Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vi bruker alle sammen nøklene våre ofte, så når du lager en personlig nøkkelring, lager du en praktisk gave til deg selv eller en du er glad i til nytte og glede hver eneste dag. Velg blant et stort utvalg nøkkelringer i ulike former og materialer, personalisert med bilde og/eller tekst etter ønske.

34 gaver

Personlig nøkkelring med navn, tekst og/eller bilde

Hvis det er én ting vi alle trenger og ikke kan la være å bære med oss, så er det nøkkelringen! Noen av oss fester bare én nøkkel til den, andre har nesten tusen sammen med mye annet tilbehør. Nøkkelringen er et uunnværlig tilbehør som med litt originalitet kan forvandles til noe søtt og morsomt. Med Yoursurprise kan du gi personlige nøkkelringer som passer til enhver person. Vi har mange former, materialer og måter å tilpasse dem på.

Et stort utvalg av nøkkelringer du kan personalisere

Du kan gi denne personlige nøkkelringen ved mange anledninger: som en velkomstgave til et nytt hjem, for å holde de du aldri vil forlate nær deg, eller til de som har mistet husnøklene igjen og trenger en ny nøkkelring. Nøkkelring med bilde, personlige nøkkelringer med gravering eller med bilder trykt i HD, nøkkelringer med knust hjerte eller nøkkelringer i plysj som du kan personalisere, er noen av modellene vi har – valget er ditt.

En dør lukkes og en dør åpnes! Tilpassede nøkkelringer for store øyeblikk

Å ha egne nøkler kan være et viktig symbolsk skritt. Vi tenker ikke bare på nøklene til huset. Vi bærer mange nøkler med oss, og derfor trenger vi en nøkkelring. Hva er vel bedre enn å overrekke en nøkkel med en ny, personlig nøkkelring? Hvis du kjenner noen som skal kjøpe ny bil eller nettopp har fått førerkort, finnes det ingen bedre gave enn å gi dem en personlig bilnøkkelring! Dette er en fantastisk måte å feire den elektrifiserende nøkkeloverleveringen på. Det kan også være en fin gave for å feire førerkortet til mopeden eller motorsykkelen. Du kan sette et morsomt bilde sammen med en personlig motorsykkelnøkkelring og overraske den nybakte motorsyklisten med en gjenstand han eller hun alltid vil ha med seg!

En søt velkomstgave

Å få overlevert nøklene til boligen er ett av de mest spennende øyeblikkene, spesielt hvis det er første gang du flytter inn alene eller sammen med partneren din. Mange tenker ikke på å kjøpe en nøkkelring, men det er en fantastisk innflyttingsgave. Når du ønsker å gi partneren din en kopi av husnøklene dine, er en personlig nøkkelring med en spesiell dedikasjon en fin måte å invitere dem til å dele hjemmet ditt på. Er du klar til å ta skrittet fullt ut og begynne å dele vanene dine? Ikke del dårlige vaner, f.eks. å stjele husnøkler. ... Tilpass nøkkelringene for å unngå ubehageligheter.

En gave som åpner alle dører

En nøkkelring er den tingen du ikke kjøper selv, men som er umulig å ikke ha. Spesielt hvis du er jente, kan den spare deg for timesvis med graving i håndvesken. Det er også den perfekte gaven til de fraværende, de som har mistet husnøklene igjen.... Til slutt har vi romantikerne – de som ikke kan løsrive seg fra dem de elsker. For alle som trenger en ny nøkkelring, er det mulig å gjøre den personlig for å gi den en ekstra verdi. Du kan skrive en setning fra hjertet, personens navn eller til og med sette inn et bilde, så er du ferdig.

Så mange modeller og så mange anledninger. Vi hjelper deg med å velge den nøkkelringen som passer for deg.

Hos YourSurprise finner du mange fotonøkkelringer i alle former og materialer, men også plysjnøkkelringer med ditt navn på. Vi har noen nøkkelring med bilder, runde, rektangulære og hjerteformede, mens andre er gravert med tekst. Her er nøkkelringene vi har valgt ut for deg:

I nøkkelring med bilde kan du finne:

  • Nøkkelringer i skinn med bilde: en populær gave fra våre kunder.
  • Nøkkelring i plast med hjerteformet bilde
  • Nøkkelring med inngravert bilde

I kategorien nøkkelring med navn finner du:

  • Inngravert nøkkelring med navn i lær
  • Kosedyr med navn på t-skjorte
  • Nøkkelringer med halvt hjerte og to navn

Vi har også luksuriøse nøkkelringer i skinn, metall, til spesielle anledninger og mye mer!

Kan jeg legge til et bilde på en personlig nøkkelring med bilde?

Det er veldig enkelt å legge til et bilde! Velg den nøkkelringmalen du liker best blant våre fotomaler. Klikk på knappen "start tilpasning", last opp et bilde i vårt nettbaserte redigeringsprogram (noen modeller kan tilpasses med to forskjellige bilder på for- og baksiden) og forhåndsvis. Vi sørger for å tilpasse gaveideen din i høy kvalitet og med de beste detaljene. Den personlige nøkkelringen med bilde sendes til en adresse du selv velger. En unik gave til enhver anledning, som du alltid kan ta med deg!

Hvilke materialer brukes til å lage personlige nøkkelringer med navn og bilde?

