Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Det er kjærlighet i luften! Valentinsdagen nærmer seg, og kanskje har du lyst til å gjøre noe ekstra spesielt i år.

Men hva skal det være?

Ingen grunn til bekymring, vi har 28 søte ideer til valentinsdagen for deg!

Enten du foretrekker en klassisk romantisk gest eller noe helt unikt, finner du noe for enhver smak i listen vår, enten du vil overraske mannen, partneren eller kjæresten din eller skjemme bort den beste kona eller kjæresten noensinne.

Kjærligheten trenger ikke bare å være søt, den kan også være eventyrlig og spennende. Derfor fortjener kjæresten din en valentinsdag som gjenspeiler det vakre båndet dere deler. YourSurprise tilbyr et bredt utvalg av gaver og kule ideer til aktiviteter. Fra kjente klassikere til nye, kreative ideer til valentinsdagen som du aldri ville ha kommet på før. Og det beste av alt er at vi har et forslag til en morsom personlig valentinsgave som passer til hver idé!

Hva skal vi ta for oss?

 • Morsomme opplevelser: Gå ut av komfortsonen og gjør nye oppdagelser sammen.
 • Hygge hjemme: Kjærlighet trenger ikke alltid å komme til uttrykk på en stor måte, så vi har også ideer til hvordan man kan kose seg sammen hjemme.
 • Personlige gaver: En gave med litt omtanke er den perfekte måten å vise hvor glad du er i dem på.

Hva venter du på? La oss finne ut hvordan du kan gjøre denne valentinsdagen til den mest uforglemmelige noensinne!

11 ideer til valentinsdagen hjemme

Valentinsdagen må ikke nødvendigvis feires utendørs. Du kan skape litt romantikk hjemme også. Her er 11 kreative ideer:

 1. Tidsreisekjøkken: Tenk tilbake på begynnelsen av forholdet og måltidene dere elsket å dele den gangen. Sett sammen en meny med delikatesser fra den gang og nyt dem på nytt. Ta på deg det fineste antrekket ditt og tenne et koselig stearinlys med ditt eget personlige stearinlys!
 2. Virtuell museumstur: Mange verdensberømte museer, som Louvre og British Museum, tilbyr virtuelle turer. Ta med en god matbit, sett dere ned ved datamaskinen sammen og nyt all den fantastiske kunsten og kulturen. Nyt en god, personlig vin eller øl sammen mens dere går på oppdagelsesferd!
 3. Hjemmekino: Sett opp din egen kino hjemme. Lag popcorn og kos dere med en film eller serie sammen. Pakk gjerne med et personlig fleeceteppe som dere kan kose dere under.
 4. Vinsmaking: Kjøp forskjellige viner og hold en vinsmaking hjemme hos dere. Server vinene i personlige vinglass med inngravering av navn eller et morsomt budskap.
 5. Piknik i stuen: Legg til et piknikteppe og favorittsnacks og nyt en hyggelig lunsj eller middag. Gjør den ekstra spesiell med et personlig ostebrett og et sett med ostekniver.
 6. Dans hele kvelden: Sett på favorittmusikken din og inviter partneren din til en romantisk dans. Du kan til og med lære deg en morsom danserutine fra en musikkvideo og overraske partneren din med dansetrinnene dine. Gli uanstrengt rundt i stuen i et par personlige sokker med bilde av partneren din!
 7. Virtuell konsert: Finn en livekonsert med favorittbandet eller -artisten din på nettet og se konserten hjemme i sofaen. Legg til personlige fotosjokolader og nyt!
 8. Overraskelsesfrokost: Lag en overraskelsesfrokost til den du er glad i, og forbered all maten i hemmelighet. For å gjøre det enda bedre kan du servere en deilig kopp kaffe i et personlig fotokrus.
 9. Spillkveld: Sett av en kveld til å spille favorittbrettspillene deres. Gjør det enda morsommere ved å lage et unikt og personlig spill, for eksempel et personlig puslespill eller et familiespill.
 10. Hjemmespa: Sett på avslappende musikk, tenn noen duftlys og lag dine egne ansiktsmasker. Nyt en beroligende, romantisk spa-opplevelse hjemme. Passer perfekt sammen med et av våre personlige velværesett.
 11. Minnebok: Bruk litt tid på å lage en personlig fotobok full av minner. Legg til bilder av spesielle og hverdagslige øyeblikk dere har delt. En virkelig rørende og meningsfull gave til valentinen din.
Kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr

Sjokolade

Sjokolade

Valentines gave

Valentines gave

10 budsjettvennlige ideer til valentinsdagen

Piknik med et personlig preg

Hvem sier at piknik bare kan nytes om sommeren? Det finnes ofte mange vakre, overbygde steder, eller en koselig hytte med vakker utsikt over naturen. Lag den perfekte romantiske pikniken til valentinsdagen. Gjør den ekstra spesiell med et cocktailsett med inngraverte glass!

