Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlig gigant KitKat-sjokolade

541 anmeldelser
Utsolgt
kr 449
  • En stor overraskelse for hver chocoholic
  • Personlig med navn og bilde
  • Med 16 Kit Kat sjokoladeplater

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon om den personlige gigant KitKat-sjokoladen:
Mål: 60 x 27 x 2 cm
Innhold: 16 KitKat 4Fingers 
Vekt: 16 x 41,5 gram
Personlig tilpasset: med navn, bilde og/eller tekst
Trykk: høy kvalitet i fullverdige farger

OBS: Hvis temperaturen utendørs er høyere enn 25 ºC kan vi ikke garantere for sjokoladekvaliteten. Hvis du har spørsmål vedrørende bestilling av sjokolade kan du kontakte kundeservice. 

Av tekniske årsaker er det ikke mulig å trykke kyrillisk, tyrkisk, asiatisk, arabisk, gresk eller spesialtegn.

KitKat 4Fingers (Produsert av: Nestlé Deutschland AG, 60523 Frankfurt am Main, Tyskland)

Ingredienser:
Sukker, hvetemel, skummet melkepulver, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk fett (palme, shea), vannfritt melkefett, emulgator (lecitin), hevemiddel (natriumkarbonat). Oppbevares kjølig og tørt. Oblatfinger i melkesjokolade (68,2%). Minimum holdbarhet 3 måneder. 

Mer informasjon om ingrediensene og næringsverdiene finner du her.

Allergener:
Inneholder hvete, melk og korn som inneholder gluten

Den personlige gigant KitKat-sjokoladen er virkelig en STOR overraskelse

Hvis du ønsker å oppmuntre noen, takke dem eller gi en sjokoholiker en gave er denne gigant KitKat-sjokoladen midt i blinken! Denne XL-gaven inneholder 16 KitKat 4Fingers. Nydelig! KitKat 4Fingers er fire sprø vaffelkjeks dekket med melkesjokolade. Overrask den du er glad i og vis dem hvor mye du bryr deg eller unn deg selv noe godt!

Denne ekstra store sjokoladen er helt unik fordi de kan personlig tilpasse emballasjen! Bare legg til navn, bilde, tekst og/eller logo i vårt nettbaserte redigeringsverktøy. I designet kan du også legge til noen hyggelige ord til mottakeren slik at sjokoladen blir enda mer unik. Vi trykker deretter din kreasjon på emballasjen, i høy kvalitet og fullverdige farger. Lag din nå!

Er du interessert i å legge inn en stor bestilling? Kontakt vår bedriftsavdeling for mer informasjon.

FAQ

Designe og bestille

Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.

Leveringstid, leveringsalternativer og frakt

Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt

Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?