• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Alle Sommer gaver
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 142 anmeldelser
Hanna
på 19-09-19

"Veldig god service! "

10 fra 10
Lise
på 17-09-19

"Jeg har allerede vist produktet til flere, og har anbefalt de om siden! Kjempe enkelt å bestille p.."

10 fra 10
Ronny
på 16-09-19

"Min første bestilling, og produktet ble levert innen estimert tid. "

9 fra 10

Sommer

Sommertid kan muligens være den beste tiden på året! Temperaturen stiger, dager blir lengre og himmelen er blå. De fleste barna har skoleferier om sommeren. De fleste voksne gjør det også. Ser du også frem til denne solfylte tiden på året? Fyll dagene dine med avslappende på stranden, og nyt forfriskende drinker med venner og store griller i hagen. Vi har avrundet de beste sommergaver til deg.

Strandtilbehør

Leter du etter kule og unike strandtilbehør? Et personlig håndkle er gaven for deg! Skriv ut navnet ditt eller bildet på et håndkle for å forsikre deg om at ingen skal stjele ditt primære sted på stranden. De myke håndklær er akkurat det du trenger etter en svømmetur. Ta med håndkle, solkrem og vannflaske til stranden i din egen strandpose . Ingen vil ha samme veske som deg fordi du kan designe vesken din veldig enkelt. Fullfør stranden din med personlig flip-flops . Velg en av de solfylte designene og legg til bildet og teksten. La ferien begynne!

Personlig forkle

Etter en solrik dag på stranden kan du bli litt sulten. På en vakker dag som dette vil du nyte dagen til det fulle, så hvorfor ikke spise ute også? Se ut som en ekte BBQ kokk med ditt eget tilpassede forkle . Ikke bare noen forkle, en ekte BBQ forkle! Dette forkleet kommer med en spatel, gaffel og et par tang og ovnhansker. Både forkleet og ovnshanskene er lett tilpasset i redaktøren. Nå er klærne og hendene dine beskyttet mot brann og flekker. Brann opp den grillen!

Egendefinerte caps

Vi har alle vært der; du glemte å sette på solkrem på de første dagene av sommeren med en ekkel solbrenthet som et resultat. Vi lover oss alltid ikke å gjøre det samme neste år. Med en tilpasset hette er det lettere å holde det løftet til deg selv. Etter en dag på stranden og en solrik BBQ kveld må du sannsynligvis beskytte hodet og ansiktet mot mer sol for å unngå solbrenthet. Ha et morsomt bilde eller en tekst som er trykt på lokket, og du har et sommer tilbehør som du kan bruke hver dag!
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med