Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Sett kryss i kalenderen 11. november, for da er det singeldagen. Dagen da du setter alle dine single venner og deg selv i rampelyset! Forskning har vist at single har dypere vennskap, er i bedre fysisk form og sover bedre. Skål for det!

Helt i humør til å feire singellivet på ordentlig? Vi gir deg 5 morsomme tips for å få mest mulig ut av denne fantastiske dagen!

Overrask langveisfarende ungkarsvenner med en personlig tilpasset gave

Bor bestevennene dine langt unna deg, eller er det en annen grunn til at dere ikke kan treffes? La vennene dine vite at du tenker på dem ved å overraske dem med en spesiell gave med en spesiell tekst eller et bilde av dere sammen. Elsker hun å løpe eller trene? Da kan en vannflaske med trykk eller en linpose med navn være en kjempegøy gave!

Organiser en filmkveld

Er dere ekte fans av jentefilmer, eller liker dere en god blockbuster? En filmkveld med bestevenninnen kan være minst like gøy som en kveld med en date. Gjenopplev gamle minner ved å se favorittfilmene fra fortiden, eller nyt en ny romantisk komedie. En filmkveld er selvsagt ikke komplett uten godbiter. Overrask derfor den enslige filmkameraten din med en deilig gave, for eksempel en personlig Tony's Chocoloney-gaveeske eller en flaske fylt med festligheter. Morsomt er det også å plassere et gigantisk godteriglass med klistremerker fylt med minibjørner, lakrisblandinger eller annet godteri du liker. Og selvfølgelig et personlig fleeceteppe å kose seg under! Tony´s chocolony, godteriboks, feiring & Mega Milka Bar.

Vin, vin, vin, vin

Den morsomste tolkningen av Singles Day? Vin, vin, vin med venninneklubben din. Organiser en morsom videosamtale med jentene for å drikke, prate og selvfølgelig kose dere! Det finnes ikke noe morsommere enn å planlegge bedre tider sammen i en personlig bucket list-bok. Det er også gøy å lage et fotoalbum sammen med alle de flotte bildene fra sammenkomster og helgeturer. Dere kan selvfølgelig også få de beste bildene trykt på retro eller designe et badehåndkle til når dere skal på ferie igjen.

Organiser en datingapp-fest

De som ikke lenger ønsker å være single, trenger å komme i gang, men først og fremst ha det gøy sammen med andre ungkarer. Så arranger en online-date for dine single bestevenner. Kos dere med å bedømme, swipe og fnise sammen mens dere nyter vennskap og hygge. For å sette prikken over i-en på swipe-festen er det selvfølgelig veldig morsomt å overraske venninnene dine med passende dekorasjoner. Tenk for eksempel på en pute eller sjokolade med bilde av bestevenninnens berømte barndomsforelskelse, eller et vinglass med navnene på bestevenninnene for å sette stemningen!

Vannflaske med trykk

Vannflaske med trykk

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Hvitvinsglass med gravering

Hvitvinsglass med gravering

Blog

Blog