Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Du er hjemme igjen etter sommerferien, men ikke helt tilbake på jobb ennå, så hvorfor ikke ha en hyggelig kveld sammen med venner og dele feriehistorier? Det er den perfekte unnskyldningen for å arrangere et cocktailparty med familie, venner og/eller kolleger - selvfølgelig med tanke på passende avstander i dagens klima! Hvis du har lyst til å arrangere et cocktailparty eller har blitt invitert til å delta på et, har vi mange gode råd til deg! Nedenfor finner du våre enkle tips til hvordan du kan arrangere og/eller delta på et cocktailparty som alle vil huske, uten at det koster skjorta.

1) Tenk på invitasjonene dine:

Lag kule, unike invitasjoner ved å legge til et bilde, en logo og en tekst etter eget valg, da de ikke bare vil føles morsommere og mer spennende for gjestene enn en enkel Whatsapp-gruppemelding, de vil også være et morsomt minne om en flott fest. Du kan velge et tema for festen, for eksempel et karibisk eller 20-tallstema, slik at du kan designe invitasjonene deretter! Du kan selvsagt også arrangere et cocktailparty i forbindelse med en bursdag eller for å vinke farvel til en kollega som skal begynne i ny jobb - du kan tilpasse invitasjonen til det temaet eller den stilen du ønsker.

2) Skape den rette atmosfæren:

Tenk på hvor gjestene skal sitte, hvor og hvordan dere skal dekke bordet og skape en innbydende og festlig ramme. Pynt opp med personlige ballonger med ditt eget bilde og tekst, og dekk bordet med personlige bordskånere, servietter og tallerkener. Tilfør festen atmosfære, stil og deilig, myk belysning med personlige duftlys, spesielt i de herlige, kjølige sommerkveldene. Den perfekte prikken over i-en er en fotoboks med morsomme rekvisitter som solbriller og personlige bobler. Et praktisk tips er å sørge for at hver gjest har sitt eget glass, så slipper alle å miste oversikten over hvilket glass som er deres, og du slipper en masse oppvask! Det er to måter å gjøre dette på: enten kan du la hver gjest få navnet sitt gravert inn i sitt eget glass, eller du kan lage personlige bordskånere med gjestenes navn på. Disse personlige gjenstandene vil ikke bare gjøre festen enklere å organisere, de vil også gjøre den minneverdig og gi hver enkelt gjest et morsomt minne å ta med seg hjem og skape den rette stemningen.

3) Mat og drikke:

Hvilke cocktails du velger, avhenger av gjestene dine, temaet og hvor lang tid du har til rådighet til å forberede dem. Hvis du ønsker å holde en avslappet fest eller en drink før middagen, anbefaler vi at du velger vin eller bobler som prosecco eller musserende vin. Hvis festen du eller selskapet du skal delta på, er litt finere, bør du velge champagne! En flaske Moët & Chandon i en luksuriøs, personlig trekasse kan ikke slå feil. Etter middagen trenger du noen klassiske cocktails. Whisky, gin, vodka og rom er grunnlaget for mange velkjente cocktails som mange setter pris på, så sørg for at disse ikke mangler på drinkmenyen. Her er noen oppskrifter for å gjøre det enklere:

Gratulasjonskort med bilde

Gratulasjonskort med bilde

Bobler

Bobler

Spesielle skjærebrett i tre

Spesielle skjærebrett i tre

Longdrinkglass med gravering

Longdrinkglass med gravering

Hvordan lage en Bellini-cocktail

Bellini-cocktailen er en ekte italiensk cocktail, laget med Prosecco og fersken. Den smaker herlig friskt og søtt.

Ingredienser til din egen Bellini-cocktail: - 50 ml ferskenjuice - 100 ml prosecco - 50 ml ferskenjuice. Du kan lage denne deilige drinken per glass eller per karaffel, men husk at du alltid bør tilsette dobbelt så mye musserende vin eller champagne som ferskenjuice. Vi anbefaler å servere denne cocktailen i fløyteglass og legge en ferskenskive på kanten av glasset for å gjøre den ekstra fin.

Slik lager du din egen Whysky Sour

Sure cocktailer finnes i mange varianter og smaker. Du kan bruke forskjellige typer drinker til denne cocktailen. Daguiri er for eksempel en sur cocktail, men også Margarita og Cosmopolitan er eksempler på sure cocktails. I denne oppskriften lager vi den med whisky!

Den beste Sour-cocktailen du kan lage med whisky!

Ingredienser til din whiskey sour-cocktail: - 50 ml Jack Daniel's - 20 ml sitronsaft - 15 ml sukkersirup - 4 isbiter.

