• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Alle Sommer gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 296 anmeldelser
Ingveig
på 06-04-20

"Greie priser. Rask levering å varen kom i perfekt stanf. Ingentingn og klage på "

10 fra 10
rebecca
på 06-04-20

"Hei. Tusen takk for puslespillet. Det så veldig bra ut, og bar rask og presis levering. Veldig fornø.."

10 fra 10
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10

Sommer

Sommertid kan muligens være den beste tiden på året! Temperaturen stiger, dager blir lengre og himmelen er blå. De fleste barna har skoleferier om sommeren. De fleste voksne gjør det også. Ser du også frem til denne solfylte tiden på året? Fyll dagene dine med avslappende på stranden, og nyt forfriskende drinker med venner og store griller i hagen. Vi har avrundet de beste sommergaver til deg.

Strandtilbehør

Leter du etter kule og unike strandtilbehør? Et personlig håndkle er gaven for deg! Skriv ut navnet ditt eller bildet på et håndkle for å forsikre deg om at ingen skal stjele ditt primære sted på stranden. De myke håndklær er akkurat det du trenger etter en svømmetur. Ta med håndkle, solkrem og vannflaske til stranden i din egen strandpose . Ingen vil ha samme veske som deg fordi du kan designe vesken din veldig enkelt. Fullfør stranden din med personlig flip-flops . Velg en av de solfylte designene og legg til bildet og teksten. La ferien begynne!

Personlig forkle

Etter en solrik dag på stranden kan du bli litt sulten. På en vakker dag som dette vil du nyte dagen til det fulle, så hvorfor ikke spise ute også? Se ut som en ekte BBQ kokk med ditt eget tilpassede forkle . Ikke bare noen forkle, en ekte BBQ forkle! Dette forkleet kommer med en spatel, gaffel og et par tang og ovnhansker. Både forkleet og ovnshanskene er lett tilpasset i redaktøren. Nå er klærne og hendene dine beskyttet mot brann og flekker. Brann opp den grillen!

Egendefinerte caps

Vi har alle vært der; du glemte å sette på solkrem på de første dagene av sommeren med en ekkel solbrenthet som et resultat. Vi lover oss alltid ikke å gjøre det samme neste år. Med en tilpasset hette er det lettere å holde det løftet til deg selv. Etter en dag på stranden og en solrik BBQ kveld må du sannsynligvis beskytte hodet og ansiktet mot mer sol for å unngå solbrenthet. Ha et morsomt bilde eller en tekst som er trykt på lokket, og du har et sommer tilbehør som du kan bruke hver dag!