Våre tilpassede nøkkelringer er tilgjengelige i ulike materialer, alt etter dine behov. Oppdag alle nøkkelringmodellene du kan velge mellom:

  • Nøkkelringer i skinn for et mer elegant utseende, som kan tilpasses med navn eller bilde
  • Nøkkelringer i metall, runde, hjerteformede, ovale eller rektangulære, med navn eller bilde
  • Nøkkelringer i plast i hjerte- eller rektangulær form, for deg som vil spare penger uten å gå på akkord med kvaliteten

Personlige nøkkelringer – billige, men imponerende

Det fine med nøkkelringen er at den er svært rimelig uten at det går på bekostning av kvaliteten. Det gjør den til det perfekte valget for deg som er på jakt etter en rimelig gave. Vi har billige nøkkelringer som kan tilpasses med bilde, navn og/eller tekst. Visste du at du også kan legge til et gratis kort i bestillingen? På denne måten kan du sende den direkte til mottakeren.

Nøkkelring med logo for å markedsføre bedriften din

Nøkkelringer med logo er ikke bare en fin gave til venner og bekjente, men også et godt verktøy for å markedsføre bedriften din. Du kan kjøpe logonøkkelringer i sett, slik at du får rabatt på sluttproduktet og kan distribuere logoen din på en billig, men effektiv måte. En flott gave til arrangementer, feiringer eller rett og slett for å få bedriften din i alles munner! Det er veldig enkelt å trykke på nøkkelringen. Legg til logoen din i redigeringsprogrammet vårt, så trykker vi den på nøkkelringen for deg!

Kan jeg bestille tilpassede reklamenøkkelringer i stort antall til et arrangement?

Absolutt! Nøkkelringene våre kan kjøpes stykkvis, men du kan også kjøpe sett med 25, 50 eller 100 stk. for å spare penger. For å håndtere store bestillinger kan du også be om hjelp fra salgsavdelingen vår, som vil hjelpe deg med bestillingen.

Noen ganger er det ikke lett å velge – det vet vi! Derfor hjelper vi deg med å velge riktig nøkkelring for deg. Det finnes mange anledninger til å gi bort dette morsomme tilbehøret til nøkkelknippet. Det er opp til deg å velge den som passer til anledningen.

Nøkkelring med bilde

En nøkkelring med bilde er en virkelig original gave. Du kan velge form og størrelse selv, samt legge til yndlingsbildet og/eller tekst i redigeringsverktøyet. Vi inngraverer eller trykker ditt design på nøkkelringen. En av våre mest populære nøkkelringer er nøkkelringen med militærmerke. Vi har også de klassiske rektangulære nøkkelringene i plast, som har et bilde på hver side. Legg til et bilde av barna, partneren, katten, hunden, barnebarna .. Mulighetene er endeløse!

Tips: Nøkkelring med bilde til bestemor og bestefar

En nøkkelring med bilde er en flott gave til bestemødre og bestefedre. Ta et fint bilde av alle barnebarna og plasser det i eller på en nøkkelring. På den måten blir de minnet om barnebarna hver gang de tar frem nøklene!

Nøkkelring med navn

I tillegg til nøkkelring med bilde, tilbyr vi nøkkelringer der du kan legge til navn. Sortimentet inkluderer alt fra skinn til sølvfargede nøkkelringer inngravert. Tips: bestill en nøkkelring med navn til hvert av familiemedlemmene dine, slik at dere aldri tar feil av nøklene igjen! Hvis du vil overraske noen, kan du tilpasse en nøkkelring med et kosete leketøy. Legg til navn på t-skjorten som bæres av en sjiraff, bjørn eller hund, bare for å nevne noen.

Delt nøkkelring

En annen flott idé er å dele en hjertenøkkelring med den du er glad i. Denne nøkkelringen inneholder to halvdeler av et hjerte, en til hver av dere. En perfekt måte å vise at dere hører sammen! Du kan dele denne nøkkelringen med bestevennen også, for å vise dem hvor mye du verdsetter vennskapet deres. Hver hjertehalvdel kan inngraveres med navn eller tekst, slik at du raskt kan lage en spesiell gave til din favorittperson.

Nøkkelring som innflytningsgave

Hvis vennen, kjæresten, søsteren eller broren din snart skal flytte inn i nytt hjem, trenger du en morsom, personlig innflyttingsgave. En nøkkelring med bilde er en perfekt gave, der kan de plassere den nye nøkkelen. Legg til et bilde i redigeringsverktøyet, vi gjør resten. Resultatet er av høy kvalitet er nøkkelringen vil garantert slå an!

Nøkkelring i skinn

Skinnøkkelringene er tilgjengelige i forskjellige former og farger. Vi tilbyr en skinnøkkelring med bilde, samt en skinnøkkelring med et hjerteformet fotoklikker. Fotoklikkeren klikker lett på nøkkelringen og kan byttes ut slik at du kan endre det når du vil.

Lage din egen nøkkelring

Hvis du vil lage din egen nøkkelring, men ikke føler deg kreativ nok, er det ingen grunn til bekymring! YourSurprise hjelper deg på vei med vårt brukervennlige redigeringsverktøyet. Du kan lage en unik nøkkelring med bilde, tekst, navn eller logo på kort tid. Velg en av våre vakre nøkkelringer og kom i gang nå!