Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vi bruker alle sammen nøklene våre ofte, så når du lager en personlig nøkkelring, lager du en praktisk gave til deg selv eller en du er glad i til nytte og glede hver eneste dag. Velg blant et stort utvalg nøkkelringer i ulike former og materialer, personalisert med bilde og/eller tekst etter ønske.

35 gaver

Personlig nøkkelring med bilde eller navn

Design en unik nøkkelring med bilde eller navn. En nøkkelring er den perfekte gaven: liten gave, stor gest! Vi har mange forskjellige nøkkelringer i vårt utvalg, for eksempel hjerteformede nøkkelringer, delte hjerteformede nøkkelringer (halvparten hver, til 2 personer), bildenøkkelringer, kosete leketøyringer. Alle nøkkelringene våre kan tilpasses ved å legge til bilde og/eller navn. En flott gave til bestevennen, mamma eller kjæresten! Hvem vil du overraske med en personlig nøkkelring?

Nøkkelring med bilde

En nøkkelring med bilde er en virkelig original gave. Du kan velge form og størrelse selv, samt legge til yndlingsbildet og/eller tekst i redigeringsverktøyet. Vi inngraverer eller trykker ditt design på nøkkelringen. En av våre mest populære nøkkelringer er nøkkelringen med militærmerke. Vi har også de klassiske rektangulære nøkkelringene i plast, som har et bilde på hver side. Legg til et bilde av barna, partneren, katten, hunden, barnebarna .. Mulighetene er endeløse!

Tips: Nøkkelring med bilde til bestemor og bestefar

En nøkkelring med bilde er en flott gave til bestemødre og bestefedre. Ta et fint bilde av alle barnebarna og plasser det i eller på en nøkkelring. På den måten blir de minnet om barnebarna hver gang de tar frem nøklene!

Nøkkelring med navn

I tillegg til nøkkelring med bilde, tilbyr vi nøkkelringer der du kan legge til navn. Sortimentet inkluderer alt fra skinn til sølvfargede nøkkelringer inngravert. Tips: bestill en nøkkelring med navn til hvert av familiemedlemmene dine, slik at dere aldri tar feil av nøklene igjen! Hvis du vil overraske noen, kan du tilpasse en nøkkelring med et kosete leketøy. Legg til navn på t-skjorten som bæres av en sjiraff, bjørn eller hund, bare for å nevne noen.

Delt nøkkelring

En annen flott idé er å dele en hjertenøkkelring med den du er glad i. Denne nøkkelringen inneholder to halvdeler av et hjerte, en til hver av dere. En perfekt måte å vise at dere hører sammen! Du kan dele denne nøkkelringen med bestevennen også, for å vise dem hvor mye du verdsetter vennskapet deres. Hver hjertehalvdel kan inngraveres med navn eller tekst, slik at du raskt kan lage en spesiell gave til din favorittperson.

Nøkkelring som innflytningsgave

Hvis vennen, kjæresten, søsteren eller broren din snart skal flytte inn i nytt hjem, trenger du en morsom, personlig innflyttingsgave. En nøkkelring med bilde er en perfekt gave, der kan de plassere den nye nøkkelen. Legg til et bilde i redigeringsverktøyet, vi gjør resten. Resultatet er av høy kvalitet er nøkkelringen vil garantert slå an!

Nøkkelring i skinn

Skinnøkkelringene er tilgjengelige i forskjellige former og farger. Vi tilbyr en skinnøkkelring med bilde, samt en skinnøkkelring med et hjerteformet fotoklikker. Fotoklikkeren klikker lett på nøkkelringen og kan byttes ut slik at du kan endre det når du vil.

Lage din egen nøkkelring

Hvis du vil lage din egen nøkkelring, men ikke føler deg kreativ nok, er det ingen grunn til bekymring! YourSurprise hjelper deg på vei med vårt brukervennlige redigeringsverktøyet. Du kan lage en unik nøkkelring med bilde, tekst, navn eller logo på kort tid. Velg en av våre vakre nøkkelringer og kom i gang nå!