Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

179 gaver

Du har sett 48 av 179 gaver

Finn den perfekte 50 års gave dame

Når en spesiell dame fyller 50 år, fortjener hun en gave som er like spesiell som henne selv. Utforsk unike og gjennomtenkte gaveideer som får jubilanten til å føle seg feiret og elsket på denne spesielle dagen. Fra personlige smykker til velværeprodukter - her finner du alt du trenger for at hun skal føle seg verdsatt. Finn en gave til 50-årsdagen som vil bli husket for alltid!

Tips til 50 års gave dame

Det kan virke utfordrende å finne den perfekte 50 års gave kvinne, men med riktig inspirasjon kan du skape uforglemmelige øyeblikk. Her er noen fantastiske gaveideer som vil glede enhver kvinne:

  • Overrask henne med en stilfull og praktisk telefonveske i høykvalitets lær, som er personlig inngravert med hennes navn eller initialer. Dette vil være en unik og funksjonell gave som hun vil sette pris på hver dag.
  • Forbløff henne med en elegant og moderne ryggsekk i kunstskinn, perfekt for å bære med seg alle nødvendighetene i hverdagen. Velg en stil som passer hennes smak og stil, og legg til et personlig preg med en spesiell melding eller initialer.
  • Gi henne et vakkert og funksjonelt bambus ostebord. Dette vil være en flott gave for en kvinne som elsker å underholde og sette sammen elegante serveringer.

Hva er en passende 50 års gave søster?

Når du skal finne den perfekte 50 års gave til din søster, handler det om å velge noe som virkelig viser hvor mye du setter pris på henne.

Så hvorfor ikke skape et varig minne med en personlig fotobok fylt med bilder og notater som bare dere to deler? Eller kanskje en kokkegavekurv? Dette vil være noe som inspirerer henne til å utforske nye smaker og oppskrifter.

Gi henne et elegant halskjede som hun kan bære nært hjertet. Velg mellom enkle og stilrene design eller noe mer detaljert, avhengig av hennes personlige stil og preferanser. Sett et personlig preg på smykket ved å velge et anheng med en spesiell betydning. Det kan være initialene deres eller et symbol som representerer det unike båndet dere har.

Unike gavetips til damer som fyller 50

Når du skal finne den perfekte 50-årsgaven til dame, er det viktig å kjenne hennes lidenskaper og interesser. Her får du noen tips 50 års gave dame. La deg inspirere av det som tenner gnisten i henne - enten det er kunsten hun skaper, maten hun elsker å lage, eller energien hun investerer i egen helse og trening.

Trenger du å finne en 50 års gave til kjæresten? For å gi henne en følelse av total avslapning og velvære, hvorfor ikke ta luksusen med til henne? En gavekurv fylt til randen med beroligende badeoljer, velduftende såper og myke håndklær vil skape et øyeblikk av ren lykke på hennes eget bad.

Og for dem som setter pris på de finere tingene i livet, hva med å utvide samlingen med en elegant vinkjøler? Med navnet eller initialene hennes inngravert sammen med et sett spesialtilpassede vinglass, blir dette ikke bare en del av serveringsutstyret, men et symbol på feiring og gode stunder.

50 års gave mamma

Når du feirer din mors 50-årsdag, står du overfor en spesiell anledning til å uttrykke din uendelige takknemlighet for alt hun har gjort gjennom årene. Du ønsker å velge en 50 års gave til mamma som ikke bare viser hvor mye du setter pris på henne, men som også feirer den fantastiske kvinnen hun er.

Hva med et personlig akrylpanel som fanger øyeblikkene på deres felles reise? Samle bilder av dere opp gjennom årene og skap et vakkert kunstverk som vil minne henne om de fine minnene dere har hatt sammen.

En kortholder i tre med en personlig graverering. Dette vil ikke bare organisere kortene hennes på en elegant måte, men vil også fungere som en vakker dekorasjon.

Overrask henne med en flaske Eleolado-olivenolje av førsteklasses kvalitet, spesielt merket med hennes navn. Denne unike gaven vil gi henne en smaksopplevelse hver gang hun tilbereder sine favorittretter.

50-års gave til kollega

Når en kollega når en spesiell milepæl så er det viktig å velge en gave som viser takknemlighet og respekt. Overrask kollegaen din med en elegant duftpinner fylt med beroligende dufter som skaper en avslappende atmosfære, enten hjemme eller på kontoret. Dette er en flott gave til en kollega som setter pris på å skape et fredelig og behagelig miljø.

Gi kollegaen din et personlig krus med navn eller initialer inngravert, sammen med et oppmuntrende budskap eller et morsomt sitat. Dette vil være en fin gest som viser din omtanke og vil glede henne hver gang hun tar en kaffepause.

For en unik og personlig gave, gi kollegaen din glassbrikker gravert med navn eller initialer. Disse vil være et praktisk og elegant tillegg til hennes hjem eller kontor. Denne gaven vil også minne henne om din omtanke hver gang hun bruker dem.