Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lås opp kraften av personlig tilpasning med vårt utvalg av personlige musematter! Tilfør arbeidsplassen din et personlig preg og pynt opp skrivebordet med en unik musematte designet kun for deg.

5 gaver

Skap dine egne personlige musematter

Hvis en høytid eller feiring nærmer seg har du kanskje begynt å tenke på en passende gave til venner eller familie. Kanskje til en kollega som skal skifte jobb eller en venn som uteksamineres fra skolen.

En musematte er en flott gave å feire de spesielle øyeblikkene i livet, ikke minst hvis du gjør den personlig! Med YourSurprise kan du skape din egen personlige musematte med bilde, tekst og/eller navn.

Hvorfor velge en personlig musematte?

Nesten alle trenger en musematte. Men de fleste design som er tilgjengelige på markedet er enten kjedelige eller overdådige. Du må sette din lit til andres smak og preferanser. Hvis du foretrekker å være litt mer kreativ med gavene dine kan du i stedet velge design og detaljer selv. Dette forvandler en enkel kontorartikkel til en skreddersydd gjenstand med en personlig historie. En slik musematte vil passe ypperlig som gave for nesten alle aldersgrupper. Det er ikke bare hverdagens kontortilværelse som kan lives opp litt. Dette gir også litt liv til pulten på hjemmekontoret.

Hvilke varianter er tilgjengelige?

Hvis du er på utkikk etter personlige musematter, vit at det første du bør ta hensyn til er størrelsen.

XXL musematter tilbyr en sjenerøs flate for bevegelse av markøren, noe som vil være ideelt for gamere eller de som jobber med intrikate designprosjekter. En større overflate gir deg også mulighet til å velge mer intrikate design eller en kollasj av bilder.

På den annen side er mindre musematter perfekte for minimalistiske arbeidsstasjoner hjemme eller på kontoret.

De beste materialene for personlige musematter

Musematter er tilgjengelige i ulike materialer. Vår standard musematte og XXL-versjonen er laget av svart gummi med et topplag av hvit polyester. De har også en stabil og sklisikker base som gjør at du kan utføre oppgavene dine med letthet.

En musematte i skinn er et mer luksuriøst valg. Skinn er kjent for sin holdbarhet, og sikrer at musematten din vil tåle tidens tann selv med daglig bruk.

Materialet som benyttes i musemattene av skinn er vegetabilsk garvet fullnarvet bøffelskinn av høy kvalitet.

Måter å gjøre musemattene dine personlige på

Når det gjelder personlige musematter er trykking det mest populære valget. Tekst, bilder, logoer, ulike design... Dette er ikke noe problem med moderne trykkteknologi. Hvis du har valgt en variant i skinn er gravering det beste alternativet. Selv om designene er mer begrensede, mister de relativt lite av skarpheten og lesbarheten over tid.

Gjør musematten din personlig trinn for trinn

Det er svært enkelt å gjøre en musematte personlig. Du laster helt enkelt opp elementene du ønsker å bruke i designet ditt som en fil i vårt redigeringsverktøy. Deretter kan du organisere dem direkte i verktøyet på den måten du ønsker. Du kan deretter legge til andre designelementer, som tekstbokser eller velge et av våre unike design og inkludere dine personlige detaljer.

Til sist får du se en virtuell fremstilling av sluttproduktet, slik at du får en idé om hvordan det vil se ut når det er ferdig.

Den beste gaven til enhver anledning

Personlige gaver er mer populære enn noen gang, enten det gjelder Valentinsdagen, farsdag eller påske. Du kan selv designe musematten med bilder og tekst, slik at mottakeren, bokstavelig talt, gjenkjenner seg selv i trykket. Du kan også legge til delte minner i gaven. På denne måten kan du vise mottakeren hva som er viktig for deg. Selvfølgelig må man ha humor for å gi og motta en slik gave. Morsomme bilder med en spøk som bare dere forstår, vil skape en herlig stemning til minne om de fine øyeblikkene dere har delt.