvem setter vel ikke pris på en nydelig sjokoladebit? Veien til en persons hjerte går tross alt gjennom magen! Overrask partneren din med en unik Toblerone med navnet deres, et bilde og en koselig hilsen på innpakningen. Eller lag et personlig sjokoladetelegram som viser din kjærlighet. Hvem trenger vel Amors piler når man har disse velsmakende gavene å velge mellom! Hvis du foretrekker en gave som varer litt lenger, kan du velge et par med personlige sokker med bilde av deg, – en koselig og praktisk gave. Vår absolutte favorittgave er imidlertid den enorme teddybjørnen vår, så hvis kjæresten din er glad i klemmer, kan du lage en personlig t-skjorte til bjørnen og så har du gaven klar.

Liten gave, stort inntrykk

Hvis du er ute etter en gave som vil vare og vare, kan du velge et nydelig, inngravert anheng med bilde, navn eller initialer etter eget valg. Slik kan partneren din ha deg nær hjertet hele tiden. Dere kan til og med ha hver sin side av hjertet, slik at dere alltid er nær hverandre. Vi har også nydelige inngraverte armbånd. Hvis partneren din ikke er glad i smykker, har vi også stilige personlige nøkkelringer som vil minne ham eller henne om deg hver gang de finner frem nøklene sine.

Gigantisk teddybjørn

Gigantisk teddybjørn

Toblerone Valentine's sjokolade

Toblerone Valentine's sjokolade

Sjokolade telegram®

Sjokolade telegram®

Sokker med foto

Sokker med foto

Romantiske valentine-utflukter

Ingenting er hyggeligere enn å tilbringe den første Valentinsdagen sammen. Dere kan bli innendørs, eller dra på en utflukt. Hvis du syns det er vanskelig å finne på noe, kan du ta en titt under for å få noen kule idèer!

  • Gjenopplev den første daten. Gå til stedet hvor dere hadde den første daten, bruk de samme klærne (eller noe som likner) og bestill den samme maten og drikken, hvis dere husker hva det var! Lag et helt nytt minne basert på et gammelt.
  • Skrive et brev. Det er ingenting som er koseligere enn å få et gammeldags, håndskrevet brev fra den du elsker høyest. Skriv ned alle de kjæreste minnene dine og ting du liker ved partneren din. Du kan også ha med bilder.
  • Organiser en piknik. Hvis det er fint vær kan du organisere en Valentine-piknik hvor du serverer favorittmaten til kjæresten din. Hvis været ikke er så bra, kan dere ha pikniken inne, det er ikke noe mindre romantisk!
Halskjede hjerte large

Halskjede hjerte large

Halskjede med Knust Hjerte i Ekte Sølv

Halskjede med Knust Hjerte i Ekte Sølv

Nøkkelring i skinn

Nøkkelring i skinn

Blog

Blog