Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Å spise med familie og venner er noe av det beste, spesielt hvis du har virkelig lagt stor vekt på mat og drikke. Enten du selv har tilbragt dagen på kjøkkenet eller har bestilt all maten, alt smaker bedre når det nytes sittende ved et vakkert dekorert bord! Fortsett å lese om tipsene våre om å lage en vakker bordsetting for enhver anledning.

Steg 1: Lag et godt grunnlag med en duk

Et festbord starter med en vakker duk. Det gir bordet et varmt, inviterende utseende. Velg en duk som kan maskinvaskes for lettvinhetens del, og kan brukes igjen for bærekraftighet, Bomull er et flott stoff til dette og kan maskinvaskes.

Hvis du har noe spesielt å feire, slik som et bryllup eller fødselsdag, eller du skal holde et middagsselskap - lag din egen personlig tilpassede duk med ditt valg av bilder. Det vil være en stor overraskelse for alle, pluss en konversasjonsstarter.

Steg 2: Vakre, skinnende glass

Et festbord er ikke et festbord uten vakre glass. Hold glassene dine fine og skinnende ved å skylle dem for hånd så mye som mulig, da dette hjelper til å forhindre kalk og glasskorrosjon. Ingen liker matte glass! Hvis du feirer en spesiell anledning, kan du ha spesielle glass med den teksten du ønsker, slik som navn og/eller en dato. Hvis du feirer et jubileum, kan du få vakre champagneglass gravert til det glade paret, med deres navn eller initialer. Vi tilbyr også vannglass,, vinglass,, ølglass, teglass og mange andre!

Steg 3: En elegant karaffel

En vakker karaffel er et must på et vakkert dekorert bord. Fyll den med vin, vann eller jus. Spesielt når de drikker vin vil gjestene dine sette pris på å kunne skjenke seg et glass vann på siden. Legg til noen mintblader og en sitronskive eller frisk frukt for å tilsette smak. Karaffelen kan etterfylles i løpet av kvelden.

På høyre side kan du se en vakker glasskaraffel som kan graveres med ditt valg av tekst og en av våre fine design for å lage noe virkelig iøyefallende til bordet ditt. Legg til graverte vannglass for den perfekte finishen.

Champagneglass med gravering

Champagneglass med gravering

Hvitvinsglass med gravering

Hvitvinsglass med gravering

Ølglass med gravering

Ølglass med gravering

Teglass inngravert

Teglass inngravert

Steg 4: Vakre serveringssbrett av tre

Hvis du serverer ferske baguetter, deilig dipp eller et ostebrett, bruk et av våre vakre serveringsbrett av tre. Du kan velge mellom rund, avlange eller firkantede trebrett, som kan graveres med den teksten du ønsker og en av våre flotte design.

Disse graverte serveringsbrettene av tre er også kjempefine gaver!

Steg 5: Luksuriøse bomullsservietter

Ingen festbord er komplett uten vakre servietter. Du kan velge morsomme papirservietter, eller bærekraftige bomullsservietter som kan maskinvaskes. Fold servietten din eller legg til en flott serviettring og plasser en på hver tallerken for å gjøre festbordet ditt komplett!

Avbildet er en bomullsserviett som kan personlig tilpasses med ditt valg av bilde, tekst eller design for å lage virkelige unike servietter til gjestene dine. De kan maskinvaskes på 40°C, så du trenger ikke være redd for noe søl.

#

Karaffel med gravering

Karaffel med gravering

Vannglass

Vannglass

Serveringsplanke i tre med navn

Serveringsplanke i tre med navn

Personlige servietter

Personlige servietter

Steg 6: Gravert vinkjøler

For mange av oss er en deilig flaske vin en del av måltidet. Hold vinen din god og kjølig i vår vakre vinkjøler av rustfritt stål. Den er praktisk og gir et elegant touch til borddekorasjonene dine. Vinkjøleren kan personlig tilpasses med ditt valg av tekst for å gjøre den unik.

Steg 7: Legg til mykt lys med stearinlys

Bordet ditt ser ganske flott ut nå, med en vakker duk, servietter, glass og vinkjøler. Nå er det på tide å legge til mykt deilig lys med stearinlys! Stearinlys skaper en varm og innbydende atmosfære. Bare pass på å holde alt trygt og sørg for at de ikke er nær noe annet på bordet ditt.

Steg 8: Festdekorasjoner

Siste trinnet for de som fortsatt har litt plass igjen! Gjør bordsettingen din komplett med små dekorasjoner, slik som kongler om høsten, vakre blomster om våren eller julepynt til julemiddagen, slik som denne søte snøkulen som kan personlig tilpasses med ditt valg av bilde.

Ekstra tips: Noe spesielt for barna

Hvis du skal ha små barn på besøk, overrask dem med deres egne festtallerken med deres navn eller bilde. Du kan lage disse morsomme plastbarnetallerkenene på null komma niks - og de kan brukes igjen og igjen.

Vinkjøler i rustfritt stål

Vinkjøler i rustfritt stål

Glasslampeholder

Glasslampeholder

Barnetallerken

Barnetallerken

Blog

Blog