Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

6 gaver

Handlevesker med ditt eget design eller navn

Handlevesker er inn! Det er ikke er overraskende, ettersom er i ferd med å bli en viktig del av hverdagen, i en tid der alle prøver å handle mer bærekraftig og bruke mindre plast!

Handleveske med ditt eget navn eller design

Hos YourSurprise kan du få en handleveske som er skreddersydd etter din smak, ved å velge en av tre farger: hvit, svart eller natur. Du kan legge inn din egen tekst eller velge et eksisterende design i redigeringsverktøyet vårt.

Handleveske med initialer

Disse handleveskene med bare en bokstav er veldig populære: den første bokstaven fra navnet ditt. I redigeringsverktøyet vårt finner du hver bokstav i alfabetet i en rekke stiler, slik at du kan trykke din helt egen veske.

Handleveske med fotocollage

Har du mange nydelige bilder og vil gi noen en original gave? Da kan du lage din egen fotocollage på en handleveske. Du kan velge hvor mange bilder du vil laste opp. Du kan også få trykt en melding eller navn hvis du vil.

Handleveske med sommerlig trykk

På vei til stranden og vil ha en sommerlig veske? Velg et fint, sommerlig design, så er du i klar!

Handlevesker som bedriftsgave

Leter du etter noe fint å gi bort som firmagave? Hva med en handleveske med logoen din eller enda bedre: et morsomt slagord? Veskene er ikke bare morsomme å gi bort, de er fantastiske å motta. Og det er også bra for miljøet, da vi bruker færre plastposer.

Handlevesker som et markedsføringsverktøy

Handleveskene er også veldig fine å bruke som markedsføringsverktøy eller å gi bort på messer, stevner eller arrangementer. Kanskje er det til og med noen sponsorer som kan fylle posene med fine godbiter og forvandle handlevesken til en bærekraftig goodiebag.

Superheltveske som gave til de ansatte

Har de ansatte gjort en strålende jobb? Er dine ansatte virkelige superhelter? Da kan du overraske dem med en handleveske med en SUPERHELT-melding, et fint bilde og navnet deres. Dine ansatte vil garantert sette pris på det, pluss at det er en god sjanse for at den vil bli et samleobjekt.