Bland alle ingrediensene sammen i en shaker til isen er oppløst og server i et whiskyglass, pyntet med appelsinskall.

Hvordan lage Mojito-cocktail

Mojito er en svært populær kubansk cocktail basert på rom. Du kjenner den umiddelbart igjen på myntebladene.

Ingredienser til en Mojito: - 2 teskjeer brunt sukker - 12 mynteblader - 15 ml limejuice - 45 ml hvit rom - 40 ml brusvann. Knus sukker, mynteblader og limesaft sammen og tilsett i shakeren. Tilsett rom, brusvann og is og rist til det er blandet. Server i et highball-glass med et festlig sugerør..

Kvittering for en autentisk gin tonic-cocktail

Kanskje mer populær enn Mojito er Gin-Tonic, også forkortet til GT av de virkelige fansen. En cocktail med en litt bitter smak på grunn av tonicen, men veldig velsmakende!

Ingredienser til din egen Gin-Tonic: - 150 ml tonicvann - 50 ml gin (vi anbefaler Bombay Sapphire gin) - Isbiter - Sitronskive. Fyll glasset med isbiter, hell i ginen og fyll opp med tonicvannet. Rør forsiktig rundt, pynt med en sitronskive og server i et gin- og tonicglass..

Hvordan tilberede en Moscow mule-cocktail

Denne krydrede cocktailen med frisk smak er en av de mest trendy cocktailene og anbefales på det sterkeste til cocktailpartyet ditt. Du kan enkelt lage den selv.

Ingredienser til en Moscow mule: - 40 ml vodka - 135 ml ingefærøl - ⅓ lime - Agurkskive - Ingefær. Denne cocktailen serveres tradisjonelt i et metallkrus, og vi har de perfekte krusene i rustfritt stål med retro-look til å servere denne deilige drinken i. Fyll is i kruset med is, og server den i et glass. Fyll kruset med is og tilsett vodka og ingefærøl. Tilsett limesaft, rør forsiktig sammen og tilsett garnityr..

Husk alltid å tilby et alternativ til de alkoholholdige drikkene, for eksempel brus, mocktails eller alkoholfri vin og øl. Du kan til og med velge alkoholfrie bobler til barna, slik at de føler seg inkludert. Plasser drinkene på fine brett, bruk vinkjølere til å holde drinkene kjølige, og server friskt vann i vakre karafler med is, mynteblader, sitronskiver og røde frukter. Når det gjelder maten, anbefaler vi at du holder deg til fingermat: deilig, lett å tilberede og perfekt å nyte sammen med en drink. Flere gode ideer er pasta- eller rissalater, som kan tilberedes på forhånd etter gjestenes smak. Legg til noen morsomme fruktspyd og et ostebrett som passer til de smakfulle drinkene. Disse kan serveres på vakre graverte brett, enten rektangulære eller runde. Du kan til og med legge til et kult pizzabrett.

Inngravert gin & tonic-glass

Inngravert gin & tonic-glass

Whiskyglass med gravering

Whiskyglass med gravering

Rustfritt stål kopp

Rustfritt stål kopp

T skjorte herre

T skjorte herre

4) Underholde gjestene dine

Det viktigste med en fest er selvsagt å slappe av sammen med sine nærmeste og nyte en herlig sommerkveld med cocktails og mat. Tenk på gjestene dine: Kjenner du alle sammen? Kommer det noen barn? Disse spørsmålene kan hjelpe deg med å finne den rette atmosfæren for festen. Velg musikk, og hvis det passer, kan dere planlegge en gruppeaktivitet, for eksempel et drikkespill (med mocktails for dem som ikke drikker, selvsagt!). Dere kan også spille et brettspill, vi har et annerledes spill som Chess eller et Family-brettspill.

5) Spre litt glede

Før festen kan du samle sammen alle favorittbildene dine av de fremmøtte og få dem trykt på retrofotoprint som dekor. Du kan til og med skrive en liten personlig hilsen eller datoen under hvert bilde og dele dem ut som gaver på slutten av kvelden. Et annet flott alternativ er å lage personlige t-skjorter med bilder som er tatt på festen, og sende dem ut som gaver for å takke gjestene for at de kom. Begge deler er en fin måte å spre litt glede på, få dine nærmeste til å smile og skape et uforglemmelig sommerminne sammen.

Champagneglass med gravering

Champagneglass med gravering

Vinkjøler i rustfritt stål

Vinkjøler i rustfritt stål

Blog

Blog