Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Tips til det perfekte julebildet

Slik tar du flotte bilder

Et foto er et bilde som fanger et spesielt øyeblikk eller en spesiell følelse. Et vakkert minne både nå og for alltid. Det er så gøy å bla gjennom gamle fotoalbum og reise tilbake i tid til den fantastiske ferien, festen med bestemor og bestefar eller et annet morsomt øyeblikk. Derfor er det flott å få et bilde plassert på en personlig YourSurprise-gave. Det er mange gaver å velge mellom. Bare husk at de varierer i størrelse og form når du bestemmer deg for hvilket bilde du skal legge til. Hvordan tar man det perfekte bildet, spør du? Vi forklarer hvordan du tar best mulige bilder med en iPhone eller Android-telefon på kort tid.

Canvas

Før du tar bildet/bildene

 • Sørg for at objektivet er rent. Bildene dine blir skarpere hvis objektivet er fritt for støv og merker, og det er det du ønsker.
 • Tenk gjennom hvilken gave du ønsker å gjøre personlig. Et dynetrekk eller en pute til sofaen? I så fall passer det fint med en collage. Hvis du tenker på en mindre gave (f.eks. en snøkule), kan en collage bli for mye, og da passer det bedre med ett bilde.
 • Hvis du velger å lage en collage, har vi følgende tips:
  1. En collage med 9 bilder ser fantastisk ut og er en morsom måte å kombinere både travle og rolige bilder på, samt et detaljrikt bilde eller et stemningsfullt bilde. Et annet alternativ er å lage en collage med 4 eller 6 bilder. Du bestemmer selv! Det finnes flere apper der du kan lage collager.
  2. Hvis du har bestemt deg for å lage en collage, bør du ha dette i bakhodet når du tar bildene. Ikke bare fokuser på portretter, men ta også detaljbilder. En collage er en god idé til et lerret.

Mens du tar bildene

 • Hvis du tar bilder med telefonen, bør du ikke bruke zoomen, da bildene blir mindre skarpe.
 • Hold telefonen så stille som mulig for å få det skarpeste resultatet. Trikset er å presse albuene inn mot kroppen. Da blir armene og hendene dine mer stabile, og det er mindre sannsynlig at du skjelver. Pust inn, ta bildet, pust ut!/li>
 • Tenk på lyset. Resultatet blir dårligere hvis du befinner deg på et mørkt sted. Hvis du er ute, bør du unngå å ta bilder i direkte sollys, da bildene blir overeksponerte og skaper skygger i ansiktene. Finn et skyggefullt sted eller ta bilder i skogen, der lyset skinner gjennom bladene. En annen måte å skape en vakker effekt på er å ta bilder ved soloppgang eller solnedgang, da lyset er flott og skaper en romantisk effekt. Hvis du tar bilder inne, er det viktig å ta dem med lyset bak deg.
 • Hvis du har tatt et flott bilde, men synes det er overeksponert eller veldig mørkt, kan du redigere bildet slik at det blir svart-hvitt. Dette skjuler den "dårlige belysningen" i bildet. Dette kan du gjøre med Photoshop eller apper på telefonen.

Velge et flott sted

 • Eksperimenter med morsomme bakgrunner. La folk stå foran en gammel dør, et blomstrende tre eller en kul tapet. Et bilde med en kul bakgrunn vil gjøre gaven enda vakrere. Få bildet trykt på en vannflaske, slik at det ikke bare blir en kjedelig gammel flaske.
 • En annen flott effekt kan oppnås ved å ta et bilde rett bak et tre eller en busk, da det skaper dybde og et lekent uttrykk.
 • Nedenfor finner du fem ideer til flotte steder å fotografere.
  1. På stranden. Ta bilder i gresset, i sanddynene eller ved vannet. Den perfekte dagen for strandfotografering er en dag der solen akkurat klarer å skinne gjennom skyene og skape et nydelig lys.
  2. Når du går gjennom søte by- eller bygater. Stopp ved en gammel dør, en fin mur eller en kanal.
  3. Hvis du vil ta bilder hjemme, kan du flytte noen ting for å skape en tom vegg som bakgrunn og ta bildene med lyset bak kameraet.
  4. Skogen er et vakkert sted med uendelige muligheter for flotte bilder.
  5. Hvis du planlegger å ta bilder av en baby, bør du stryke sengetøyet, re opp sengen og bruke den som location. Hvite laken gir en flott effekt.