Skattejakt full av kjærlighet

Lag en romantisk skattejakt i byen, parken eller til og med i hagen. Legg ut ledetråder på steder som betyr noe for dere, og overrask partneren din med en personlig kjempestor sjokoladeplate fra favorittmerket på slutten.

Gå på skøyter

Hvis februar er en kald måned der du bor, kan du benytte deg av det og planlegge en morsom dag på isen eller besøke en innendørs skøytebane. En varm, personlig lue er den perfekte gaven til skøytepartneren din!

Stjernekikking

Det finnes nesten ikke noe mer romantisk enn å se på stjernene sammen. Ta med et teppe, en god varm drikke i en personlig termosflaske og finn et koselig sted å se på stjernebildene sammen.

Vandring i naturen

Lyden av natur, frisk luft og ro kan være den perfekte valentinsgaven. Planlegg en spasertur sammen, i skogen, på stranden eller i sanddynene. Gi valentinen din en personlig vannflaske som han eller hun kan ta med seg.

Sykle

Å sykle rundt i byen eller i naturen er en morsom og aktiv måte å feire valentinsdagen på. Gi dem en personlig ryggsekk som de kan ha med seg snacks i og dra på eventyr!

Båttur

Bor du i nærheten av vannet, kan du arrangere en koselig båttur! Gi dem et personlig termokrus med favorittdrikken deres for å holde dem varme.

Besøk et lokalt marked

En spasertur på et lokalt marked kan være en fin måte å tilbringe valentinsdagen sammen på. Dere kan kjøpe favorittblomstene deres og smake på forskjellige godbiter. Gi valentinen din en personlig teddy shopper til å bære alle innkjøpene i.

Besøk en dyrehage eller et dyrereservat

For dyreelskere kan et besøk i en dyrehage eller et dyrereservat være den perfekte utflukten. En dag på tur innebærer naturligvis noe godt å bite i, så overrask din kjære på forhånd med en deilig personlig godterigave!

Vær kreative sammen

Kos dere sammen med et dagskurs i keramikk, maling eller smykkeproduksjon! Gi partneren din et personlig forkle for å beskytte klærne. Superunikt og praktisk når du skal lage mat.

7 spesielle ideer til valentinsdagen

Middag med tema

Det kan være ganske avslappende å lage mat, spesielt hvis man gjør det sammen. Velg et tema som faller i smak og dra på et kulinarisk kjøkkeneventyr. Som prikken over i-en kan du gi valentinen din et vakkert, personlig champagnegavesett. Dette er en unik måte å nyte valentinsdagen på uten å måtte forlate huset.

Gjenopplev den første daten

Det er noe magisk ved å gjenoppleve de første øyeblikkene sammen. Ta med partneren din til stedet der dere hadde deres første date, eller hvis det ikke er mulig, prøv å gjenskape daten hjemme. Et personlig lerret med det søteste bildet dere har tatt sammen, er en perfekt gave for anledningen.

Fotografering

Bestill en profesjonell fotografering eller ta egne bilder i og rundt huset. Å ta flotte bilder sammen er alltid et morsomt minne, og det er spennende å få en ny opplevelse. Lag matchende, personlige t-skjorter eller gensere for en morsom vri!

Lag ditt eget maleri

Har du noen gang tenkt på å lage ditt eget kunstverk? Finn frem et lerret og litt maling, og la kreativiteten få fritt spillerom. Så kan du forære valentinen din et vakkert lerret med kunstverket ditt.

Bestill en reise

Å tilbringe valentinsdagen sammen på et nytt sted er en uforglemmelig opplevelse. Bestill reisen i siste liten og kjør på! Gi partneren din en personlig veske, bagasjemerke eller reisejournal som en spesiell overraskelse.

Vin- eller ølsmaking

Besøk en lokal vingård eller et lokalt bryggeri og smak sammen! Overrask kjæresten med et personlig vin- eller ølglass som alltid vil minne dere om denne morsomme dagen.

Spillkveld

Elsker du å spille spill? Gjør det til en spesiell kveld med favorittbrettspillene deres! Det inkluderer selvfølgelig også noe godt å bite i, så gi valentinen din et gavesett med snacks og et gravert serveringsfat i tre, så kan dere kose dere sammen!

Da er det klart for aktiviteter og gaver til valentinsdagen i år! Leter du fortsatt etter inspirasjon til et søtt Valentinsdag-dikt som kan komplettere gaven din? Sjekk ut bloggen vår full av Valentinsdag-dikt!

Giant personlig Milka-sjokolade

Giant personlig Milka-sjokolade

Teddy Toalettmappe

Teddy Toalettmappe

Forkle

Forkle

Vinglass

Vinglass