Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Valentinsdag er et tidspunkt for romantikk og kjærlighet og dette er den perfekte anledningen for å overraske den helt spesielle i livet ditt. Alle elsker blomster. De er fargerike, levende og gir en perfekt touch til alle rom. Når vi tenker på Valentinsdag, kan vi ikke forestille oss en mer perfekt dag å overraske noen med en vakker bukett blomster. Ønsker du å overraske noen med blomster, men du vet ikke helt hvor du skal starte? Se utvalget vårt og velg favoritten din. Våre personlig tilpassede blomstergaver kan sendes direkte til mottakerens adresse, noe som gjør det til en virkelig god overraskelse!Derfor er blomster perfekte på valentinsdag

Du tror kanskje at blomster ikke er like bra som en orginal valentinsdagsgave, men å gi en bukett eller en vase med blomster er en klassisk og virkelig romantisk gave! Blomster gir glede med sine søte dufter og vakre farger. Blomster er en av de tingene som folk ikke kjøper til seg selv, noe som betyr at det å motta blomster er enda bedre. Det er en gest som kommer rett fra hjertet og som definitivt vil berøre mottakerens hjerte.

Blomster med en personlig tilpasset kort

Det finnes ikke noe mer romantisk enn det å motta en bukett med blomster med et personlig kort som er skrevet spesielt til deg. Når du skal overraske noen med blomster, er en hilsen et must! Dette gjør at mottakeren forstår at gaven er til han/henne, men også at du gjerne vil overraske personen. Det er ikke alltid enkelt å skrive et kort og noen ganger finner man ikke helt ordene eller man er ikke sikker på om man skriver det riktige. Et lite tips: Ikke tenk på at du skal være romantisk. Fortell hvordan du føler og så kommer resten av seg selv! Personlig tilpassing av ditt online kort er enkelt. Du velger rett og slett bare de blomstene du gjerne vil gi, velger designet og skriver inn din helt spesielle hilsen. Du kan velge mellom forskjellige romantiske design.

Tørkede blomster for hjemmet.

Hvis du synes det er en god ide å gi blomster, men du også vil gi noe som varer og som passer til hjemmet til mottakeren, kan du velge tørkede blomsterdekorasjoner. Gaven kan personlig tilpasses og plasseres i alle rom for å gi et unikt stilfullt touch. Tørkede blomster varer i lang tid, noe som gjør at din kjærlighet også kan vises i lang tid etter valentinsdag.

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Bukett med tørkede blomster

Bukett med tørkede blomster

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Blog

Blog