Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Akryllampe med stativ

Personlig lys med navn - Rektangel

312 anmeldelser
Form
Leveringsmåter
Lasergravering av høy kvalitet
Med navn eller tekst etter eget valg
USB, ingen batterier kreves

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon om det personlige lyset:
Mål: 13,5 x 20,5 cm
Mål trestativ: 3,6 x 14,5 cm
Lysmateriale: gjennomsiktig akryl
Metode: laserinngravering av høy kvalitet
Personlig tilpasset: med navn eller tekst
Farge på inngraveringen: hvit

Tilleggsinformasjon:
- Inkludert USB-kabel, ingen batterier nødvendig
- LED-lys med 3 forskjellige innstillinger

Av tekniske årsaker er det ikke mulig å trykke kyrilliske, tyrkiske, asiatiske, arabiske og greske bokstaver eller spesialtegn. 

Lampen leveres med et beskyttende belegg som beskytter graveringen.

Lys opp for dem du er glad i med dette stilige inngraverte lyset med navn eller tekst

Legg til varme, stil og et personlig preg til ethvert interiør med vårt personlige inngraverte lys.

Uansett om du leter etter det perfekte lyset for å sette prikken over i-en i din egen stue, soverom eller kjøkken, eller leter etter en flott gave til en du er glad i, er dette inngraverte lyset et fantastisk valg. Du kan legge til navn eller tekst for å tilpasse lyset til rommet, mottakeren eller anledningen du har i tankene. Du kan for eksempel overraske noen med denne originale gaven til en innflyttingsfest i et nytt hjem, eller få mamma, søster eller bestemor til å smile på bursdagen. Du kan lage en original jubileumsgave til partneren din eller bare fortelle dem hvor mye du elsker dem. Du kan lage et perfekt nattlys til barnerommet, eller til en vordende mor i babyshoweren hennes. Du kan til og med unne deg selv dette vakre inngraverte lyset og lyse opp ditt eget rom. Mulighetene er uendelige!

Vårt inngraverte LED-lys er laget av en gjennomsiktig, slitesterk akrylplate i et vakkert trestativ. Det stilige lyset kommer med en USB-kabel, du trenger ikke batterier. LED-lyset har 3 forskjellige fargeinnstillinger, slik at du kan veksle og velge riktig alternativ for ethvert rom. Det er enkelt å lage ditt eget personlige lys! Bare legg til navnet eller teksten du ønsker i vårt redigeringsverktøy og se forhåndsvisningen. Når du er fornøyd med designet ditt, kan du legge inn bestillingen. Deretter inngraverer vi designet ditt på lyset med stor nøyaktighet og omhu før vi sender det til oppgitt adresse. Hva venter du på? Lag ditt personlige lys nå! Ønsker du å overraske flere mennesker med et inngraverte lys? For større bestillinger kan du kontakte vår bedriftsavdeling.

FAQ

Designe og bestille

Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.

Leveringstid, leveringsalternativer og frakt

Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt

Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?